Bungalows te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Bungalows te koop in Moraira

Onze bungalows in Moraira zijn zeer gewild bij onze klanten. Veel Noord-Europeanen vinden deze prachtige hoek van de noordelijke Costa Blanca de perfecte plek om uit te rusten en te ontspannen op vakantie, ongeacht de tijd van het jaar. Op dit moment is meer dan zestig procent van de bevolking van Moraira afkomstig uit andere landen.

De zon in Moraira schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar fel. Dit zorgt voor milde winters en een zeer aangename tijd om te genieten van de zee en de bergen. Als u een natuurliefhebber bent, nodigen wij u uit om te voet of met de fiets de wandelroutes te verkennen die u perfect bewegwijzerd vindt rond Moraira. Ze laten u toe om deze prachtige plek te leren kennen. Wij raden u aan uw verrekijker mee te nemen als u op de "route van de uitzichtpunten" gaat. U zult onder de indruk zijn van het fantastische uitzicht over de Middellandse Zee. U zult zeker mooie foto's willen delen met uw vrienden op de sociale netwerken.

Moraira biedt een idyllische kustlijn die ideaal is om te ontspannen in de zon op het zachte zand van de baaien of om te wandelen langs de kust. Maar als u een actief en sportief persoon bent, kunt u in de rustige en gematigde baaien van Moraira een groot aantal watersporten beoefenen: windsurfen, zeilen, kanoën, roeien, ... Snorkel- en duikliefhebbers ontdekken de prachtige posidonia-weiden en de scholen kleine vissen die op deze zeebodem leven.

Onze Bungalows te koop in Moraira, de perfecte oplossing voor het leven aan de Noordelijke Costa Blanca

In SELECT VILLAS hebben we een breed scala aan bungalows te koop in Moraira gelegen in de beste urbanisaties: Pla del Mar, Benimeit, Pinar de L'Advocat, Los Almendros, El Alcazar, Paichi, La Sabatera, Fanadix, enz. U zult onder de indruk zijn van de schoonheid van hun ontwerpen, zeer goed aangepast aan de omgeving. Onze bungalows in Moraira zijn ofwel nieuw gebouwd of voor wederverkoop. Ze hebben een open en panoramisch uitzicht over de zee of de bergen. Hun gemeenschappelijk zwembad zal uw familie in verrukking brengen. Kunt u zich voorstellen dat u zich kunt ontspannen in hun solarium terwijl u een boek leest? U zult het heerlijk vinden om nieuwe vrienden te maken met uw buren terwijl u een prachtige barbecue deelt in de tuinen van uw privéresidentie. 

In onze portefeuille van bungalows die te koop zijn in Moraira hebben we een interessante selectie van exclusieve woningen. Ze hebben twee, drie en vier slaapkamers waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de behoeften van uw familie. De herenhuizen hebben een charmant traditioneel ontwerp, waarbij de witte muren in contrast staan met de okerkleurige daken en de vensterroosters.

Bezoek onze Bungalows te koop in Moraira en u vindt het huis van uw dromen.

Als u onze website bezoekt om de bungalows te zien die wij te koop aanbieden in Moraira, vindt u het huis dat u wilt aan de Costa Blanca. In SELECT VILLAS adviseren wij u graag over alle procedures met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje. Wij stellen onze lange ervaring in de onroerend goed sector tot uw beschikking en wij zullen u informeren over onderwerpen die zo gevarieerd zijn als

  • Hypotheken, het openen van bankrekeningen in Spanje, ...
  • Aanvraag voor NIE, Verblijfsvergunning, ...
  • Aankoopcontract, Notariskantoor, Kadaster, ...
  • Enz.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es . We wachten op u in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search