Huizen te koop in Moraira Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Moraira Costa Blanca

Als u huizen te koop in Moraira Costa Blanca wilt bezoeken, neem dan een kijkje op onze website en u zult een verrassende lijst vinden van prachtige huizen in verschillende gebieden en van verschillende soorten. U zult zeker de woning vinden waar u altijd al van gedroomd heeft. In de omgeving van het stedelijk centrum van Moraira vind je verschillende leefomgevingen. We nodigen u uit om de meest geschikte voor uw gezin te kiezen.

Als u naast een toeristisch strand wilt wonen, zult u genieten van de stadsstranden van Moraira met strandbars waar u heerlijke zeevruchtenpaella's of smakelijke Spaanse omeletbrochettes kunt proeven terwijl u naar de zee kijkt. Daarnaast heb je houten loopbruggen voor toegang tot het strand, douches en voetwassingen, toilet en in de zomer:

  • bewaking en badmeester
  • verhuur van ligbedden en parasols
  • enz.

Maar als het uw droom is om weg te leven van het bruisende toeristencentrum, biedt Moraira u prachtige urbanisaties in prachtige woonomgevingen omgeven door de natuur en vanwaar u een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee kunt zien. In de agrarische vallei, waar we grote wijngaarden zien, wordt de wijnstok traditioneel geteeld. Deze charmante hoek van de Costa Blanca Noord heeft een geweldige landschaps- en milieuwaarde. Omdat het sinds 2006 tot beschermd landschap is verklaard , heeft het een grote verscheidenheid aan inheemse vogels in het wild. Wilt u op de veranda van uw chalet uitrusten terwijl u luistert naar het aangename gezang van de vogels?

Welk type huizen te koop in Moraira Costa Blanca verkiest u?

Bij SELECT VILLAS hebben we een grote verscheidenheid aan huizen te koop in Moraira Costa Blanca. We willen graag dat u contact met ons opneemt en ons vertelt over het huis van uw dromen. Onze makelaars zullen zorgvuldig naar u luisteren om u een selectie van woningen te bieden die passen bij uw profiel, waar u de perfecte woning zult vinden.

Wij bieden u een uitgebreid portfolio van woningen:

  • appartementen in het stadscentrum
  • penthouses met fantastische terrassen en uitzicht op zee of de jachthaven
  • villa's aan het strand of in paradijselijke baaien vol dennenbossen
  • villa's met uitzicht op de agrarische vallei van Moraira
  • bungalows, herenhuizen, duplexen in privéwoning met zwembad,
  • enz.

U zult genieten van de bouwkwaliteit van onze huizen. We hebben luxe chalets in traditionele stijl met prachtige gewelfde portieken en witte balustrades, natuurstenen plinten en roodachtige pannendaken. Als u de voorkeur geeft aan een moderne en avant-gardistische stijl, zult u onder de indruk zijn van onze villa's met rechte lijnen en grote delen van hun glazen gevels die de doorgang van de zon naar de hele constructie mogelijk maken.

Neem contact met ons op en wij bieden u de beste huizen te koop in Moraira Costa Blanca

Neem contact op met SELECT VILLAS om de huizen te koop in Moraira Costa Blanca te bezoeken die u wilt. Neem een kijkje op onze website en bekijk het geweldige aanbod aan eigendommen dat we binnen handbereik hebben.

Als je ons volgt op sociale netwerken , zul je verrast worden door onze geweldige activiteit. Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen het contactformulier in te vullen dat op het web verschijnt en zullen we snel contact met u opnemen. Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es of ons bellen op: +34 966 490 861 | +34616002993.

Onze kantoren bevinden zich in het centrum van Moraira, bij Avda. De Madrid, 5 - CP 03724 (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search