Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

​Bent u van plan om vanuit Spanje/België te reizen om nieuwe plaatsen te verkennen? Dan zal deze toeristische route u interesseren

4 aug 2020

Van een ruig berglandschap tot een reeks kristalheldere stranden: er gaat niets boven het rijden langs de noordelijke Costa Blanca van Spanje met de ramen naar beneden gerold terwijl je naar goede muziek luistert. Reizen met de auto is een veilige en plezierige manier geworden om met het gezin te reizen.

Onze collega Maureen heeft dat trouwens ook gedaan en wil graag haar ongelooflijke ervaring delen. Op 27 juni besloot ze op een road adventure te gaan dat ze erg leuk vond: een rondreis met de auto van Moraira naar België met haltes bij een aantal interessante toeristische attracties.

 
Met de auto door Europa: nieuwe manieren om veilig te reizen

Als u met uw partner of familie van een veilige vakantie wilt genieten, laat Maureen u met de auto een zorgeloze route zien waarbij u de mooiste natuurgebieden ontdekt. Laten we eens kijken hoe gemakkelijk het is om door Europa te reizen:


Dag 1

We vertrekken 's morgens op de snelweg AP7 naar Valencia. Nadat we de Pyreneeën waren overgestoken over Formigal richting Pau, besloten we te stoppen om dit prachtige panorama van de Tena-vallei te bekijken. Als je van bergen houdt, kun je de ontspannende wandelingen over de oneindige natuurlijke paden niet missen.

Dankzij de spectaculaire omgeving was de reis zeer vermakelijk. Ons eindstation wordt een hotel in de buurt van Angouleme, Frankrijk.

Dag 2

Een van de voordelen van het meenemen van uw eigen voertuig is dat u zelf kunt bepalen waar en wanneer u stopt. Gelukkig hadden we gelijk om te overnachten in La Cure du Maine Charles, Birac, Frankrijk, een fort dat omgebouwd is tot een gezellige B&B en gerund wordt door een charmante familie. Het kasteel werd bijna 300 jaar geleden gebouwd en is sindsdien goed onderhouden. Het is altijd een plezier om zo'n magische plek om uit te rusten te ontdekken.


Na geen problemen met het oversteken van de grenzen, kondigt Maureen haar succesvolle aankomst in België aan. Nu is het tijd om terug te keren naar Moraira - Spanje, een reis die ze met enthousiasme tegemoet zou gaan om nieuwe plaatsen te blijven fotograferen. Ze bezoekt het Stenen Klooster in Zaragoza.


We moedigen u aan om rond te rijden in Spanje om de verbazingwekkende zee- en bergmilieus te verkennen.

Onze collega Maureen is blij met haar reis. Als u uw zomervakantie niet wilt opgeven, kan dit een heel goed alternatief zijn om veilig en zonder zorgen te reizen.  

We hopen u binnenkort te zien in de meest spectaculaire mediterrane landschappen van de noordelijke Costa Blanca. Indien u dat wenst, kan onze collega u adviseren over waar u moet eten, slapen of welke plaatsen u moet bezoeken. Om contact met ons op te nemen, belt u ons op +34 616 002 993 of stuurt u een e-mail naar info@selectvillas.es. 

Of kom naar ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante en wij zullen u graag in uw eigen taal te woord staan.

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS