Huizen te koop in Buenavista Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Buenavista Benissa Costa

Kunt u zich een zonnige winter voorstellen met aangename temperaturen waarin u kunt genieten van de natuur en buitenactiviteiten? SELECT VILLAS biedt u een selectie van indrukwekkende huizen te koop in Buenavista Benissa Costa waarmee u uw dromen kunt waarmaken.

Benissa Costa , gelegen aan de Noord-Costa Blanca, heeft een kustlijn van vier kilometer die wordt gekenmerkt door zijn prachtige baaien met kristalhelder en warm water vol mediterrane dennenbossen. Deze schone en ondiepe baaien zijn perfect om te snorkelen en om de schoonheid van de zeebodem en de weiden van Posidonia te observeren. Een prachtige familie-excursie langs het ecologische pad dat de belangrijkste baaien met elkaar verbindt , stelt u in staat om onvergetelijke momenten te delen met uw dierbaren in dit prachtige gebied van de Spaanse kust. Je neemt vast een groot aantal foto's om ze met je vrienden op sociale netwerken te delen.

Aan het strand van Les Basetes , een van de meest populaire stranden in de omgeving, zult u graag deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door de charmante Nautical Club die, met een capaciteit van slechts 80 boten, organiseert:

  • populaire gratis deelnameactiviteiten
  • excursies in de stad en haar omgeving
  • vrijetijdsbesteding zonder de haven te verlaten
  • duikcursussen, zeilen ...

In onze luxe huizen te koop in Buenavista Benissa Costa woon je comfortabel midden in de natuur

Gelegen in luxe woonwijken met uitzicht op de zee en de weelderige vallei omgeven door bergen, zijn onze huizen te koop in Buenavista Benissa Costa. We hebben een portfolio met prachtige traditionele designvilla's waar u degene kunt kiezen die het beste past bij de kenmerken van uw gezin. De chalets, die op ruime en zonnige percelen staan , zijn omgeven door prachtige mediterrane tuinen met pijnbomen, palmbomen en inheemse vegetatie. Ze hebben ook indrukwekkende zwembaden omgeven door solariumgebieden waar u deze winter heerlijk kunt ontspannen terwijl u een boek leest of naar uw favoriete muziek luistert.

De huizen bevinden zich op een paar minuten rijden van het recreatie- en winkelgebied, evenals de zand- of kiezelstranden van Benissa Costa . Ze zijn gebouwd met materialen van uitstekende kwaliteit en hun metselwerkafwerkingen zijn perfect. De belangrijkste kenmerken zijn: dubbele beglazing voor de ramen, zeer ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, elegant ingerichte keuken uitgerust met elektrische toestellen, thermische en akoestische isolatie, veiligheidsdeur om toegang te krijgen tot het huis, enz.

Wilt u meer informatie over onze huizen te koop in Buenavista Benissa Costa?

Onze makelaars zullen u vriendelijk helpen in uw taal om al die vragen te beantwoorden die u mogelijk wilt met betrekking tot onze huizen te koop in Buenavista Benissa Costa. We hebben ook een grote verscheidenheid aan nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in de meest toeristische gebieden van de Noord-Costa Blanca: Altea, Calpe, Denia, Jávea, Moraira, Benitachell, ... Als u op zoek bent naar een villa, landhuis, appartement, bungalow, etc. aarzel niet om contact op te nemen met SELECT VILLAS en wij zullen u helpen het huis van uw dromen te vinden.

Volg ons op sociale netwerken en je zult de interessante publicaties zien die we maken en het grote aantal volgers die dol zijn op ons advies, eigenschappen, aanbiedingen ...

Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search