Eigendom te koop Benissa Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop Benissa Costa Blanca

We willen u de mogelijkheid bieden om op een van de mooiste plekken in Spanje te wonen. Koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca en u zult genieten van de droomachtige omgeving die u altijd al wilde.

Benissa is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het heeft een zeer gevarieerde kustlijn waar u tal van baaien van transparant en gematigd water vindt, ideaal om te snorkelen of te ontspannen tijdens het zonnebaden.

Veel plezier met het beoefenen van verschillende sportactiviteiten zoals zeilen of duiken zonder een fles en ontdek de zeebodem en zijn unieke flora en fauna.

In Benissa heb je de mogelijkheid om al deze prachtige baaien te bezoeken via hun wandelpaden.

Vergeet niet de verrekijker mee te nemen om te genieten van het meest indrukwekkende uitzicht op deze plaats.

Je kunt ook veel foto's maken om te delen op Instagram en met je vrienden op sociale netwerken.

In deze unieke hoek van de Costa Blanca vindt u grote steile hellingen, indrukwekkende kliffen en baaien die zijn binnengedrongen door pijnbomen.

De stranden van grind of fijn zand zullen u betoveren met zijn transparante en heldere water.

Kun je je deze zomer spelen met de kleintjes van het huis voorstellen om zandkastelen te bouwen aan de kust van het strand?

Misschien geniet je liever van de kalme wateren van de Middellandse Zee aan boord van een zeilboot die grenst aan deze onvergelijkbare kustlijn.

Hoe is het pand te koop Benissa Costa Blanca dat u wilt?

We hebben een groot aanbod aan huizen, waar u een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca kunt kiezen dat aan al uw eisen voldoet.

Wij bieden u uitstekende villa's met uitzicht op de zee of de bergen, omgeven door de brede mediterrane vegetatie die hier te vinden is.

Kun je je voorstellen dat je verrukt bent van de geur van pijnbomen op het terras van je nieuwe huis?

Onze accommodaties hebben fantastische zwembaden die ideaal zijn voor deze zomer om plezier te hebben met uw gezin.

Ze zijn gebouwd met een traditioneel ontwerp dat typerend is voor de Costa Blanca of met een innovatieve en avant-garde moderne stijl.

In beide gevallen zijn de eigenschappen zeer goed geïntegreerd in de omgeving en benadrukken ze de schoonheid ervan.

Wij bieden u een onroerend goed te koop in Benissa Costa Blanca zeer goed verbonden met de luchthaven van Manisses in Valencia.

Via de snelweg AP-7 komt u snel en veilig naar de belangrijkste steden rond of naar internationale luchthavens, waar u vrienden kunt ontvangen die op bezoek komen.

Geniet deze zomer van je nieuwe huis in Spanje, koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca.

Koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca en geniet vanaf vandaag van de zee

Wacht niet langer om te genieten van de fantastische stranden van de Middellandse Zeekust van Spanje en koop een onroerend goed te koop Benissa Costa Blanca.

 Neem contact op met SELECT VILLAS en u zult aangenaam verrast zijn door de persoonlijke en familie-aandacht die onze makelaars u zullen bieden.

Onze zeer gespecialiseerde medewerkers zullen uw taal vloeiend spreken, dus u zult geen communicatieproblemen hebben.

Als u meer wilt weten over ons, kunt u ons volgen op Facebook en zult u onze activiteiten en de mening van onze klanten beter kennen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat op het web wordt weergegeven, stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

U kunt ons ook bezoeken op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Eigendom te koop Benissa Costa Blanca

Kopen Eigendom te koop Benissa Costa Blanca is een ideale optie voor wie wil genieten van de schoonheid en charme van dit deel van Spanje. Benissa is er een historische en pittoreske kustplaats dat zijn mediterrane essentie behoudt, met zijn geplaveide straatjes, zijn witte huizen en zijn religieuze monumenten. Benissa biedt ook een spectaculaire kustlijn, met fijne zandstranden en baaien met kristalhelder water, ideaal voor het beoefenen van watersporten zoals kajakken, snorkelen of vissen.De gastronomie van Benissa is een andere attractie, met typische gerechten zoals coca a la pala, putxero de polp of arroz concrusta, gemaakt met lokale kwaliteitsproducten. Bovendien heeft Benissa een internationale gemeenschap die diversiteit en dynamiek naar de stad brengt, evenals een breed scala aan diensten en culturele en recreatieve activiteiten. Het klimaat van Benissa is het hele jaar door mild en zonnig, waardoor u in elk seizoen van de natuur en het landschap kunt genieten. Een woning kopen in Benissa Costa Blanca is een veilige en winstgevende investering, omdat het een gebied is met een grote toeristische en residentiële vraag. Benissa heeft ongeveer 14.000 inwoners, waarvan ruim 50% buitenlanders zijn, voornamelijk uit Europese landen zoals Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk of België. Benissa maakt deel uit van de Marina Alta, samen met andere toeristische gemeenten zoals Dénia, Jávea, Calpe of Moraira. De kust van Benissa heeft een lengte van 4 km en wordt gekenmerkt door zijn verscheidenheid en schoonheid, met kliffen, eilandjes, grotten en baaien zoals

  • de timmerman
  • de Baladrar
  • de advocaat
  • de Llobella

Als u op een plek met charme, rust en levenskwaliteit wilt wonen, bekijk dan de beste aanbiedingen om uw Eigendom te koop Benissa Costa Blanca

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop Benissa Costa, biedt Select Villas u een ruime en gevarieerde selectie huizen van hoge kwaliteit met alle diensten die u nodig heeft. Bij Select Villas vindt u:

  • Minimalistische rijtjeshuizen,met een modern en functioneel ontwerp, dat optimaal gebruik maakt van de ruimte en het natuurlijke licht. Deze huizen hebben terrassen, tuinen en gemeenschappelijke zwembaden en zijn gelegen nabij het strand en winkels.
  • Mediterrane villa's, met een elegante en gezellige stijl, die traditie en innovatie combineren. Deze villa's hebben grote percelen, privézwembaden, barbecues en uitzicht op de zee of de bergen. Ze bevinden zich in rustige woonwijken, midden in de natuur.
  • Exclusieve chalets, met een hoog niveau aan luxe en comfort,die een spectaculair uitzicht op de zee en de kust bieden. Deze chalets hebben grote ruimtes, overloop zwembaden, jacuzzi's, sauna's, sportscholen en garages. Ze zijn gelegen in de beste urbanisaties van Benissa.

Bovendien hebben veel van onze eigendommen dat 360 graden video tours, zodat u ze in detail kunt bekijken vanaf uw computer of mobiele telefoon. Bij Select Villas adviseren en begeleiden wij u gedurende het gehele proces van het kopen van uw woning in Benissa, zodat dit gemakkelijk en veilig verloopt.

Als u geïnteresseerd bent om er een te kopen Eigendom te koop Benissa Costa Blanca, neem dan nu contact op met SELECT VILLAS

Als u geïnteresseerd bent om er een te kopen Eigendom te koop Benissa Costa Blanca, neem dan nu contact op met SELECT VILLAS, het toonaangevende makelaarskantoor in de omgeving. Bij SELECT VILLAS bieden wij u:Een persoonlijke en nauwe vastgoedservice in Benissa, die uw integratie in de gemeenschap zal vergemakkelijken en u zal helpen met alle noodzakelijke procedures en procedures, zoals de NIE, registratie of belastingen.Aarzel niet en neem nu contact op met SELECT VILLAS, uw vertrouwde makelaar om een huis te koop Benissa Costa Blanca te kopen.

  • Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
  • +34 966 490 861 |(+34) 616 002 993 
  • enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search