Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Kom langs bij ons makelaarskantoor in Moraira en ontvang uw handige gids voor de Costa Blanca Noord

9 nov 2022

De nieuwe brochure Issue 14 over de beste waarde en kwaliteit in Costa Blanca Noord is nu beschikbaar in ons kantoor, kom binnen en vraag om een exemplaar! Het kost u niets. Het is volledig gratis en u kunt het lezen in uw moedertaal, want het is gepubliceerd in 5 verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans en Nederlands.

Als u geïnteresseerd bent in het gebied van de Costa Blanca Noord en meer wilt weten over de prachtige mediterrane dorpen en het koopproces in Spanje wilt begrijpen, aarzel dan niet om naar ons kantoor te komen. Als u in het buitenland woont en ons niet persoonlijk kunt bezoeken, geen nood, we hebben de gids ook online! Download hem hier gratis:

https://issuu.com/selectvillas...

Alle informatie die wij aanbieden is onze eerlijke mening over het gebied, het koopproces en het onroerend goed dat te koop staat en zal u goed van pas komen om zekerheid te krijgen en vastberaden stappen te ondernemen bij het kopen van een woning in Spanje. Open onze brochure om de antwoorden op veel van uw vragen te vinden.

Maak kennis met de inhoud van onze gids en word verliefd op de Costa Blanca Noord

Wat vindt u in onze 14e editie brochures? Elk jaar verbeteren wij onze brochures. Ze zijn ontworpen voor mensen die meer willen weten over de prachtige Costa Blanca Noord en het huis van hun dromen willen vinden. Als u erover denkt om hier een woning te kopen, dan is deze gids voor u!

 • Welkom bij SELECT VILLAS, een gerespecteerd en geliefd makelaarskantoor in dit gebied met een lange geschiedenis en veel ervaring.
 • Toeristische gids van de Marina Alta: ligging, klimaat, dorpen, populaire feesten, enz.
 • Selectie catalogus van woningen te koop aan de Costa Blanca Noord, van traditionele villa's met zwembad en prachtig uitzicht, tot appartementen en penthouses op een steenworp afstand van het strand en nieuwbouw om van te dromen. Ontdek de beste selectie koopwoningen in Moraira, Calpe, Benitachell, Altea, Javea...
 • Echte getuigenissen van klanten die met Select Villas kopen.
 • Aanbevelingen over bars en restaurants in de omgeving: de beste paella's, tapas, lokale vis... tongstrelende gastronomie!
 • Nuttige contactgegevens: telefoonnummers van de plaatselijke politie, guardia civil, gemeentehuis, nooddierenarts, gezondheidscentrum, toeristenbureaus en zelfs Amigos Europeos, een organisatie die 24 uur per dag een ambulance ter beschikking stelt.
 • Exclusieve voordelen voor verkopers. Als u overweegt te verkopen aan de Costa Blanca Noord, is dit deel interessant voor u!

Neem uw gids overal mee naartoe. Of u nu op zoek bent naar een leuke woning in de provincie Alicante, nieuwe restaurants wilt ontdekken of een lijst met nuttige contacten bij de hand wilt hebben, het zal van pas komen.

Wij wachten op u in ons makelaarskantoor gelegen aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante

Kom uw exemplaar ophalen en maak een gezellig praatje met onze makelaars over uw verwachtingen aan de Costa Blanca Noord. Wij zijn goed in luisteren, helpen en dromen waarmaken. We houden er ook van om nieuwe gezichten te ontmoeten en goede vriendschappen te sluiten met onze klanten.

Vergeet niet dat ons kantoor gelegen is in het centrum van Moraira, op 2 minuten lopen van het kasteel van Moraira en de prachtige zeehaven. Controleer voordat u ons bezoekt of we open zijn:

 • Maandag - Vrijdag: 9.30u - 18.00u
 • Zaterdag: 10.00u - 13.00u
 • Zondag: gesloten

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan vindt u hier onze contactgegevens:

 • Telefoon: + 34 966 490 861 | + 34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS