Huizen te koop in La Sabatera Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in La Sabatera Moraira

Overweegt u een huis te kopen aan de Costa Blanca Noord? Neem contact op met SELECTEER VILLAS en wij bieden u een selectie van huizen te koop aan in La Sabatera Moraira, een van de mooiste uithoeken van de Middellandse Zee. De toerist Moraira die ons vandaag zo verrast, was een paar decennia geleden een stad die zich toelegde op visserij en landbouw. In de vruchtbare vallei worden nog traditioneel uitgestrekte wijngaarden van Muscat-druiven verbouwd waarmee met de hand een exquise zoete likeur, de mistela , wordt gemaakt, die perfect samengaat met desserts en snacks.

Dit mooie dorp met een visserijtraditie ontvangt dagelijks boten met verse vis die na het vissen in de wateren van de Middellandse Zee in de haven aankomen. In de vele restaurants die u in de stad vindt, kunt u genieten van een voortreffelijke gastronomische ervaring , waarbij u typische gerechten proeft die zijn bereid met verse producten uit de zee en de tuin.

Moraira is een moderne stad geworden zonder de charme van de traditionele steden aan de Costa Blanca te verliezen . Het biedt u een interessant netwerk van diensten waarmee u comfortabel in een natuurlijke omgeving kunt leven. Onder de belangrijkste infrastructuren en sociale voorzieningen benadrukken we:

  • Gezondheidscentrum, privéklinieken en apotheken
  • Supermarkten, diverse winkels, winkelcentra
  • Restaurants, cafés, bars, terrassen ...
  • Pubs, discomuziek, livemuziek, flamenco

Toegang tot de internationale luchthaven van Alicante , die een uur duurt om aan te komen, stelt u in staat om wanneer u maar wilt naar uw land van herkomst te reizen, aangezien het vluchten heeft naar de belangrijkste steden in Europa.

Onze huizen te koop in La Sabatera Moraira zijn gelegen in een charmante hoek van de Costa Blanca Noord

Onze huizen te koop in La Sabatera Moraira bevinden zich zeer dicht bij het stadscentrum, in een prachtig berggebied vol pijnbomen. We bieden u ook eigendommen aan in andere luxe ontwikkelingen in Moraira: La Sabatera, Paichi, El Portet, Benimeit, Moravit, Villotel, Arnella, ...

We hebben elegante villa's met een traditioneel ontwerp, gelegen op ruime percelen met pijnbomen en met fantastisch uitzicht op de zee. De brede veranda met bogen is een van de beste delen van de huizen, aangezien het goede weer in Moraira je in staat stelt vele uren buiten door te brengen met het observeren van je tuin, zonnebaden, een boek lezen ... De huizen zijn erg licht en gezellig. Ze hebben ruime kamers waar de zon binnenkomt. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de keuken is zeer modern ingericht.

Bel SELECT VILLAS vandaag om te vragen naar onze huizen te koop in La Sabatera Moraira

Bent u geïnteresseerd in onze huizen te koop in La Sabatera Moraira of heeft u liever een villa, appartement, bungalow, etc. in Calpe, Benitachell, Altea, Benissa, Denia, Jávea, Teulada, ... wacht niet langer langer en neem contact met ons op. Onze makelaars spreken vloeiend uw taal, dus u zult het heerlijk vinden om geanimeerd met ons te chatten en uit te leggen hoe uw droomhuis eruitziet.

Vul het contactformulier in of schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es en we bellen u zo snel mogelijk.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search