Huizen te koop in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Moraira Spanje

Als je tijdens deze dagen hebt deelgenomen aan het plezier en de vreugde van onze Patron Festiviteiten, zul je de vriendelijkheid en warmte van onze mensen hebben gecontroleerd, evenals de ongelooflijke schoonheid van deze plek aan de Costa Blanca. Misschien is het tijd om ook onze huizen te koop in Moraira Spanje te bezoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat u naast de omgeving ook in de ban zult zijn van onze prachtige eigenschappen.

Moraira is een van de mooiste uithoeken van de Middellandse Zee.

Deze kleine populatie vissers wordt sinds enkele decennia een belangrijk internationaal toeristisch centrum vanwege het zonnige klimaat en de unieke stranden.

Langs de acht kilometer lange kustlijn vinden we een zeer gevarieerde kustlijn met prachtige droombaaien.

Het transparante en ondiepe water is perfect om te snorkelen of duiken.

U zult versteld staan wanneer u de schoonheid van deze zeebodems met hun vegetatie en fauna ziet.

Onder de belangrijkste baaien van Moraira vinden we L'Andragó, Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala, ... Ze zijn ideaal om te duiken of te ontspannen in de zon

Maar in Moraira vindt u ook zacht zand of rotsachtige stranden. Daarin zijn alle nodige diensten geregeld zodat uw dag aan zee aantrekkelijk en comfortabel is.

Je kunt ligbedden en parasols huren, je hebt voetwassers, douches en toiletten, je hebt houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, in de zomer zorgt de bewaking en badmeester ervoor dat je badkamer veilig is, ...

Als je verliefd bent geworden op deze prachtige baaien, bezoek dan onze huizen te koop in Moraira, Spanje

Als u verliefd bent geworden op deze prachtige kustlijn van de Costa Blanca, raden wij u aan om onze huizen te koop in Moraira Spanje te bezoeken, zodat u het hele jaar door kunt genieten van deze opwindende hoek van de Middellandse Zeekust.

SELECT VILLAS biedt u een uitgebreide portfolio van nieuwbouw- en doorverkoopwoningen in Moraira.

Wij bieden u lichte villa's met privéperceel waarin een spectaculair zwembad is omgeven door grote solariumgebieden en een weelderige tuin.

Wij kunnen u betrouwbare medewerkers adviseren die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van uw tuin en het zwembad, voor het geval u zich liever wilt wijden aan andere activiteiten.

We hebben ook villa's gebouwd met een moderne en avant-gardistische stijl, volledig geïntegreerd in de omgeving.

Maar als u de voorkeur geeft aan een traditionele constructie, typisch voor de Spaanse mediterrane kust, kunnen wij u prachtige villa's aanbieden die geschikt zijn voor kopers met een voortreffelijke smaak.

Onze huizen te koop in Moraira Spanje hebben een fantastisch uitzicht op zee, zijn gelegen in de bergen, omgeven door weelderige mediterrane vegetatie en in onverslaanbare woonmilieus.

  Huizen te koop in Moraira Spanje, de beste optie om op elk moment van het jaar van de zon en de zee te genieten

Wacht niet langer en kom naar onze kantoren om u onze huizen te koop in Moraira Spanje te laten zien.

Als u wilt, kunnen we u ook een zorgvuldige selectie van woningen sturen die mogelijk interessant voor u zijn via e-mail.

Aarzel niet om ons vragen te stellen over eventuele vragen over huizen die uw aandacht trekken.

We informeren u graag breed.

Vul hiervoor het formulier in dat op het web verschijnt, bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993 of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

Wij wachten op u in onze kantoren in de Avda. Van Madrid, 5 Moraira 03724 (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search