Appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Wilt u appartementen met zeezicht te koop vinden in Calpe met de beste vastgoedadviseurs ? Calpe, een pittoresk hoekje aan de Costa Blanca, fascineert niet alleen met zijn gouden stranden en kristalheldere water, maar ook met een netwerk van natuurlijke paden die de rijkdom van de omgeving onthullen.

Calpe herbergt een reeks wandelpaden die door diverse natuurlijke landschappen slingeren. Van eenvoudigere, gezinsvriendelijke routes tot uitdagende bergpaden: er zijn mogelijkheden voor alle niveaus.

Het iconische symbool van Calpe is de imposante Peñón de Ifach . Het beklimmen van dit rotsachtige voorgebergte is een onvergetelijke ervaring. Het pad dat naar de top leidt, biedt een panoramisch uitzicht op de zee, de stad en de omliggende regio. De unieke flora en fauna langs de route bieden een extra mogelijkheid om de biodiversiteit van het gebied te waarderen.

Calpe heeft stranden die zich uitstrekken langs de kust, elk met zijn eigen charme. Playa de la Fossa, met zijn fijne zand en kalme water, is ideaal voor gezinnen en zonaanbidders. Het kleinere en pittoreskere Cala del Morelló is een rustig toevluchtsoord voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte.

Geniet van de zee in appartementen met zeezicht te koop in Calpe!

De appartementen met zeezicht die te koop zijn in Calpe zijn voorzien van grote balkons die tot aan de horizon reiken en een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee bieden. Deze buitenruimtes worden een natuurlijk verlengstuk van het binnenleven, ideaal om te genieten van een ontbijt met uitzicht op de oceaan, diners bij zonsondergang, of gewoon om te ontspannen terwijl u luistert naar de golven die zachtjes op de kust beuken.

  • Grote afmetingen en ruime ontwerpen: luxe in elke hoek
  • Huizen die comfort omarmen: goed verdeelde ruimtes
  • Select Villas: uw partner bij de aankoop van uitzonderlijke eigendommen

De appartementen met zeezicht in Calpe vallen op door hun grote afmetingen en ruime ontwerpen. Elke hoek is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van ruimte en licht te bieden. De gemeenschappelijke ruimtes, zoals woonkamers en eetkamers, openen elegant, profiteren van het overvloedige natuurlijke licht en creëren een gezellige en moderne sfeer.

De verdeling van deze woningen is zorgvuldig gepland om het comfort en de functionaliteit te maximaliseren. De appartementen beschikken over ruime slaapkamers, moderne keukens en designbadkamers en bieden de bewoners een verfijnde en ontspannen leefomgeving.

Select Villas biedt niet alleen woningen aan; biedt een levensstijl. Elk appartement met uitzicht op zee is een statement van elegantie en een kans om op zijn best aan de kust te wonen.

Vraag meer informatie aan over appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Wilt u appartementen met zeezicht te koop in Calpe vinden en goed advies krijgen? Select Villas biedt een breed portfolio aan eigendommen, waaronder woningen, commerciële ruimtes, kantoren en grond, en biedt persoonlijke en professionele diensten aan klanten die onroerend goed willen kopen, verkopen of huren in de provincie Alicante.

Meer informatie kunt u vinden:

  • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
  • Telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search