Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Select Villas draagt bij aan het liefdadigheidsevenement voor honden ten behoeve van APASA in Club de Golf Ifach, in Benissa Costa.

28 okt 2020

Op zondag 27 september woonde Sarah Larkin, een van onze Sales Executives, de Ifach Golf Club bij om het traditionele liefdadigheidsevenement te vieren ter ondersteuning van APASA, het officiële hondenopvangcentrum in Javea, dat elke dag worstelt om dieren te helpen bij het vinden van een nieuw, mooi huis om te leven.

Dit is onze 8e jaars sponsoring van dit speciale evenement en ook nu weer willen we ons steentje bijdragen. Bij deze gelegenheid hebben we gedurende de dag een bedrag van 1.212 euro opgehaald voor het goede doel. Al het ingezamelde geld gaat direct naar de verbetering van de levenskwaliteit van duizenden verlaten en mishandelde pups en honden aan de Costa Blanca.

Van Select Villas willen we het prijzenswaardige werk van de vrijwilligers van APASA onder de aandacht brengen. Het is altijd een plezier om deel te nemen aan een dergelijk affectief evenement en we hopen volgend jaar terug te komen met meer geld voor de dakloze dieren.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS