Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira

Wil je wonen in een van de mooiste hoekjes van de Costa Blanca? Bekijk dan onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira. In deze idyllische urbanisatie waar de huizen zijn geïntegreerd in de natuur , geniet u van prachtige uitzichten:

  • naar de middellandse zee
  • naar de berg vol dennenbossen
  • naar de valleien van traditionele gewassen

Het is een speciale plek om te wandelen en deze prachtige mediterrane omgeving te verkennen tot aan het kleine Cala Andragó, een van de meest populaire in Moraira vanwege het kristalheldere en warme water. Langs de weg zijn grote uitbreidingen van terrasvormige terrassen van wijngaarden en amandelbomen te zien, de typische gewassen van het gebied bezaaid met de typische boerderijen van de regio. Ook in oktober raden we je aan om een hoed te dragen om jezelf te beschermen tegen de zon en vergeet geen kantine met water om uitdroging te voorkomen.

Na een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants in Moraira, zult u zeker genieten van het proeven van de mistela, een typische zoete likeur die bij desserts wordt geserveerd, en die is gemaakt met de druiven die op deze plaatsen worden verbouwd.

Onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira, de perfecte plek om te wonen met een passie voor de zon, het strand en de bergen

Stel je voor dat je dit najaar naar je favoriete muziek luistert terwijl je bruint op het terras van je nieuwe huis in Spanje. In onze nieuwe promoties te koop in Benimeit Moraira leid je de gezonde levensstijl die je altijd al hebt gewild. Onze woningen zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving op een paar minuten van de beroemde stranden van Moraira.

Onder onze nieuwbouwwoningen in Moraira bieden wij u prachtige geschakelde woningen met moderne stijl en luxe villa's met zwembad en uitzicht op zee. Ze bevinden zich in de urbanisaties Benimeit, Paichi, Moravit, El Alcázar, El Portet, Sol Park, La Cometa, Arnella, El Tesoro, Pla del Mar ... De huizen zijn gebouwd met luxe materialen en hebben alle comfort om te leven comfortabel het hele jaar door.

Als u op zoek bent naar nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira, vraag het ons dan

Wacht niet langer om ons te vragen naar onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira. Bij SELECT VILLAS zullen we u van dienst zijn zoals u verdient. We hebben een deskundig team van makelaars tot uw beschikking die u graag helpen bij het vinden van uw huis aan de Costa Blanca en het oplossen van al uw twijfels met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt periodiek ons interessante vastgoednieuws. Op deze comfortabele manier vindt u het huis van uw dromen in Spanje. Als u contact met ons wilt opnemen, is dat heel eenvoudig. Vul de vragenlijst in die op onze website verschijnt of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Bezoekt u ons liever persoonlijk op ons kantoor, dan ontvangen wij u graag bij ons centraal makelaarskantoor. We hebben een lang aaneengesloten programma van maandag tot en met zaterdag. We wachten op je bij Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search