Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Onze nieuwe brochures zijn net aangekomen! Kom en ontvang uw GRATIS Costa Blanca eigendomsgids

9 mrt 2022

Wat een geweldig nieuws! We hebben zojuist de 10.000 nieuwe brochures ontvangen om uit te delen aan onze klanten die zullen profiteren van een complete gids over het onroerend goed aan de Costa Blanca : koopproces, beste eigendommen te koop, getuigenissen, aanbevelingen... en alles wat u moet weten om te bewegen als een vis in het water aan de Costa Blanca Noord. Het beste van alles is dat het helemaal gratis is!

Welke nuttige informatie vindt u in de nieuwe brochures van SELECT VILLAS?

  • Wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen : achter ons makelaarskantoor staan geweldige mensen en professionals die u kunnen helpen.
  • Veelgestelde vragen over het proces van het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje .
  • Echte ervaringen van mensen die hun droomhuis hebben gevonden aan de Costa Blanca .
  • De meest opwindende binnen- en kusthoeken van La Marina Alta (Alicante) waar je je eigen verhaal kunt beleven: Benissa Costa, Moraira - Teulada, Benitachell (Cumbre del Sol), Javea, Denia, Jalon Valley ...
  • Exclusieve catalogus van onroerend goed te koop aan de Costa Blanca Noord : traditionele villa's met zwembad en tuin tot appartementen, bungalows, finca's en nieuwbouwprojecten aan zee.
  • Aanbevelingen van restaurants, scholen, toeristische bezienswaardigheden, noodtelefoonnummers...
  • Exclusieve voordelen voor verkopers .

Als u geïnteresseerd bent, kunt u naar ons kantoor komen in Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante en een van onze brochures meenemen . Je kunt het in je tas bewaren en het weer tevoorschijn halen als je wat vrije tijd hebt om door de eigendommen te bladeren of kennis te nemen van de aanbevelingen van plaatsen om te bezoeken rond de prachtige Costa Blanca.

Bekijk hier onze online brochure

Woont u in het buitenland en kunt u niet naar ons kantoor komen om uw brochure op te halen? Geen zorgen, we hebben het ook online! Klik gewoon op de volgende link: https://issuu.com/selectvillas/docs/brochure_13 .

U kunt het document zo vaak als u wilt opslaan en de inhoud ervan bekijken. Wij bieden u deze waardevolle gids voor onroerend goed aan de Costa Blanca in verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans en Nederlands . Als je het interessant vindt, aarzel dan niet om het te delen met je vrienden en familie.

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze makelaars in Moraira

Indien u meer informatie wenst over een van de woningen die u in de brochure heeft gezien, neem dan vrijblijvend contact op met onze makelaars in Moraira. Wij ontmoeten u graag tijdens onze kantooruren.

  • Maandag t/m vrijdag: 9.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur

U kunt echter ook op afstand contact met ons opnemen en vragen naar de beschikbaarheid van de woning en eventuele twijfels voordat u bij ons langskomt. We zullen zeer attent aan de andere kant van het scherm zijn om uw bericht te lezen of uw oproep te ontvangen:

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS