Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Bent u het zat om geen informatie te ontvangen over de prestaties van uw woning? SELECT VILLAS biedt alle verkopers een privéruimte met alle details

24 okt 2022

We zetten ons onroerend goed vaak te koop en dan krijgen we geen gegevens over hoe het in de markt wordt gezien. Sommige agenten uploaden het gewoon naar internet en vergeten het. Bij SELECT VILLAS bieden we al onze verkopers hun eigen privégedeelte op de website met nuttige informatie over wat er met hun eigendom gebeurt en wat we doen om hun ideale koper te vinden.

Wij zijn het enige makelaarskantoor dat deze eerlijke en transparante service biedt aan eigenaren . We houden verkopers graag op de hoogte en geven ze toegang tot alle feiten. Het platform geeft niet alleen statistieken over hoe vaak uw eigendom op onze website is bekeken, naar een vriend is gestuurd of is toegevoegd aan de favorietenlijst van een koper, maar u kunt ook alle kopers zien die we de eigendomsinformatie hebben gestuurd om samen met het bekijken van details en feedback opmerkingen. Al deze informatie is 24 uur per dag toegankelijk met uw eigen persoonlijke inloggegevens, overal en op elk apparaat.

  • Aantal bezoeken : hoeveel mensen hebben toegang tot uw eigendomsvermelding
  • Opmerkingen over bezichtigingen
  • Naar wie we eigendomsgegevens en bezichtigingsinformatie sturen
  • Keer dat het is gedeeld met een vriend of is toegevoegd aan favorieten
  • Statistieken, rapporten
  • Enz.

Verkoop uw huis in Costa Blanca met SELECT VILLAS en geniet van het gemak van het inloggen van uw eigen verkoper

Als u uw woning te koop gaat zetten of al geruime tijd op zoek bent naar een koper, moet u weten dat SELECT VILLAS u veel faciliteiten biedt, waaronder een privégedeelte op de website met echte gegevens over bezoeken, opmerkingen en de prestaties van uw eigendom op de markt . U zult alle informatie met betrekking tot uw eigendom uit de eerste hand kennen, evenals al het werk dat onze agenten doen om uw koper te vinden.

Hoe krijg ik toegang tot de SELECT VILLAS-verkopers om in te loggen?

Het is erg makkelijk. Ga naar onze website ( https://select-villas.es ) en klik op het blauwe hangslot bovenaan de pagina . U dient dan in te loggen met uw persoonlijke toegangsgegevens die wij u zullen toesturen.

Zodra u bent ingelogd, heeft u onbeperkt toegang tot alle informatie over uw eigendom : bezoeken, opmerkingen, statistieken, gegevens van potentiële kopers... en nog veel meer om gaandeweg te ontdekken!

Als u uw eigendom aan de Costa Blanca wilt verkopen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en te genieten van een unieke en exclusieve service die u zal helpen dichter bij uw kopers te komen en meer vertrouwen te hebben in het werk van onze makelaars .

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren:

  • Bel ons op + 34 966 490 861 | + 34 616 002 993
  • Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op ons kantoor, gelegen aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS