Private Gated verblijf van vijf luxe vrijstaande villa's
Moraira - Alicante

Ref: 02028M

Details

Plot 1.000m2

Gebouwd 340m2

Zwembad 8 x 4m Private

Slaapkamers 5

Badkamers 5

Afstand naar het strand 10 mins. Walk

Bekeken Garden

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 10 mins. Walk

Kenmerken

  •   pad
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Residentiële Beatriz, Moraira is een exclusieve prive-gated verblijf van vijf luxe vrijstaande villa, gelegen op een fantastische locatie, op slechts 1 km van de kustlijn en de stranden en op minder dan 2 km van het pittoreske dorp en de jachthaven van Moraira.

INRICHTING: Open ontwerp, vier slaapkamers, vier badkamers. BUITEN: uitgebreide terrassen, prive freeform zwembad, overdekte parkeerplaats, aangelegde tuinen.

ALLE DETAILS
De villa's zijn ontworpen door het prestigieuze Ramon Esteve Architectural Studio en zijn prachtige voorbeelden van moderne mediterrane architectuur creëren van een overvloed aan licht en ruimte. Elk van de vier slaapkamers, vier badkamers villa's zullen een eigen perceel met aangelegde tuinen, waaronder een groot ontwerper zwembad, van vloer tot plafond ramen en deuren versterken het open ontwerp, uitgebreide buitenkant terrassen om te dineren en te ontspannen en een overdekte hebben, eigen twee auto parkeren gebied. Een ander kenmerk van deze luxe woningen zal het zeer energie-efficiënte Altherma vloerverwarming en warm en koud airconditioning systeem.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Energie-efficiënte vloerverwarming, H & C Air-Conditioning. Prive Freeform Pool, Two-Car Parking Area.

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief