Eigendom te koop Benitachell Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop Benitachell Spanje

Nog steeds niet op de hoogte van de voordelen van het kopen van een woning te koop in Benitachell Spanje? Benitachell is een kleine stad aan de noordelijke Costa Blanca, waar de inwoners op een gezonde en rustige manier leven, voornamelijk bezig met landbouwwerkzaamheden. Het grenst aan Moraira, een van de meest toeristische gebieden van de Costa Blanca. In de omgeving vinden we luxe urbanisaties van villa's en appartementen van waaruit u een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee kunt genieten.

Door de nabijheid en de goede wegverbindingen met het vliegveld van Valencia of Alicante heeft een belangrijk aantal inwoners van Noord-Europa zich in dit paradijs gevestigd. In Benitachell leiden ze de levensstijl die ze altijd al hebben gewenst: ze leven rustig aan zee en genieten van een benijdenswaardig zonnig en zeer helder klimaat.

Met nauwelijks twee kilometer kustlijn vol kliffen biedt Benitachell een paradijs voor liefhebbers van watersporten, voornamelijk duiken, snorkelen, ... De grote schoonheid van de zeebodem, die u kunt observeren dankzij het transparante water, samen met de ontelbare grotten en de aantrekkelijke grotten langs de kustlijn maken Benitachell tot een interessante plek. Onder de prachtige grindgrotten en de belangrijkste gematigde wateren, willen we graag de aandacht vestigen op

  • Llebeiggenbaai
  • Cala dels Testos
  • Cala Moraig met zijn interessante Cova dels Arcs

Kies het type woning te koop Benitachell Spanje dat uw familie leuk vindt

In SELECT VILLAS bieden wij u een interessant aanbod van woningen aan in de hele noordelijke Costa Blanca. Als u op zoek bent naar een woning te koop in Benitachell Spanje, aarzel dan niet om ons te vertellen welke kenmerken uw familie zou willen voor hun nieuwe huis en wij zullen u een selectie van huizen aanbieden die passen bij uw interesses.

In Benitachell bieden wij u spectaculaire villa's met een modern design of met een traditionele en typische stijl van het gebied met een panoramisch uitzicht op zee. Het zwembad zal u imponeren met zijn uitzicht op de natuurlijke omgeving. Ze hebben een groot solarium om deze zomer te ontspannen terwijl u een kleurtje krijgt. In hun tuinen zult u graag barbecues voorbereiden om een leuke dag te delen met uw vrienden.

We bieden ook appartementen met zeer ruime en lichte kamers die gemeenschappelijke diensten hebben zoals zwembad, solarium, parkeerplaats, ... Deze zomer zult u graag socialiseren met uw nieuwe buren terwijl u zonnen bij het zwembad van uw nieuwe huis. Onze appartementen en villa's zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. De keuken is volledig gemeubileerd en uitgerust met elektrische apparatuur; het heeft airconditioning; exterieur aluminium timmerwerk met koudebrug, enz.

Wilt u meer weten over een woning te koop in Benitachell Spanje?

Als u meer informatie wilt over een woning te koop in Benitachell Spanje, dan horen we dat graag van u. We hebben een team van hooggekwalificeerde en professionele internationale agenten. U zult genieten van hun vriendelijke service en de faciliteiten die zij bieden om u te helpen het huis te vinden dat u wilt aan de Costa Blanca.

Indien u ons persoonlijk wenst te bezoeken, zullen wij u verwelkomen in onze kantoren gelegen in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). U kunt ook het contactformulier op de website invullen en wij nemen dan contact met u op.

Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search