Calpe huizen te koop

Bestellen op
Tonen als

Calpe huizen te koop

We hebben in Calpe huizen te koop die zich onderscheiden als een paradijselijke hoek met omgevingsomstandigheden die diegenen die van het leven in de Middellandse Zee willen genieten, betoveren. Je zult kunnen genieten van de omstandigheden van de plek:

 1. Mediterraan droomklimaat: Calpe geniet van een mediterraan klimaat, dat wordt gekenmerkt door zachte winters en warme zomers. De zon is praktisch het hele jaar door een constante bezoeker, waardoor de bewoners in elk seizoen van buitenactiviteiten kunnen genieten.
 2. Prachtige natuurlijke omgeving: Calpe wordt omringd door prachtige natuur, waaronder de imposante Peñón de Ifach , een iconisch symbool dat de horizon domineert. Dit natuurpark biedt wandelpaden waar bewoners zich kunnen onderdompelen in de schoonheid van hun omgeving.
 3. Panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee: Wonen in Calpe betekent genieten van een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee vanuit veel van de woningen. Of het nu een villa op de heuvel is, een appartement aan het strand of een twee-onder-een-kapwoning met een terras, de verbinding met de zee is constant.
 4. Verscheidenheid aan stranden en baaien: Calpe heeft een kustlijn die fijne zandstranden combineert met verborgen baaien met kristalhelder water. Het strand La Fossa is ideaal voor wie op zoek is naar comfort en diensten, terwijl baaien zoals Cala El Racó de sereniteit bieden van een meer afgelegen hoekje.
 5. Kortom, Calpe biedt niet alleen uitzonderlijk vastgoed, maar biedt ook een natuurlijke en klimatologische omgeving die het welzijn en de levensvreugde bevordert. Dit juweeltje aan de Costa Blanca is een toevluchtsoord waar milieuomstandigheden en levensstijl samenvloeien tot een idyllische omgeving.

Wil je in Calpe huizen kopen?

Weet je dat je een catalogus zult hebben in Calpe huizen te koop om te investeren in Spanje? Het vastgoedaanbod combineert de architecturale avant-garde met de charmante essentie van mediterrane huizen. Deze huizen te koop in Calpe zijn de belichaming van hedendaagse luxe, met ontwerpen die de conventie uitdagen en de unieke esthetiek van de regio vieren.

De huizen in Calpe zijn architectonische meesterwerken, waar strakke lijnen en gedurfde vormen de avant-gardistische esthetiek bepalen. Grote ramen en geometrische details creëren een perfecte samensmelting tussen binnen en buiten, waardoor natuurlijk licht de ruimtes overspoelt en een panoramisch uitzicht op de oogverblindende mediterrane omgeving wordt geboden.

Ondanks hun moderniteit omarmen deze huizen architecturale elementen die kenmerkend zijn voor de mediterrane stijl. Terracotta, decoratieve tegels en tinten geïnspireerd door het kleurenpalet van de zee en de lucht zijn verweven met eigentijdsheid, als eerbetoon aan het rijke architecturale erfgoed van de regio.

Het interieur van deze avant-gardistische huizen is een weerspiegeling van moderne verfijning. Designkeukens, spabadkamers en elegante woonkamers creëren samen een sfeer van luxe en comfort. Uitgestrekte terrassen bieden ruimte om te genieten van het buitenleven, met overloopzwembaden die harmonieus opgaan in het landschap.

U kunt meer informatie aanvragen over hoe te investeren in Calpe huizen te koop

Wilt u in Calpe huizen te koop kopen? Onze toewijding eindigt niet met de ondertekening van het contract. We zijn er om ervoor te zorgen dat je overgang naar het mediterrane leven naadloos verloopt.

Heb je lokale aanbevelingen, service-informatie of hulp na de aankoop nodig? Bij Select Villas staan we tot uw beschikking en bieden we u een serviceniveau dat uw verwachtingen overtreft. U krijgt juridische en vastgoedondersteuning aan de Costa Blanca in Spanje.

U kunt contact met ons opnemen met de volgende informatie:

 • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • Telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es


Calpe huizen te koop 

Kijk je naar binnen Calpe huizen te koop? Calpe ligt als een juweel aan de Spaanse Middellandse Zeekust. Dit charmante stadje biedt een breed scala aan onroerend goed, van gezellig tot gezellige appartementen tot luxe villa's met panoramisch uitzicht op zee. In het hart van de stad bloeit de vastgoedmarkt, waardoor Calpe een aantrekkelijke bestemming is voor diegenen die willen investeren in de bloeiende Spaanse vastgoedmarkt.De belangrijkste bezienswaardigheden zijn even divers als indrukwekkend.

 • De majesteit van de natuurlijke omgeving, met de iconische Peñón de Ifach als achtergrond, biedt het een onvergelijkbare omgeving voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige levensstijl verbonden met de natuur.
 • Calpe biedt een levendige vrijetijdsbesteding met zijn gouden zandstranden, ideaal om te genieten van de zon en de zee.
 • De lokale tradities, geworteld in de rijke geschiedenis van de regio, zijn harmonieus verweven met de hoogwaardige internationale dienstverlening die de stad te bieden heeft.

Kortom, Calpe is niet alleen een populaire toeristische bestemming, maar ook een ideale locatie voor wie wil investeren in Spanje. De unieke combinatie van natuur, levendige vrijetijdsbesteding, diepgewortelde tradities en hoogwaardige internationale diensten maakt Calpe tot een ongeëvenaarde enclave aan de Spaanse kust.

Wij stellen je voor nl Calpe huizen te koop: een exclusieve selectie die de essentie van luxe en comfort aan de zonnige Middellandse Zeekust weergeeft

Onze portefeuille omvat bestaande woningen vol charme, maar ook innovatieve nieuwbouwprojecten die het nieuwste op het gebied van stijl en technologie bieden. We hebben inCalpe huizen te koop verschillende soorten:

Wederverkoop appartementen:Ervaar de authenticiteit van Calpe in onze wederverkoop appartementen, met onder meer:

 • Traditioneel en modern architectonisch ontwerp.
 • Panoramisch uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach.
 • Bevoorrechte locatie nabij stranden en diensten.

Nieuwbouw Villa's:Ontdek hedendaagse elegantie in onze nieuwbouw villa's, met bezienswaardigheden zoals:

 • Avant-gardistische architectuur en hoogwaardige materialen.
 • Ruime en lichte ruimtes met persoonlijke details.
 • Privé Tuinen en zwembaden.

Luxe villa's:Dompel jezelf onder in ultieme luxe met onze exclusieve villa's, die het volgende bieden:

 • Luxe afwerkingen en geavanceerde technologie.
 • Privacy en veiligheid op exclusieve locaties.
 • Een spectaculair uitzicht en eersteklas voorzieningen.

Bij Select Villas doen we er alles aan om u te helpen bij het vinden van de Calpe huizen te koop die voor u interessant is

Ontdek in Calpe huizen te koop idyllisch en ontdek uw huis in het mediterrane paradijs! Wij nodigen u uit om onze exclusieve eigendommen te verkennen, van charmante appartementen tot luxueuze villa's. Als u in het mediterrane paradijs wilt wonen, zijn wij hier om uw dromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw vastgoed ervaring uitzonderlijk kunnen maken. Ons team van makelaars in Calpe staat klaar om u bij elke stap te begeleiden. Het huis van uw dromen wacht op u, neem nu contact met ons op!

 • Adres:Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • Email: enquiries@select-villas.es


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search