Onze Diensten: Select Villas of Moraira

Select Villas, Makelaars in Moraira

NIET ALLE MAKELAARS ZIJN GELIJK!

Makelaars in Moraira

Karen, Nanouschka, Maureen, Dawn, Sarah, Julia, Chris, Linda 


Select Villas, Makelaars in Moraira

Oorspronkelijk opgericht in 2006 door de eigenaars Chris en Linda Garwood als Costa Blanca Select; CBS werd opgericht om klanten die uit het Verenigd Koninkrijk en ook uit Europa en andere delen van de wereld kwamen, midden door het figuratieve mijnenveld van het vastgoed kiezen en kopen hier aan de noordelijke Costa Blanca te helpen en te ondersteunen.

Later hebben de partners besloten om hun eigen onafhankelijk makelaarskantoor te openen, in het centrum van Moraira, om zaken te doen onder de naam Select Villas in Moraira. Dit zusterbedrijf stelt ons in staat om met een grotere onafhankelijkheid van de bestaande gemeenschap makelaars te werken, zodat we nu de aandacht van de verkopers direct aantrekken en dat betekent dat we onze samenwerkingsverbanden kunnen concentreren tot alleen de beste lokale agenten, en daarmee maken wij zeker dat we onze klanten/kopers de beste mix van keuze en waarde binnen de lokale vastgoedmarkt aanbieden.

Onze prominent gelegen, moderne kantoren stelden ons in staat om ons personeel te verdubbelen tot zeven full-time personeel (inclusief de eigenaren), bijgestaan door zes part-time consultants. De belangrijkste factor van ons succes en de aanhoudende groei in deze moeilijke tijden is onze obsessie met klantenservice, hard werken en integriteit. Het mogen ouderwetse waarden geworden zijn, maar ze worden duidelijk gewaardeerd door de grote meerderheid van onze klanten.

Verkopers van onroerend goed binnen de lokale gemeenschap merken snel dat de combinatie van de nieuwe kantooromgeving van SELECT VILLAS samen met onze energieke, maar ontspannen en ethische benadering, hun beste kans is om hun eigendom op de lokale markt te verkopen. Als gevolg zijn we snel een van de sterkste eigen catalogussen van kwaliteitshuizen aan het opbouwen waarmee onze klanten hun bekijklijsten maken. Door hard te werken om de totale tevredenheid van onze klanten, zowel verkopers als kopers, te garanderen, is elke vastgoedtransactie die wij doorvoeren een stress-vrije en tevredenstellende zaak voor alle partijen. Voor een duidelijke uitleg van de diensten die wij voor onze vastgoed kopers en verkopers aanbieden, verwijzen wij u naar de volgende sectie

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS