Luxe woningen te koop in Benissa Costa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Luxe woningen te koop in Benissa Costa Spanje

Wat vind je van onze luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje? Als je het leuk vindt wat je ziet, raden we je aan om het eigenschappenbestand in te voeren en meer te ontdekken over de hoeken. Dankzij de 360º technologie die we in onze dienstverlening hebben verwerkt, krijgt u de mogelijkheid om de huizen virtueel te bezoeken alsof u er zelf bij bent .

Sinds we virtuele rondleidingen hebben toegevoegd, hebben we talloze kopers en investeerders die geïnteresseerd zijn om aan de Costa Blanca te wonen geholpen om duizenden kilometers verderop hun dromen te realiseren . Als u overweegt een luxe woning in Benissa te kopen vanuit uw land van herkomst, zullen we u bij Select Villas een lijst met eigendommen geven die 100% is aangepast aan uw behoeften, zodat u geen tijd of illusies verspilt.

We zijn er zeker van dat onze makelaars in Spanje u de meest geschikte optie zullen aanbieden. In onze catalogus kunt u kiezen tussen:

 • Exclusieve finca's omgeven door palmbomen en mediterrane bomen
 • Nieuw gebouwde villa's met prachtig uitzicht op zee
 • Luxe villa's aan het strand en met overloopzwembaden
 • Ruime en lichte chalets met ontspanningsruimtes
 • Enzovoort.

Wat is er speciaal aan onze luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje die je zo leuk vindt

Onze luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje worden goed geaccepteerd door onze klanten, aangezien ze alles bieden: goed weer, kwaliteitsstranden, gezonde voeding, ontspannende ruimtes, comfort tijdens uw verblijf, rust van de omgeving ... Wat is er nog meer nodig?

Gezien onze solide ervaring in de Costa Blanca, kan niemand beter dan ons team u adviseren over de meest aanbevolen woongebieden op basis van de belangen van elke klant. Als u op zoek bent naar rust in een omgeving van zee en natuur, moet u onze huizen in Buenavista, Les Basetes, Pedramala, San Jaime, Montemar en La Fustera ontdekken , gebieden waar u zonder problemen kunt ontspannen.

We hebben ook bouwgrond om een spannend huisproject te bouwen zoals u in gedachten had. Als u ervan droomt om in een villa met uitzicht op zee te wonen, kan dit perceel te koop in Benissa Costa interessant zijn .

Wij bieden allerlei luxe eigendommen te koop aan in Benissa Costa, Spanje

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om te wonen in de luxe eigendommen te koop in Benissa Costa, Spanje? Als u uw illusie van leven in de Middellandse Zee wilt voltooien met alle garanties van veiligheid en legaliteit , vertrouw dan op de diensten van een familiebedrijf, zoals Select Villas. Veel van onze voormalige klanten zijn goede vrienden geworden en we kijken ernaar uit om onze portfolio van vriendschappen verder uit te breiden.

Als u overtuigd bent door een van onze eigendommen te koop aan de Costa Blanca of als u iemand kent die mogelijk geïnteresseerd is, kunt u ons een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es en op dezelfde dag beantwoorden we al uw vragen.

Liever meer persoonlijke aandacht? U kunt ons ook bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante of bel ons op een van onze beschikbare telefoonnummers: +34966490861 of +34616002993.

Luxe eigendommen te koop in Benissa Costa Spanje

Deze prachtige stad wacht op uw verblijf. De luxe eigendommen te koop in Benissa Costa Spanje zijn ideaal om uw levensstijl veel aantrekkelijker te maken dankzij het sensationele klimaat en de werkelijk unieke baaien met kristalhelder water.

Met een orografie die typisch is voor de Marina Alta, heeft de ruige kustlijn gigantische kliffen en een gevarieerde vegetatie met weelderige dennenbossen die de stranden aanvullen. Dit alles vormt een natuurlijk ecosysteem waarmee u zich verbindt en waarin u het ware genot van het comfort en de rust van Benissa Costa zult voelen.

Houdt u van lekker zwemmen in de Middellandse Zee? Het water is warm, zeer ontspannend en, vooral in Benissa Costa, valt de reinheid van de omgeving op. U zult graag snorkelen in de baaien en het zeeleven bekijken dat op de bodem van de zee verborgen ligt.

Profiteer van onze luxe koopwoningen in Benissa Costa Spanje met uitzicht op de Middellandse Zee om aan de Costa Blanca te wonen!

De luxe eigendommen te koop in Benissa Costa España zullen u de ruimte geven die u nodig heeft om een comfortabel leven te leiden in Spanje, genietend van een gastvrij gebied van belangrijke bekendheid aan de Costa Blanca en waar ook een groot aantal hoogstaande woningen staat.

De vintage-esthetiek van de huizen en villa's in Benissa Costa is gebaseerd op de mediterrane stijl die overal aan de Spaanse Levante te vinden is, met witgekalkte gevels en meerdere verdiepingen hoog. Herenhuizen met balkons zijn hier zeer prominent aanwezig.

Desondanks zijn veel van onze woningen nieuw gebouwd en modern, en bieden ze eersteklas voorzieningen die u moeilijk ergens anders dan bij Select Villas kunt vinden:

 • Recente meubels in woonkamers, slaapkamers en badkamers.
 • Geavanceerde apparatuur in de keukens.
 • Maximale ruimte in het interieur.
 • Open ruimtes perfect geïntegreerd in de woningen.
 • Zwembaden voor verkoeling in de zomer.
 • Prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.
 • Nabijheid van de best beoordeelde stranden van Benissa Costa.

Wilt u meer informatie over luxe onroerend goed te koop in Benissa Costa Spanje? Neem contact met ons op

Select Villas is een professioneel makelaarskantoor gewijd aan de verkoop en aankoop van luxe onroerend goed te koop in Benissa Costa Spanje. In feite hebben we een groot team van deskundigen gewijd aan het verstrekken van uitgebreid vastgoed en juridisch advies.

Als u al lang op zoek bent naar woningen in Benissa Costa, dan kennen wij deze plaats perfect, evenals de voordelen ervan en alles wat het u als huiseigenaar zal brengen.

Weet u wat ons geheim is achter ons succes in Benissa Costa en de rest van de Costa Blanca? Wij proberen altijd de maximale toewijding te bieden bij het zoeken naar een woning en wij bieden zekerheid bij de koop en verkoop.

 • Ons telefoonnummer voor gesprekken in Spanje: +34 616 002 993
 • Wij beantwoorden ook per e-mail: enquiries@select-villas.es 
 • Kom ons bezoeken in onze fysieke kantoren in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search