Onroerend goed te koop Villotel Moraira

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop Villotel Moraira

Als uw droom is om een prachtige woning te kopen in een zonnige en rustige hoek van de Costa Blanca waarmee u kunt ontspannen en genieten van een paradijselijke natuurlijke omgeving, koop dan een onroerend goed te koop Villotel Moraira. Het wooncomplex van Villotel is een kleine urbanisatie gelegen tussen velden met wijngaarden en gebieden met mediterrane dennenbossen . Het wordt gevormd door prachtige villa's, chalets, appartementen en bungalows midden in de natuur en van waar een panoramisch uitzicht op de vallei wordt gewaardeerd.

Hoewel het slechts drie kilometer van het centrum van Moraira en zijn prachtige stranden ligt, vindt u in Villotel ook bars, restaurants, supermarkten, enz. Het is dichtbij genoeg om toegang te krijgen tot het strand, de Yacht Club en zijn unieke klifachtige baaien wanneer u maar wilt willen zonder de gezonde en ontspannen levensstijl op te geven van het leven in een prachtige natuurlijke omgeving in de bergen.

Bovendien heeft u in de omgeving verschillende prestigieuze golfbanen die u binnen enkele minuten gemakkelijk kunt bereiken. In dit prachtige wooncomplex valt u samen met een selecte en multiculturele wijk die ervoor heeft gekozen zich in deze idyllische hoek van de Costa Blanca te vestigen om te zonnen, golfen en te genieten van de stranden.

Het heeft uitstekende weg- en snelwegcommunicatie om toegang te krijgen tot de internationale luchthaven van Alicante, die op 85 kilometer afstand ligt.

De beste optie om te ontspannen zonnebaden in de buurt van de zee en golf is om een onroerend goed te koop Villotel Moraira te kopen

SELECT VILLAS biedt u een prachtig pand te koop Villotel Moraira waar u altijd van heeft gedroomd. Als u in een villa in Villotel wilt wonen, kunt u vanaf uw terras genieten van een panoramisch uitzicht op de Moraira-vallei. Stel je voor dat deze winter in je tuin zonnebaadt terwijl je een boek leest en luistert naar de vogels die zingen.

We hebben traditionele designchalets , heel typisch aan de Costa Blanca. U zult genieten van de stenen muren, het artistieke rooster van de ramen, de witte gevels en de kromlijnige volumes, ...

Maak je geen zorgen over het onderhoud van je tuinen. Als u wilt, kunnen we betrouwbaar personeel aanbevelen om voor uw tuin te zorgen terwijl u zich aan andere activiteiten wijdt:

  • Speel golf in de exclusieve clubs rondom
  • Wandelen door de omliggende velden en bergen
  • Watersport beoefenen in de baaien van Moraira
  • Veel plezier op de prachtige stranden met blauwe vlag

In SELECT VILLAS bieden wij u een uitgebreide selectie van villa's met een gematigd en traditioneel ontwerp in de meest prestigieuze urbanisaties van Moraira: Cap Blanc, El Portet, Arnella, La Camarrocha, Paichi, La Sabatera, Les Platgetes, San Jaime, ...

Bent u geïnteresseerd in het verwerven van een onroerend goed te koop Villotel Moraira?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een onroerend goed te koop Villotel Moraira, vertrouw dan op onze professionaliteit en ervaring. Wij zullen zorgen voor alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje. Evenzo houden we toezicht op alle procedures die u moet uitvoeren om aan de Costa Blanca te gaan wonen.

Om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op onze kantoren aan de Avenida de Madrid, 5 Moraira 03724 (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search