Eigendom te koop Benitachell Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop Benitachell Spanje

Nog steeds niet op de hoogte van de voordelen van het kopen van een woning te koop in Benitachell Spanje? Benitachell is een kleine stad aan de noordelijke Costa Blanca, waar de inwoners op een gezonde en rustige manier leven, voornamelijk bezig met landbouwwerkzaamheden. Het grenst aan Moraira, een van de meest toeristische gebieden van de Costa Blanca. In de omgeving vinden we luxe urbanisaties van villa's en appartementen van waaruit u een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee kunt genieten.

Door de nabijheid en de goede wegverbindingen met het vliegveld van Valencia of Alicante heeft een belangrijk aantal inwoners van Noord-Europa zich in dit paradijs gevestigd. In Benitachell leiden ze de levensstijl die ze altijd al hebben gewenst: ze leven rustig aan zee en genieten van een benijdenswaardig zonnig en zeer helder klimaat.

Met nauwelijks twee kilometer kustlijn vol kliffen biedt Benitachell een paradijs voor liefhebbers van watersporten, voornamelijk duiken, snorkelen, ... De grote schoonheid van de zeebodem, die u kunt observeren dankzij het transparante water, samen met de ontelbare grotten en de aantrekkelijke grotten langs de kustlijn maken Benitachell tot een interessante plek. Onder de prachtige grindgrotten en de belangrijkste gematigde wateren, willen we graag de aandacht vestigen op

  • Llebeiggenbaai
  • Cala dels Testos
  • Cala Moraig met zijn interessante Cova dels Arcs

Kies het type woning te koop Benitachell Spanje dat uw familie leuk vindt

In SELECT VILLAS bieden wij u een interessant aanbod van woningen aan in de hele noordelijke Costa Blanca. Als u op zoek bent naar een woning te koop in Benitachell Spanje, aarzel dan niet om ons te vertellen welke kenmerken uw familie zou willen voor hun nieuwe huis en wij zullen u een selectie van huizen aanbieden die passen bij uw interesses.

In Benitachell bieden wij u spectaculaire villa's met een modern design of met een traditionele en typische stijl van het gebied met een panoramisch uitzicht op zee. Het zwembad zal u imponeren met zijn uitzicht op de natuurlijke omgeving. Ze hebben een groot solarium om deze zomer te ontspannen terwijl u een kleurtje krijgt. In hun tuinen zult u graag barbecues voorbereiden om een leuke dag te delen met uw vrienden.

We bieden ook appartementen met zeer ruime en lichte kamers die gemeenschappelijke diensten hebben zoals zwembad, solarium, parkeerplaats, ... Deze zomer zult u graag socialiseren met uw nieuwe buren terwijl u zonnen bij het zwembad van uw nieuwe huis. Onze appartementen en villa's zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. De keuken is volledig gemeubileerd en uitgerust met elektrische apparatuur; het heeft airconditioning; exterieur aluminium timmerwerk met koudebrug, enz.

Wilt u meer weten over een woning te koop in Benitachell Spanje?

Als u meer informatie wilt over een woning te koop in Benitachell Spanje, dan horen we dat graag van u. We hebben een team van hooggekwalificeerde en professionele internationale agenten. U zult genieten van hun vriendelijke service en de faciliteiten die zij bieden om u te helpen het huis te vinden dat u wilt aan de Costa Blanca.

Indien u ons persoonlijk wenst te bezoeken, zullen wij u verwelkomen in onze kantoren gelegen in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). U kunt ook het contactformulier op de website invullen en wij nemen dan contact met u op.

Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Vastgoed te koop Benitachell Spanje

Bent u op zoek naar de beste zonbestemming en uitstekende gastronomie ? Vind uw eigendom te koop Benitachell Spanje in deze gepersonaliseerde catalogus en geniet van alle voordelen van de Costa Blanca. Benitachell is een toeristische stad en een stad in het binnenland aan de Costa Blanca, ten noorden van de provincie Alicante. Aan de andere kant is Benitachell erg veelzijdig, het heeft al verschillende stedelijke centra. Aan de ene kant is het langs de kustlijn, ongeveer 2 kilometer lang, mogelijk om de zee te aanschouwen vanuit de populaire en internationale urbanisatie La Cumbre del Sol . Dit wooncomplex met uitzicht op zee stelt u in staat om snel de mooiste baaien aan de Middellandse Zeekust te bereiken: La Cala de los Tiestos, Cala Llebeig of het strand van Moraig zijn enkele van de meest populaire zeehoeken en ideaal voor het beoefenen van watersporten, met name duiken, omdat het een overvloedige mariene flora en fauna heeft. De kust van Benitachell is uniek en heel bijzonder vanwege de ligging aan de voet van kliffen en uitkijkpunten waar u kunt genieten van prachtige panoramische uitzichten over de Middellandse Zee. Aan de andere kant is het een landelijke stad waar het mogelijk is om contact te maken met de natuur en wandelpaden in het binnenland te maken. Het is ook een moderne plek geworden, aangezien het stedelijke centrum van Benitachell, gelegen in het gemeentelijk gebied, een netwerk van handige diensten heeft: apotheken, supermarkten, kappers, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden...

Deze bestemming biedt ook andere zeer interessante voordelen om te overwegen, het heeft een strategische ligging vanwege de nabijheid van andere karakteristieke en toeristische steden zoals Moraira en Jávea. Andere redenen, zoals het zonnige klimaat, de mediterrane gastronomie en de kalme en ontspannen sfeer, hebben Benitachell tot een van de belangrijkste interessegebieden gemaakt om de zomer door te brengen of het hele jaar door te leven.

Kies uw perfecte woning te koop Benitachell Spanje om in essentie contact te maken met de natuur

In deze catalogus met huizen vindt u uw ideale woning te koop Benitachell Spanje, zodat u in contact kunt komen met de natuur en zonder veel geld uit te geven. De concurrerende prijzen van onze huizen die te koop staan, zijn een van de aspecten die onze klanten het meest waarderen. U kunt het model, de locatie, het ontwerp en de functies kiezen die u het meest interesseren:

  • Moderne villa's met uitzicht op de Middellandse Zee
  • Villa's van traditioneel Spaans ontwerp met grote percelen
  • Land om een aangepast huis te bouwen
  • Rustieke villa's op één niveau

Daarnaast hebben we moderne appartementen aan de voet van voorzieningen, met panoramisch uitzicht op de natuur en de zee en met zeer aantrekkelijke luxe:

  • elegante meubels
  • zonnig verblijf
  • Gemeenschappelijk zwembad op het dak

Indien u wenst, bieden wij u een gepersonaliseerde lijst om voor u het meest geschikte onroerend goed te koop Benitachell Spanje te kopen

Als u nog steeds niet zeker weet welk type onroerend goed te koop Benitachell Spanje u moet kiezen of als u wilt dat wij u helpen uw idyllische huis te vinden, hoeft u alleen maar contact op te nemen met ons exclusieve bureau SELECT VILLAS en wij zullen ervoor zorgen dat u een gepersonaliseerde lijst met te koop staande huizen die het beste passen bij uw smaak, voorkeuren en financiële situatie.

Contactmethoden: enquiries@select-villas.es | +34 966 490 861 | +34 616 002 993 | Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search