Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Michiels en Theo's verhaal met Select Villas: een reis van Kopen en Verkopen in Moraira

22 mrt 2024

Deze maand hebben we het genoegen om te praten met Michiel en Theo, een geweldig stel dat onlangs de reis van zowel het kopen als verkopen van een woning is begonnen met Select Villas of Moraira. Ze hebben vriendelijk ingestemd om hun ervaringen te delen en waardevolle inzichten te bieden voor iedereen die overweegt om de Spaanse vastgoedmarkt te betreden.


Liefde op het eerste gezicht met Moraira

Theo had altijd al gedroomd van wonen in Spanje, maar hun eerste keuze voor Torrevieja was niet helemaal wat ze zochten, dus ze waren op zoek naar iets anders. Het was pas toen Michiel en Theo Moraira ontdekten dat ze echt hun perfecte plek vonden. Ondanks dat ze aanvankelijk niet bekend waren met het gebied, werden ze er meteen verliefd op. Het prachtige El Portet Beach en de ontspannen sfeer in de omgeving overtuigden hen uiteindelijk om een villa te kopen en een permanent leven te omarmen in deze idyllische omgeving. Ze kochten aanvankelijk een appartement, maar hun langetermijndroom was altijd voor een grotere woning met een zwembad en meer buitenruimte om van de zon te genieten.

Omdat Michiel en Theo al eerder in aanraking waren gekomen met Maureen van Select Villas tijdens eerdere bezichtigingen van onroerend goed, hadden ze een band met haar opgebouwd en waren ze consequent onder de indruk van haar professionaliteit. Dus toen de tijd kwam om hun huidige woning te verkopen en op zoek te gaan naar hun droomhuis, was Select Villas de duidelijke keuze.

Michiel en Theo waren hier op vakantie en hadden aanvankelijk niet de bedoeling om iets te kopen tijdens deze reis, maar nadat ze hun droomvilla op de website van Select Villas hadden gezien, veranderde dat allemaal. Die middag regelden ze meteen een bezichtiging, en binnen slechts 3 dagen hadden ze het gekocht! De locatie, de kenmerken, het geweldige uitzicht en het algehele gevoel - het was liefde op het eerste gezicht.


Waarom Select Villas?

Michiel en Theo geloven dat de professionaliteit, persoonlijke aanpak en onze diepgaande kennis van de lokale markt Select Villas onderscheidt van andere bureaus. Ondanks tal van opties in de stad, zorgde hun eerste ontmoeting met het team van Select Villas hier voor een familiale sfeer op kantoor. De openheid en professionaliteit van het team maakten de sfeer comfortabel en benadrukten onze toewijding om langdurige relaties op te bouwen.

Wat hen het meest imponeerde, was de duidelijke communicatie en transparantie die werd geboden voor elke woning die ze overwogen. Op geen enkel moment voelden ze zich onder druk gezet of onwetend; in plaats daarvan voelden ze zich in staat om goed geïnformeerde beslissingen te nemen in elke fase, dankzij de vooraf verstrekte informatie door het team.


Verder gaan dan de norm

Bij Select Villas geloven we in het opbouwen van sterke, blijvende relaties met onze klanten. Het is niet alleen een transactie; we zijn toegewijd aan het bieden van een persoonlijke en professionele service die verder gaat dan de standaard, gebaseerd op eerlijkheid en transparantie. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een stressvolle ervaring kan zijn, dus we zijn hier om het proces zo soepel en plezierig mogelijk te maken, en werken met u bij elke stap van de weg.

Met Michiel en Theo hebben we echt de tijd genomen om hun behoeften en eisen te begrijpen. Van het identificeren van de ideale woning tot het vergemakkelijken van de verkoop van hun huis, werkten we nauw met hen samen, ervoor zorgend dat ze tevreden waren en op de hoogte bleven van elke stap van het proces. En onze toewijding eindigde daar niet, we waren er ook voor hen buiten de papieren, boden ondersteuning bij juridische zaken en hielpen hen comfortabel te settelen in hun nieuwe huis. Want bij Select Villas gaat het niet alleen om de verkoop; het gaat erom duurzame relaties op te bouwen en klanttevredenheid te garanderen gedurende het hele proces.Hier zijn enkele aanvullende tips van Michiel en Theo voor iedereen die overweegt een woning in Spanje te kopen of te verkopen:

  • Kom langs en verken de omgeving. Lokale kennis is onschatbaar! Begrijp hoe de omgeving aansluit bij uw levensstijlbehoeften. Bij Select Villas woont iedereen lokaal en waren ze zeer enthousiast en goed geïnformeerd over de omgeving, waardoor ze konden helpen.

  • Werk samen met een advocaat en een betrouwbare vastgoedmakelaar. Samenwerken met een juridisch vertegenwoordiger of advocaat is belangrijk om u door het papierwerk en de juridische vereisten van kopen en verkopen in Spanje te helpen. Zorg er ook voor dat u een vastgoedmakelaar vindt die professioneel is en u kan helpen bij het vinden van de juiste woning en u door het proces kan begeleiden.

  • Heb geduld. Het proces van het kopen of verkopen van een woning kan tijd kosten. Wees geduldig en haast u niet in iets.

En een belangrijke tip van Select Villas, bij het verkopen van uw woning is het essentieel om ervoor te zorgen dat al uw papierwerk in orde is en correct geregistreerd is bij het gemeentehuis. Deze stap lijkt misschien klein, maar kan een groot verschil maken bij het vermijden van vertragingen of onverwachte haperingen zodra u een koper heeft gevonden. Door deze details van tevoren te regelen, kunt u aanzienlijk bijdragen aan een soepele en stressvrije verkoop!


Wij wensen Michiel en Theo alle geluk in hun nieuwe huis!

Geïnspireerd door het verhaal van Michiel en Theo? Laat Select Villas u helpen uw droomwoning te vinden in Costa Blanca Noord. Neem contact met ons op via enquiries@select-villas.es of bel 0034 616 002 993. U kunt ons ook bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.

Geniet van het volledige interview hieronder.

Fotogalerij

Videos

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS