Eigendom te koop Benissa Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop Benissa Costa Blanca

We willen u de mogelijkheid bieden om op een van de mooiste plekken in Spanje te wonen. Koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca en u zult genieten van de droomachtige omgeving die u altijd al wilde.

Benissa is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het heeft een zeer gevarieerde kustlijn waar u tal van baaien van transparant en gematigd water vindt, ideaal om te snorkelen of te ontspannen tijdens het zonnebaden.

Veel plezier met het beoefenen van verschillende sportactiviteiten zoals zeilen of duiken zonder een fles en ontdek de zeebodem en zijn unieke flora en fauna.

In Benissa heb je de mogelijkheid om al deze prachtige baaien te bezoeken via hun wandelpaden.

Vergeet niet de verrekijker mee te nemen om te genieten van het meest indrukwekkende uitzicht op deze plaats.

Je kunt ook veel foto's maken om te delen op Instagram en met je vrienden op sociale netwerken.

In deze unieke hoek van de Costa Blanca vindt u grote steile hellingen, indrukwekkende kliffen en baaien die zijn binnengedrongen door pijnbomen.

De stranden van grind of fijn zand zullen u betoveren met zijn transparante en heldere water.

Kun je je deze zomer spelen met de kleintjes van het huis voorstellen om zandkastelen te bouwen aan de kust van het strand?

Misschien geniet je liever van de kalme wateren van de Middellandse Zee aan boord van een zeilboot die grenst aan deze onvergelijkbare kustlijn.

Hoe is het pand te koop Benissa Costa Blanca dat u wilt?

We hebben een groot aanbod aan huizen, waar u een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca kunt kiezen dat aan al uw eisen voldoet.

Wij bieden u uitstekende villa's met uitzicht op de zee of de bergen, omgeven door de brede mediterrane vegetatie die hier te vinden is.

Kun je je voorstellen dat je verrukt bent van de geur van pijnbomen op het terras van je nieuwe huis?

Onze accommodaties hebben fantastische zwembaden die ideaal zijn voor deze zomer om plezier te hebben met uw gezin.

Ze zijn gebouwd met een traditioneel ontwerp dat typerend is voor de Costa Blanca of met een innovatieve en avant-garde moderne stijl.

In beide gevallen zijn de eigenschappen zeer goed geïntegreerd in de omgeving en benadrukken ze de schoonheid ervan.

Wij bieden u een onroerend goed te koop in Benissa Costa Blanca zeer goed verbonden met de luchthaven van Manisses in Valencia.

Via de snelweg AP-7 komt u snel en veilig naar de belangrijkste steden rond of naar internationale luchthavens, waar u vrienden kunt ontvangen die op bezoek komen.

Geniet deze zomer van je nieuwe huis in Spanje, koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca.

Koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca en geniet vanaf vandaag van de zee

Wacht niet langer om te genieten van de fantastische stranden van de Middellandse Zeekust van Spanje en koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca.

 Neem contact op met SELECT VILLAS en u zult aangenaam verrast zijn door de persoonlijke en familie-aandacht die onze makelaars u zullen bieden.

Onze zeer gespecialiseerde medewerkers zullen uw taal vloeiend spreken, dus u zult geen communicatieproblemen hebben.

Als u meer wilt weten over ons, kunt u ons volgen op Facebook en zult u onze activiteiten en de mening van onze klanten beter kennen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat op het web wordt weergegeven, stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

U kunt ons ook bezoeken op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search