Een Opvallende, Spacious & Moderne villa met Attached Guest House
Moraira - Alicante

Ref: 01397M

Details

Plot 1.063m2

Gebouwd 499m2

Zwembad 14 x 4.5m Roman

Slaapkamers 6

Badkamers 3

Toiletten 1

Afstand naar het strand 3 mins. Drive

Bekeken Open views

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Walk

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Alarm
  •   Plafondventilator
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Persianas
  •   Douche aan het zwembad
  •   SAT.TV
  •   Beveiliging Verlichting
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Architect ontworpen villa te koop in Moraira, Sol Park.

Een heel bijzondere, architect ontworpen, familie villa, op korte loopafstand van de restaurants en voorzieningen van Sol Park, gelegen aan het einde van een klein prive-cul-de-sac van slechts vier eenheden. De hoge, stenen ringmuur heeft een stalen, op afstand elektrische schuifpoort opening in een grote, bedrukte geplaveide binnenplaats, wat leidt tot de imposante, pilaren en de overdekte entree veranda. Dit opent in een hal met grote opknoping kasten en een garderobe, vervolgens in een innerlijke hal met een marmeren trap naar de bovenverdieping, en een deur naar de zeer ruime, ultra-moderne keuken van wit-eenheden met room kwarts effect granieten werk oppervlakken en ontbijt schiereiland eenheid. De keuken is volledig geïntegreerd en uitgerust en beschikt over een walk-in (gekoelde) pantry. Ook vanuit de hal is toegang tot de lichte woonkamer met open haard en eetkamer, terwijl naast de eigenaren zit / muziekkamer heeft elk gebied een deur direct op het terras bij het zwembad. De zitkamer leidt naar de eigenaren kleedkamer met wand tot wand kast eenheden, grote slaapkamer met een deur naar het terras bij het zwembad, grote en-suite badkamer met dubbele wastafel badmeubel, grote walk-in douche, urinoir en wc

Trappen met RVS balustrades leiden naar het lagere niveau van de accommodatie: ontvangsthal met opknoping kasten, op te slaan / stookruimte, tweede winkel / hobbykamer en een slaapkamer die leidt naar een studie / gym / speelzaal.

Marmeren trap met RVS balustrades leiden tot het bovenste niveau leiden tot de landing en zitkamer, een slaapkamer die leidt naar een kantoor / studie en een deur naar het balkon terras, gasten douche, een volgende gast slaapkamer met deur naar een eigen balkon terras.

Aangrenzend is een volledig self-contained Guest Villa, bestaande uit: Entree, hal, garderobe / bijkeuken, voorraadkast, kombuis keuken met een groot ontbijt bar van licht hout, laminaat-eenheden en room Silestone werkbladen, salon / eetkamer. Een gepolijste stenen trap leidt naar de overloop met een zithoek, twee slaapkamers met elk deuren naar het balkon terras en een badkamer met douche. Vanaf het balkon terras, brede treden naar beneden leiden tot een bad terras, met verdere stappen tot een gazon en beplante oppervlakte, en naar beneden naar het zwembad met veel geïntegreerde stoelen, een buitendouche casita en wc Er is een groot zwembad zwemmen terras en een groot overdekt en pilaren naya voor schaduw al-fresco dineren. De tuin is ontworpen voor eenvoudig onderhoud, maar is goed beplant met veel mediterrane bomen en struiken.

Dit is een zeer speciale, state of the art villa, en een persoonlijke inspectie wordt ten zeerste aanbevolen om volledig te genieten van de kwaliteiten en de hoge standaard van bouw-en specificatie.

Deze eigenschap kan in aanmerking komen voor onze 20 weken gegarandeerd huurcontract. Vraag voor meer informatie.

Specificatie omvat: Onafhankelijk, aangrenzend gastenverblijf villa, 14metre zwembad, Elektrische vloerverwarming, H & C Air-Conditioning, Open haard, Alarm systeem, afstandsbediening toegang, veiligheid verlichting, satelliet tv, breedband, Riolering, Persiana zonwering, het zwembad douche en. WC

Door architect ontworpen villa te koop in Moraira, Sol Park.ALLE DETAILS
Een heel bijzondere, architect ontworpen, familie villa, op korte loopafstand van de restaurants en voorzieningen van Sol Park, gelegen aan het einde van een kleine prive-cul-de-sac van slechts vier eenheden. De hoge, stenen ringmuur heeft een stalen, op afstand elektrisch schuifpoort opening in een grote, gedrukte geplaveide binnenplaats, wat leidt tot de imposante, pilaren en overdekte entree veranda. Deze komt uit in een hal met grote opknoping kasten en een garderobe, dan in een innerlijke hal met een marmeren trap naar de bovenste verdieping, en een deur naar de zeer ruime, ultra-moderne keuken van witte units met room kwarts effect granieten werk oppervlakken en ontbijt schiereiland eenheid. De keuken is volledig geïntegreerd en uitgerust en beschikt over een walk-in (gekoeld) pantry. Ook vanuit de hal is de toegang tot de lichte woonkamer met open haard en eetkamer, terwijl naast de eigenaren zit / muziekkamer, elk gebied heeft een deur direct op het terras bij het zwembad. De zitkamer leidt naar de eigenaren kleedkamer met wand tot wand kast eenheden, grote slaapkamer met een deur naar het terras bij het zwembad, grote en-suite badkamer met dubbele wastafel meubel, grote walk-in douche, urinoir en wc Trappen met RVS balustrades leiden naar het lagere niveau accommodatie van: ontvangsthal met opknoping kasten, bergruimte / stookruimte, tweede winkel / hobbyruimte, en een slaapkamer die leidt naar een studie / gym / speelzaal. Marmeren trap met RVS balustrades leiden tot het bovenste niveau leiden tot de landing en zitkamer, een slaapkamer die leidt naar een kantoor / studieruimte en een deur naar het balkon terras, gasten badkamer, een extra slaapkamer met deur naar een eigen balkon terras. Aangrenzend is een volledig op zichzelf staande gast villa bestaande uit: Entree, hal, garderobe / bijkeuken, voorraadkast, kleine keuken met een brede ontbijtbar van licht hout laminaat eenheden en room Silestone werkbladen, salon / eetkamer. Een gepolijste stenen trap leidt naar de overloop met een zithoek, twee slaapkamers met elk deuren naar het balkon terras en een badkamer met douche. Vanaf het balkon terras, brede trappen leiden naar een bad terras, met verdere stappen tot een gazon en beplante oppervlakte, en naar beneden naar het zwembad met veel geïntegreerde stoelen, een buitendouche casita en toilet Er is een groot zwembad baden terras en een groot overdekt en pilaren naya voor schaduwrijke al-fresco dineren. De tuin is ontworpen voor eenvoudig onderhoud, maar is goed beplant met veel mediterrane bomen en struiken. Dit is een zeer speciale, state of the art villa, en een persoonlijke inspectie wordt ten zeerste aanbevolen om volledig te genieten van zijn kwaliteiten en de hoge kwaliteit van de bouw en de specificatie.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Onafhankelijk, aangrenzend gastenverblijf villa, 14metre zwembad, Elektrische vloerverwarming, H & C Air-Conditioning, Open Haard, Alarmsysteem, Remote Control Entry, Veiligheidsverlichting, satelliet-TV., Breedband, Riolering, Persiana blinds, Poolside douche en toilet

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief