Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira

Prachtige nieuwbouw villa
Moraira · Benimeit

2.950.000 €
M2 517m2 M2 910m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03282M

Te koop in Benimeit Moraira, deze prachtige nieuwbouw villa met vier slaapkamers heeft een prachtig uitzicht over...


Zeezicht

Prachtig nieuwbouw met open zeezicht
Moraira · Benimeit

1.750.000 €
M2 443m2 M2 885m2 camas4 baños4 M2
Ref: 02894M

Villa Katya komt uit ons exclusieve assortiment luxe villa 's   en gelegen op een indrukwekkende locatie...


Zeezicht

Luxe nieuwbouw villa met zeezicht
Moraira · Benimeit

1.650.000 €
M2 270m2 M2 755m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03231M

Luxe nieuwbouw villa met zeezicht Dit villaproject met vier slaapkamers heeft de vergunning klaar voor...


Prachtige halfvrijstaande nieuwbouw
Moraira · Benimeit

495.000 €
M2 130m2 M2 458m2 camas3 baños3 M2
Ref: 03220M

Te koop in Benimeit, Moraira , is deze prachtige halfvrijstaande nieuwbouwvilla. De constructie is klaar en...

Zoek eigendommen

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira

Wil je wonen in een van de mooiste hoekjes van de Costa Blanca? Bekijk dan onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira. In deze idyllische urbanisatie waar de huizen zijn geïntegreerd in de natuur , geniet u van prachtige uitzichten:

  • naar de middellandse zee
  • naar de berg vol dennenbossen
  • naar de valleien van traditionele gewassen

Het is een speciale plek om te wandelen en deze prachtige mediterrane omgeving te verkennen tot aan het kleine Cala Andragó, een van de meest populaire in Moraira vanwege het kristalheldere en warme water. Langs de weg zijn grote uitbreidingen van terrasvormige terrassen van wijngaarden en amandelbomen te zien, de typische gewassen van het gebied bezaaid met de typische boerderijen van de regio. Ook in oktober raden we je aan om een hoed te dragen om jezelf te beschermen tegen de zon en vergeet geen kantine met water om uitdroging te voorkomen.

Na een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants in Moraira, zult u zeker genieten van het proeven van de mistela, een typische zoete likeur die bij desserts wordt geserveerd, en die is gemaakt met de druiven die op deze plaatsen worden verbouwd.

Onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira, de perfecte plek om te wonen met een passie voor de zon, het strand en de bergen

Stel je voor dat je dit najaar naar je favoriete muziek luistert terwijl je bruint op het terras van je nieuwe huis in Spanje. In onze nieuwe promoties te koop in Benimeit Moraira leid je de gezonde levensstijl die je altijd al hebt gewild. Onze woningen zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving op een paar minuten van de beroemde stranden van Moraira.

Onder onze nieuwbouwwoningen in Moraira bieden wij u prachtige geschakelde woningen met moderne stijl en luxe villa's met zwembad en uitzicht op zee. Ze bevinden zich in de urbanisaties Benimeit, Paichi, Moravit, El Alcázar, El Portet, Sol Park, La Cometa, Arnella, El Tesoro, Pla del Mar ... De huizen zijn gebouwd met luxe materialen en hebben alle comfort om te leven comfortabel het hele jaar door.

Als u op zoek bent naar nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira, vraag het ons dan

Wacht niet langer om ons te vragen naar onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benimeit Moraira. Bij SELECT VILLAS zullen we u van dienst zijn zoals u verdient. We hebben een deskundig team van makelaars tot uw beschikking die u graag helpen bij het vinden van uw huis aan de Costa Blanca en het oplossen van al uw twijfels met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt periodiek ons interessante vastgoednieuws. Op deze comfortabele manier vindt u het huis van uw dromen in Spanje. Als u contact met ons wilt opnemen, is dat heel eenvoudig. Vul de vragenlijst in die op onze website verschijnt of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Bezoekt u ons liever persoonlijk op ons kantoor, dan ontvangen wij u graag bij ons centraal makelaarskantoor. We hebben een lang aaneengesloten programma van maandag tot en met zaterdag. We wachten op je bij Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS