Appartementen te koop aan de frontlinie in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop aan de frontlinie in Calpe

Onze Appartementen te koop aan de frontlinie in Calpe zijn gelegen in een charmant kustplaatsje dat een ongeëvenaarde levensstijl biedt. Met zijn warme mediterrane klimaat gedurende het grootste deel van het jaar, schittert deze stad met zijn prachtige stranden met kristalhelder water en zijn imposante Peñón de Ifach die majestueus boven de horizon uitsteekt. Dompel jezelf onder in de essentie van de mediterrane cultuur terwijl je geniet van de rust van deze levendige en kosmopolitische stad .

De stad Calpe is doordrenkt van een rijke geschiedenis die tot uiting komt in de charmante geplaveide straatjes en historische monumenten . Op dezelfde manier biedt de natuurlijke omgeving, die natuurparken en beschermde zeereservaten omvat, een toevluchtsoord voor dieren in het wild en een kans voor inwoners en bezoekers om van de natuur in al zijn pracht te genieten.

Naast de natuurlijke wonderen biedt Calpe een moderne infrastructuur met een breed scala aan restaurants, exclusieve winkels, luxe boetieks en een bruisend nachtleven. Kookliefhebbers zullen een grote verscheidenheid aan lokale en internationale smaken vinden om hun veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen, terwijl winkelliefhebbers verleid zullen worden door een ruime keuze aan ambachtelijke producten en unieke lokale producten.

LuxeAppartementen te koop aan de frontlinie in Calpe met het meest premium uitzicht over de stad

Wonen in Appartementen te koop aan de frontlinie in Calpe is jezelf onderdompelen in een kustparadijs, waar je elke dag wakker wordt met de zeebries en het zachte geluid van de golven. De voordelen van deze bevoorrechte locatie gaan verder dan het eenvoudige uitzicht en de nabijheid van de zee. Hier zijn nog enkele unieke aspecten van het leven aan het strand:

  • Ononderbroken panoramisch uitzicht : geniet van pittoreske zonsopgangen en zonsondergangen vanuit het comfort van uw huis. Met een panoramisch uitzicht op de zee en de onbelemmerde horizon kunt u op een intieme en constante manier verbinding maken met de natuur.
  • Unieke zintuiglijke ervaring : de zoute bries, de geur van de oceaan en het ontspannende geluid van de golven worden onderdeel van uw dagelijks leven. Deze constante zintuiglijke ervaring draagt bij aan het gevoel van welzijn en ontspanning dat alleen het leven aan de kust kan bieden.
  • Directe toegang tot het strand : stel je voor dat je de deur uitloopt en het zachte, warme zand onder je voeten voelt. Met directe toegang tot het strand kunt u genieten van lange ochtendwandelingen, wateractiviteiten en ontspannende momenten aan de kust, allemaal op slechts een steenworp afstand van uw huis.
  • Verbinding met de natuur en gezond leven : Wonen aan het strand stimuleert een actieve en gezonde levensstijl. Van wateractiviteiten zoals zwemmen en surfen tot ontspannende wandelingen langs de kust: wonen aan zee bevordert de fysieke en mentale gezondheid en bevordert tegelijkertijd een diepere verbinding met de natuur.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met een makelaar in Calpe van Select Villas.

Neem contact op met makelaars in Spanje om te investeren in Appartementen te koop aan de frontlinie in Calpe

Als u op zoek bent naar investeringsmogelijkheden in onroerend goed in Spanje, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Appartementen te koop aan de frontlinie in Calpe zijn de perfecte investering voor elke buitenlander die het mediterrane plezier van de Costa Blanca wil ervaren.

Bij Select Villas zijn wij het nummer één makelaarskantoor voor buitenlandse investeerders die willen profiteren van de Spaanse vastgoedmarkt. Mis deze kans niet en begin een nieuw leven met de steun van professionele makelaars.

Onze contactgegevens:

  • Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
  • +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
  • enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search