Een appartement verkopen in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Een appartement verkopen in Moraira

Wilt u een appartement in Moraira verkopen? Aarzel dan niet en neem contact op met SELECT VILLAS. U zult genieten van onze vriendelijke service en u zult verrast zijn door onze professionaliteit en integriteit. U zult zien dat wij gebruik maken van de meest up-to-date marketing strategieën om uw woning in de kortst mogelijke tijd te verkopen. Wij zullen u begeleiden door de verkooptechnieken die wij gebruiken, evenals de bezoeken die uw woning ontvangt van potentiële kopers en hun meningen.

Moraira is een toeristisch stadje gelegen aan de Costa Blanca Noord dat een prachtige kustlijn heeft met tal van magische baaien met kristalhelder water en waarvan de omgeving vol staat met mediterrane pijnbomen. Deze prachtige stad heeft een grote vraag naar onroerend goed, zowel nationaal als internationaal, voornamelijk vanwege zijn:

 • het prachtige klimaat met zonnige winters en warme zomers
 • paradijselijke gouden zandstranden en baaien met kristalhelder water
 • een prachtige natuurlijke omgeving met bergen die worden bevolkt door weelderige dennenbossen
 • een ruim aanbod aan shopping- en vrijetijdsactiviteiten

Waarom SELECT VILLAS vertrouwen om een appartement in Moraira te verkopen?

Als u van plan bent om een appartement in Moraira te verkopen, zal het zeer comfortabel en gemakkelijk zijn als u vertrouwt op een deskundige professional die de meest geschikte verkooptechnieken gebruikt. Bij SELECT VILLAS werken we samen met de meest internationaal bezochte onroerend goed portals: Kyero, Habitaclia, Fotocasa, Rightmove, A place in the sun, ...

Wij maken het ook gemakkelijker voor potentiële kopers om de eigendommen te bezoeken door online bezoeken via een videogesprek aan te bieden. Op die manier vermijden we dat de klant moet reizen vanuit zijn land van herkomst dat duizenden kilometers ver ligt. Op de dag en het tijdstip van de bezichtiging zal een van onze makelaars u het door u gekozen appartement in real time via een virtuele rondleiding laten zien, terwijl hij/zij u de belangrijkste kenmerken van het appartement uitlegt en al uw vragen beantwoordt.

Wij beschikken over meertalig personeel en werken samen met beheerders en advocaten die uw taal spreken voor het geval u procedures moet uitvoeren voorafgaand aan de verkoop (legalisatie van uitbreidingen, erfenis...) Wij bieden u gratis advies om de meest geschikte prijs voor uw appartement te bepalen, waarbij wij rekening houden met de volgende parameters:

 • ligging (stadscentrum, nabijheid van het strand, uitzicht op zee ...)
 • oppervlakte
 • staat van het pand
 • bouwjaar
 • enz.

Wij informeren u ook over de gunstigste momenten om de prijs van het onroerend goed te herzien, afhankelijk van de situatie op de vastgoedmarkt en de wisselkoers.

De fotosessie van uw onroerend goed is een ander zeer belangrijk aspect. Wij maken een dossier van zeer heldere foto's van hoge kwaliteit waarop de belangrijkste kenmerken van uw flat goed tot hun recht komen.

Hoe kunt u contact opnemen met SELECT VILLAS om een appartement in Moraira te verkopen?

Als u een appartement in Moraira wilt Verkopen, is contact opnemen met SELECT VILLAS heel eenvoudig. Vul het formulier in dat verschijnt in de verkopers sectie met uw gegevens en die van de woning die u wilt verkopen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

U kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen, persoonlijk, door ons te bezoeken op ons kantoor, per e-mail of telefonisch:

 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
 • Telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search