Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Haal het meeste uit de zon en het strand en woon in de appartementen in het centrum van Moraira

11 dec 2019

Moraira is een prachtige kustplaats van de Marina Alta met bevoorrechte stranden en prachtige temperaturen om te zonnebaden liggend op het zand of op een terras. In het hoogseizoen aarzelt de buitenlandse bevolking niet om te zoeken naar appartementen in het centrum van Moraira om zonnige dagen en ontspannende baden op zee uit te persen zonder het comfort op te offeren dat alle diensten binnen handbereik zijn .

Wonen aan de Costa Blanca in het noorden van Spanje is geen bevlieging, het is een noodzaak voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van een persoon. De wandelingen aan de oevers van de Middellandse Zee zullen de circulatie van je benen verbeteren en het is bewezen dat het de genezing is van veel ongemakken die rond de knie worden geleden. De zee is de beste bondgenoot om de ongemakken van je lichaam te bestrijden en je geest leeg te maken .

Mis uw welverdiende vakantie aan zee of uw vrijetijdsactiviteiten niet. Select Villas biedt u de mogelijkheid om een ongeëvenaarde zomer met uw gezin door te brengen of een pensionering gekenmerkt door de rest van de golven van de zee dankzij de appartementen te koop in het centrum van Moraira die het in zijn catalogus heeft. In het laagseizoen vindt u ook de perfecte gelegenheid om een meer ontspannen sfeer te ademen met wandelingen langs de kust zonder druk te zijn. Bovendien zullen de prijzen stabieler zijn en een investering zijn die u in de zomermaanden of in lange seizoenen rendabel zou maken.

Waarom vind je onze appartementen in het centrum van Moraira zo leuk?

Een verandering van lucht in een kustplaats komt altijd goed. Als u uw familie of partner wilt verrassen met een verblijf in appartementen in het centrum van Moraira, nodigen wij u uit om iets meer te weten te komen over de charme van onze huizen te koop in Moraira aan zee .

Het grote voordeel van onze wederverkoopappartementen in het centrum van Moraira is de nabijheid van de meest spectaculaire stranden en baaien in de omgeving . De meest prominente en met de erkenning van de Blauwe Vlag is L'Ampolla , een enclave van gouden en fijne zandstranden met spectaculair uitzicht op een van de grootste forten van Moraira: Moraira Castle .

Ochtenden op het strand worden uw favoriete routine. Jávea, Calpe of Benissa zijn naburige steden die ook een bezoek waard zijn. Moraira ademt echter een speciale sfeer dankzij de traditionele vissershuizen en straten vol balkons met prachtige bloemen die de plaats verlevendigen .

Waar vindt u de appartementen in het centrum van Moraira met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Wilt u de mediterrane zon en de gezondste levensstijl weten in onze appartementen in het centrum van Moraira? Select Villas biedt een selectie van appartementen te koop in de buurt van het strand die u zullen verrassen .

Onze makelaars adviseren u graag om de juiste beslissing te nemen. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over onze eigendommen te koop in Costa Blanca Noord :

  • Vaste lijn: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • Kantooradres: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS