Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira staat op de Second Home Expo 2024 in Utrecht, 22-24 maart: De kans waar je op hebt gewacht om je tweede huis aan de Costa Blanca te vinden!

19 feb 2024

Select Villas; beslaat het prachtige traject van Denia tot Calpe langs de Costa Blanca Noord, erkent dat het kiezen van een makelaarskantoor niet alleen gaat om het vinden van een woning; het gaat erom een betrouwbare partner te vinden die jouw visie deelt en jouw dromen van wonen of investeren in deze betoverende regio van Spanje begrijpt.

MIS je kans niet om ons te ontmoeten op de Second Home Expo in Utrecht STAND #522 van 22-24 maart 2024!

Of je nu net aan je tweede huisreis begint of klaar bent om je Spaanse droom werkelijkheid te laten worden, Select Villas is je vertrouwde gids. Maureen Pruvoost en Nanouschka de Wilde, onze Nederlandssprekende deskundige vastgoedadviseurs, zullen op de expo zijn om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het perfecte Costa Blanca vastgoed te ontdekken.

Waarom ons bezoeken op de SECOND HOME EXPO (Stand #522)?

  • Lokale expertise en grondige kennis van het gebied: Sinds 2003 actief, beschikt ons team bij Select Villas over ongeëvenaarde kennis en expertise in de regio Denia tot Calpe. We leven en ademen de unieke charme, cultuur en levensstijl van de Costa Blanca Noord, waardoor we gepersonaliseerde inzichten en aanbevelingen kunnen bieden die zijn afgestemd op jouw individuele voorkeuren en dromen.
  • Toegang tot exclusieve aanbiedingen: Als toonaangevend makelaarskantoor in de regio heeft Select Villas toegang tot een uitgebreid netwerk van exclusieve aanbiedingen, waaronder verborgen juweeltjes en gewilde panden die mogelijk niet beschikbaar zijn via andere kanalen. Een uitgebreid portfolio van nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in Moraira, Calpe, Jávea, Benissa, Benitachell, Denia en verder. Dus of je nu op zoek bent naar een rustige villa met uitzicht op de Middellandse Zee of een gezellig appartement in het hart van de stad, wat je smaak of budget ook is, we hebben het perfecte pand voor je klaar!
  • Persoonlijke service: Bij Select Villas geloven we in de kracht van persoonlijke service. Ons meertalige team neemt de tijd om naar je behoeften te luisteren, je doelen te begrijpen en onze aanpak aan te passen aan jouw unieke vereisten. Van het eerste consult tot de laatste overdracht van de sleutels, we staan bij elke stap van de weg aan je zijde, met begeleiding, ondersteuning en expertise om een naadloze en stressvrije ervaring te garanderen.
  • Virtuele of persoonlijke bezichtigingen: We plannen bezichtigingen klaar voor je volgende bezoek aan Spanje. Kun je niet wachten om je droomhuis te zien? We kunnen ook virtuele video-tours regelen waarbij een van ons team je kamer voor kamer begeleidt, het is alsof je er bent!
  • Marktinzicht en onderhandelingsvaardigheden: Met ons diepe inzicht in de lokale markttrends en -dynamiek, evenals onze sterke onderhandelingsvaardigheden en strategische aanpak, zijn we goed uitgerust om de best mogelijke deal voor je te beveiligen.

Select Villas of Moraira kiezen als je vertrouwde makelaarskantoor betekent samenwerken met een partner die zich inzet om je te helpen je vastgoeddoelen en -dromen te bereiken in de adembenemende regio van de Costa Blanca Noord.

Je one-stop-shop voor het kopen van een tweede huis in het buitenland - Meer dan alleen een vastgoedbeurs!

  • Deskundige inzichten krijgen: Woon informatieve seminars en conferenties bij, gegeven door ervaren professionals. Leer over juridische overwegingen, financiële aspecten en de ins en outs van het kopen van een tweede huis in het buitenland.
  • Krijg antwoord op al je vragen: Verduidelijk alle twijfels die je hebt over financieringsopties, wettelijke vereisten, belastingen en onderhoud van je tweede huis.


Waar wacht je nog op? Kom en haal je gratis ticket!

Veilig uw gratis toegangsticket voor de Second Home Expo door nu contact met ons op te nemen! Vul eenvoudig ons formulier in en ontvang:

  • Gratis toegang tot de expo
  • Een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten
  • Exclusieve inzichten in de levensstijl aan de Costa Blanca

Klik hier om u te registreren en ons te bezoeken op de Second Home Expo - Utrecht: https://selectvillasofmoraira.nl/second-home-expo/.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je reis te beginnen om je perfecte stukje paradijs in dit mediterrane toevluchtsoord te vinden en het verschil van Select Villas te ontdekken, Gewoon het Beste!

Zie je daar!

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS