Luxe woningen te koop in Benissa Costa Spanje

Zeezicht

Stunning Front Line, Nieuwbouw Villa
Benissa Costa · Les Basetes

2.890.000 €
M2 520m2 M2 1.314m2 camas5 baños6 M2
Ref: 02181B

Nieuwbouw, moderne villa te koop in Les Basetes, Benissa Costa. Dit prachtige, vijf slaapkamers, zes badkamers villa...


Zeezicht

Fantastische nieuwbouwvilla met uitzicht op zee
Benissa Costa

1.995.000 €
M2 430m2 M2 1.292m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03088M

Dit is een fantastisch nieuwbouwproject te koop, ideaal gelegen in het gewilde gebied van Punta Estrella, Benissa...


Gewist perceel klaar voor bouwen
Benissa Costa

165.000 €
M2 970m2
Ref: 02915B

Dit verhoogde, op het zuidoosten gelegen perceel ligt aan de Benissa Costa en is klaargemaakt voor...

Zoek eigendommen

Luxe woningen te koop in Benissa Costa Spanje

Wat vind je van onze luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje? Als je het leuk vindt wat je ziet, raden we je aan om het eigenschappenbestand in te voeren en meer te ontdekken over de hoeken. Dankzij de 360º technologie die we in onze dienstverlening hebben verwerkt, krijgt u de mogelijkheid om de huizen virtueel te bezoeken alsof u er zelf bij bent .

Sinds we virtuele rondleidingen hebben toegevoegd, hebben we talloze kopers en investeerders die geïnteresseerd zijn om aan de Costa Blanca te wonen geholpen om duizenden kilometers verderop hun dromen te realiseren . Als u overweegt een luxe woning in Benissa te kopen vanuit uw land van herkomst, zullen we u bij Select Villas een lijst met eigendommen geven die 100% is aangepast aan uw behoeften, zodat u geen tijd of illusies verspilt.

We zijn er zeker van dat onze makelaars in Spanje u de meest geschikte optie zullen aanbieden. In onze catalogus kunt u kiezen tussen:

  • Exclusieve finca's omgeven door palmbomen en mediterrane bomen
  • Nieuw gebouwde villa's met prachtig uitzicht op zee
  • Luxe villa's aan het strand en met overloopzwembaden
  • Ruime en lichte chalets met ontspanningsruimtes
  • Enzovoort.

Wat is er speciaal aan onze luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje die je zo leuk vindt

Onze luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje worden goed geaccepteerd door onze klanten, aangezien ze alles bieden: goed weer, kwaliteitsstranden, gezonde voeding, ontspannende ruimtes, comfort tijdens uw verblijf, rust van de omgeving ... Wat is er nog meer nodig?

Gezien onze solide ervaring in de Costa Blanca, kan niemand beter dan ons team u adviseren over de meest aanbevolen woongebieden op basis van de belangen van elke klant. Als u op zoek bent naar rust in een omgeving van zee en natuur, moet u onze huizen in Buenavista, Les Basetes, Pedramala, San Jaime, Montemar en La Fustera ontdekken , gebieden waar u zonder problemen kunt ontspannen.

We hebben ook bouwgrond om een spannend huisproject te bouwen zoals u in gedachten had. Als u ervan droomt om in een villa met uitzicht op zee te wonen, kan dit perceel te koop in Benissa Costa interessant zijn .

Wij bieden allerlei luxe eigendommen te koop aan in Benissa Costa, Spanje

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om te wonen in de luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje? Als u uw illusie van leven in de Middellandse Zee wilt voltooien met alle garanties van veiligheid en legaliteit , vertrouw dan op de diensten van een familiebedrijf, zoals Select Villas. Veel van onze voormalige klanten zijn goede vrienden geworden en we kijken ernaar uit om onze portfolio van vriendschappen verder uit te breiden.

Als u overtuigd bent door een van onze eigendommen te koop aan de Costa Blanca of als u iemand kent die mogelijk geïnteresseerd is, kunt u ons een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es en op dezelfde dag beantwoorden we al uw vragen.

Liever meer persoonlijke aandacht? U kunt ons ook bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante of bel ons op een van onze beschikbare telefoonnummers: +34966490861 of +34616002993.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS