Huizen te koop in Baladrar Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Baladrar Benissa Costa

Onze huizen te koop in Baladrar Benissa Costa liggen in een van de mooiste gebieden van de noordelijke Costa Blanca. De kustlijn van Benissa Costa wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende steppen die in verbinding staan met kleine zeebodems die worden overspoeld door lommerrijke dennenbossen.

Dit prachtige natuurlandschap kan met de fiets of te voet worden verkend, want de belangrijkste baaien zijn met elkaar verbonden door een prachtig pad. De winter is een perfect seizoen om deze omgeving te herkennen en ongelooflijke plaatsen te ontdekken die u wilt fotograferen en delen met uw vrienden op sociale netwerken.

De zon behoudt zijn bijzondere lichtinval ook tijdens de maand januari en de regens zijn vrijwel onbestaande, dus u zult graag buitenactiviteiten doen in het gezelschap van uw familie. In de Jachtclub Les Basetes worden evenementen georganiseerd zonder de haven te verlaten en voor alle leeftijden, sommige zelfs in de open lucht, waaraan u graag zult deelnemen:

  • Excursies in de omgeving van de stad
  • Nautische sporten: catamaran, kajak, windsurfen ...
  • Interessant gastronomisch aanbod
  • Duikcursussen
  • Zeilschool
  • Enz.

Daarnaast kunt u het nodige materiaal huren om de sport te beoefenen die u in uw eerste contact met de navigatie kiest. Benissa Costa heeft vier kilometer kustlijn met zand- of kiezelstranden die ideaal zijn om in de winter te ontspannen terwijl u langs de kust wandelt en luistert naar het geruis van de zeegolven.

Wij bieden u huizen te koop aan in Baladrar Benissa Costa waar u de perfecte plek vindt om de verbinding te verbreken

Naast onze luxe huizen te koop in Baladrar Benissa Costa hebben we ook villa's gelegen in andere elite urbanisaties in de stad zoals Buenavista, San Jaime, Les Basetes, Pedramala, La Fustera, Montemar, La Llobera, ...

We hebben elitaire nieuw gebouwde villa's met een modern architecturaal ontwerp waar de beste kwaliteitsmaterialen met succes zijn gecombineerd: stenen muren, stalen profielen, glazen gevels, natuurlijke houtbekleding, enz. Kunt u zich voorstellen dat u de Middellandse Zee observeert vanuit elke kamer van uw huis? De woningen, die één of meerdere verdiepingen hebben, liggen op vlakke of ongelijke percelen. Onder onze traditioneel ontworpen villa's, hebben we luxe woningen gebouwd in een stijl omgeven door uitgestrekte tuinen, zwembad en solarium van waaruit u kunt genieten van een ongeëvenaard uitzicht op zee.

We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze gevarieerde lijst van villa's in Benissa Costa, veel van hen zijn exclusieve woningen, die een uitstekende locatie hebben met een open uitzicht op de natuur en met supermarkten en restaurants in hun omgeving.   

In SELECT VILLAS vindt u de huizen te koop in Baladrar Benissa Costa die u zoekt

Wij nodigen u uit om onze woningsectie te bezoeken met een 360º videotour waar u een interessante selectie van huizen te koop vindt die u virtueel kunt bezoeken, waar u naast huizen te koop in Baladrar Benissa Costa ook huizen in Moraira, Benitachell, Calpe, etc. vindt.

Neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. Vul hiervoor het formulier op onze website in of bezoek ons op ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search