Appartementen te koop in Moraira Teulada

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Moraira Teulada

Volgens de laatste statistische gegevens over de onroerendgoedmarkt in Spanje blijft de prijs van woningen gestaag stijgen aan de Costa Blanca Noord. Momenteel hebben de appartementen te koop in Moraira een grote internationale vraag, omdat de steden Moraira, Denia, Benitachell, enz. Ze behoren tot de bestemmingen die de voorkeur van Europeanen hebben. Nu hebt u de mogelijkheid om een uitstekende economische investering te doen terwijl u investeert in gezondheid en welzijn.

Een van de belangrijkste redenen waarom de Costa Blanca van Spanje een van de gezondste gebieden ter wereld is, zijn onder meer:

  • Zeer gevarieerd mediterraan dieet
  • Het hele jaar door felle zon
  • Buitensport en contact met de natuur
  • Ontspannen levensstijl

In Moraira bestaan al deze voorwaarden. Het heerlijke klimaat, waar de regen erg schaars is, stelt u in staat om in zijn milde winters te fietsen, wandelen in de bergen, golfen, watersporten beoefenen, zonnebaden op het strand, ...

Met een lange zeevaarttraditie kunt u de uitstekende kwaliteit van verse vis controleren die dagelijks aankomt in de vissershaven. Naast mediterrane vis, worden uitstekende ingrediënten gebruikt in zijn prachtige lokale keuken, zoals vers geoogste producten in nabijgelegen tuinen.

Moraira is beroemd om zijn wijnstokken. De agrarische vallei, die het traditionele landschap van de gemeente vertegenwoordigt, heeft de beschermde landschapsverklaring waarin we verschillende soorten roofvogels kunnen observeren, zoals de steenarend, torenvalken, torenvalken, ...

Appartementen te koop in Moraira, de beste optie om aan zee te wonen

In onze zonnige appartementen te koop in Moraira kunt u het hele jaar door comfortabel wonen. In de omgeving vindt u alle nodige diensten. Deze prachtige stad aan de Costa Blanca Noord is de plaats die door veel inwoners van andere Europese landen is gekozen om een ontspannen en gezonde levensstijl te leiden waar u kunt genieten van de zon en de zee.

In SELECT VILLAS bieden wij u een grote selectie van nieuwe en wederverkoop appartementen. We hebben fantastische luxe huizen met onovertroffen uitzicht op zee of een panoramisch uitzicht op de natuur in Moraira, Altea, Calpe, Benitachell, Denia, Benissa Costa, Teulada, ...

De appartementen zijn het eigendom met de hoogste vraag bij onze klanten. SELECT VILLAS biedt u huizen met lichte en ruime kamers. De enorme terrassen zijn ideaal om te ontspannen zonnebaden tijdens het lezen van een boek, te ontbijten terwijl u de zon ziet opkomen of een leuke tijd te hebben met uw vrienden. In de gemeenschappelijke zwembaden omgeven door solariumgebieden kunt u vrienden maken met uw nieuwe buren terwijl u geniet van de weelderige tuin.

Heeft u informatie nodig over onze appartementen te koop in Moraira?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze appartementen te koop in Moraira. Als u de gewenste huizen niet kunt vinden, helpen onze makelaars u graag verder. Ze hebben een grote professionaliteit en zijn meertalig. Wij spreken vloeiend Engels, Duits, Pools, Frans, Russisch, ...

Als u contact met ons wilt opnemen, maken we het u gemakkelijk. U hoeft alleen het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es .

Wij wachten op u in onze kantoren in de Avda. Van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search