Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Benitachell

Wilt u uw kwaliteit van leven verbeteren? Bezoek onze nieuwe promoties te koop in Benitachell en u zult de ontspannen en gezonde levensstijl leiden die u altijd al heeft gewild. Nu heb je de mogelijkheid om in een idyllische natuurlijke omgeving te wonen en met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Benitachell, gelegen aan de Costa Blanca Noord, is een klein typisch Spaans stadje, met lieve mensen. Het is omgeven door velden waar amandelbomen en wijngaarden nog steeds traditioneel worden verbouwd, maar het heeft ook een kleine uitgang naar de zee die indruk maakt met zijn bijzondere schoonheid. Langs de twee kilometer gebroken kustlijn vinden we grote kliffen, waarvan sommige 100 meter reiken, waaronder verborgen magische baaien met warm en kristalhelder water.

In deze gemeente, gelegen tussen de toeristische trekpleisters Moraira en Jávea , is woontoerisme ontstaan, waarbij elegante urbanisaties zijn gebouwd die voor het grootste deel worden bewoond door inwoners van Noord-Europa, voornamelijk Britten. Onder de woonwijken met de hoogste vraag naar onroerend goed vinden we: Cumbre del Sol, Les Fonts, Golden Valley, Valle del Portet, Los Molinos, ...

Onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benitachell bevinden zich in een prachtige natuurlijke hoek tussen de lucht en de zee

We hebben een belangrijk aanbod van nieuwe ontwikkelingen te koop in Benitachell, gelegen in de elite urbanisatie van Cumbre del Sol, vanwaar u een indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee kunt zien. Kun je je voorstellen dat je 's ochtends de eerste koffie drinkt terwijl je vanaf je terras naar de zee kijkt? Onze elegante nieuwbouwvilla's kenmerken zich door hun moderne stijl en strakke en minimalistische lijnen. Wij bieden u zeer comfortabele woningen met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers waaruit u kunt kiezen op basis van uw gezinsbehoeften. Je zult verrast zijn als je ziet dat ze:

  • grote helderheid van uw kamers
  • Keukens uitgerust met toestellen van topmerken
  • Huidig ontwerp badkamer en keuken
  • Ingebouwde kasten in de slaapkamers

Onze chalets zijn gebouwd met materialen van de beste kwaliteit en combineren op de juiste manier natuursteen, edele houtsoorten, staal, grote glazen delen van de gevels ... Ze zijn gelegen op zonnige percelen met prachtige mediterrane tuinen, een indrukwekkend zwembad en grote solariumgebieden waar ontspan op elk moment van het jaar terwijl u een boek leest of naar uw favoriete muziek luistert.

Wilt u meer weten over onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benitachell?

Als u geïnteresseerd bent in onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Benitachell, bij SELECT VILLAS nemen we graag contact met u op. We hebben een deskundig team van meertalige makelaars die u uitgebreid informeren over alle kenmerken van de woningen die u kiest, evenals de nodige vereisten om een huis in Spanje te kopen.

Om contact met ons op te nemen bieden wij u verschillende mogelijkheden:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons persoonlijk op onze kantoren

We zijn in een van de drukste lanen in Moraira, bij Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search