Appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Bent u op zoek naar een huis waar u uw vakantie kunt doorbrengen wanneer u maar wilt of op elk moment van het jaar een uitje kunt nemen om te ontspannen en te genieten van de zon en de zee? Dan raden wij u aan om onze appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell te bezoeken.

Cumbre del Sol, gelegen aan de Costa Blanca, ten noorden van Spanje, is een prestigieuze urbanisatie met internationale erkenning , waar veel van de inwoners oorspronkelijk uit Noord-Europa en vooral uit het Verenigd Koninkrijk komen. Zijn populariteit is voornamelijk te danken aan:

  • zijn idyllische situatie
  • de kwaliteit van zijn luxueuze gebouwen
  • de selecte sfeer van uw buurt

Deze woonwijk is gelegen in de regio Marina Alta, in een gebied waar de kust is verbroken en met talloze kliffen, sommige tot 100 meter hoog, waardoor veel van de huizen kunnen genieten van een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee. en de Peñón de Ifach . De urbanisatie Cumbre del Sol behoort tot de gemeente Benitachell, een klein stadje in het binnenland, omgeven door landbouwvelden en die geen vijfduizend inwoners bereikt, waar je supermarkten, allerlei soorten winkels, apotheken, gezondheidscentra, bars en typische restaurants vindt waar traditionele gerechten proeven, etc.

Elk moment van het jaar is ideaal om te zonnebaden in onze appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Het aangename klimaat van de Costa Blanca en de felle zon is perfect om te genieten van buitenactiviteiten wanneer je maar wilt. In onze appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell zult u genieten van ontspannen op de ruime terrassen, een boek lezen of plezier maken met uw vrienden terwijl u een heerlijke paella proeft.

Bij SELECT VILLAS bieden we u moderne appartementen in Cumbre del Sol met een luxe uitrusting die u totaal comfort biedt: airconditioning, keuken ingericht en uitgerust met elektrische apparaten, dubbele beglazing in de ramen ... We hebben appartementen met een verschillend aantal slaapkamers, dus die kiezen op basis van de behoeften van uw gezin. In zijn privéverblijf vindt u een prachtig zwembad, solarium, kinderspeeltuin, sociale club, weelderige tuinen, parkeergelegenheid voor voertuigen ... Ze zijn zeer dicht bij het hemelse Cala Llebeig en de toeristische stad Moraira. Bovendien vindt u in de woonwijk alle nodige diensten.

Wilt u onze appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell bezoeken?

Naast onze appartementen te koop in Cumbre del Sol Benitachell, bieden we u ook andere eigendommen aan in andere urbanisaties in hetzelfde stadscentrum: Los Molinos, Les Fonts of in woonwijken zoals Montecala, Panorama, Kalmias.

We nodigen u uit om onze sectie "360º Video Tour" te bezoeken, waar u enkele van onze eigendommen in Benitachell zult vinden en u een virtuele rondleiding door het huis kunt maken. Ga na hoe comfortabel het is om alle details van het huis dat u interesseert, de uitzichten, de helderheid van de kamers, het type keukenmeubilair, de elektrische apparaten, enz. Te kennen zonder de bank in uw huis te hoeven verlaten.

Om contact met ons op te nemen, vult u het contactformulier in dat op internet verschijnt of stuurt u een e-mail naar enquiries@select-villas.es

Telefoons: +34966490861 | +34616002993

Kantoren: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search