Huizen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Moraira

Kun je je deze winter verbeelden van de kou en genieten van een mooie en felle zon? U kunt uw dromen waarmaken door een van onze huizen te koop in Moraira te kopen.

Moraira is een mooie stad gelegen aan de Costa Blanca in het noorden van Spanje.

 De kustlijn bestaat uit magische turquoise blauwe baaien die ideaal zijn voor watersporten zoals snorkelen, kanoën of zeilen.

Duikliefhebbers maken prachtige routes om de spectaculaire zeebodem van de plaats te observeren.

Het heeft ook prachtige stranden met kristalhelder water, klein en vertrouwd, ideaal voor kajaktochten of wandelen langs de kust terwijl de zachte winterzon je huid streelt.

Aan de boulevard kunt u genieten van een ijsje, een cafetaria, ontspannen in de vele souvenirwinkels of plezier maken in alle recreatieve faciliteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, terwijl u graag de onmetelijkheid van de Middellandse Zee ziet.

In Moraira kun je ook genieten van een prachtige jachthaven, ideaal om de ligplaats van je boot te huren of een jacht te huren voor de lol die de Middellandse Zeekust kost.

Kun je je voorstellen dat je plezier hebt met een jetski terwijl je door het warme, heldere water van de zee rijdt?

In de huizen die het hele jaar door te koop zijn in Moraira, heb je een stralende zon

De Costa Blanca wordt gekenmerkt door zijn heerlijke temperaturen en zijn felle zon die meer dan driehonderd dagen per jaar lijkt. In de huizen die we aanbieden in Moraira, kun je op elk moment van het jaar je favoriete outdoor-activiteiten doen.

Moraira is een buitengewone plaats voor wandelpaden in de omgeving.

Profiteer van deze winter om de omgeving te leren kennen en geniet van de enigmatische uitzichten vanuit haar gezichtspunten.

Liefhebbers van fotografie en natuur zullen in deze prachtige hoek van de Costa Blanca de ideale plek vinden om ontspannen te leven met het beoefenen van hun favoriete activiteiten.

In de Moraira-vallei is er een grote verscheidenheid aan vogels zoals goudvinken, nachtegalen en groenvinken die, met hun prachtige liedjes, een speciaal tintje geven aan dit beschermde landschap.

Je kunt ook roofvogels herkennen, zoals uilen of torenvalken en af en toe een Bonelli-arend.

 
We beloven u periodiek te informeren over onze huizen te koop in Moraira

Abonneer u op onze nieuwsbrief en periodiek zullen we u informeren over ons nieuws. Als u wilt weten welke informatie we hebben over onze huizen te koop in Moraira, helpen wij u graag verder.

Na een eerste gesprek, zullen we een profiel uitvoeren over het type woning dat u nodig heeft.

We zullen een gedetailleerde selectie maken van die huizen die van belang zijn voor u en we zullen ze naar u toe sturen samen met een brede fotogalerij en een korte uitleg van hun algemene kenmerken.

Als u geïnteresseerd bent in een van hen aarzel dan niet om ons de vragen te stellen die u nodig heeft.

Wij zullen al uw twijfels graag oplossen. We hebben een brede kantoortijd van maandag tot zaterdag waarin we onszelf voor u beschikbaar stellen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, staan wij voor u klaar in ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Huizen te koop in Moraira

In onze huizen te koop in Moraira zul je de gezonde levensstijl leiden die je verdient. De felle zon die in de herfst schijnt, nodigt u uit om de jachthaven te bezoeken om watersporten te beoefenen of een gezellig samenzijn met uw vrienden te delen op het zonnige terras van de cafetaria. Een wekelijks bezoek aan de straatmarkt zal u fascineren. In de omliggende boomgaarden vindt u een grote verscheidenheid aan vers geoogste groenten en fruit, maar ook huishoudelijke artikelen, typische producten, kleding en schoeisel, lederwaren ... Vergeet niet een fles mistela te kopen, een voortreffelijke zoete likeur die bij het dessert wordt genomen en dat het op traditionele wijze wordt gemaakt met de druiven die in de omliggende wijngaarden worden geoogst.

Momenteel komt in deze prachtige mediterrane stad meer dan zestig procent van de inwoners oorspronkelijk uit de landen van Noord-Europa : het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland…. In Moraira hebben ze een idyllisch hoekje gevonden om na hun pensionering ontspannen te leven. Bovendien hebben ze alle nodige diensten:

 • Supermarkten, winkelcentra, diverse winkels...
 • Restaurants met lokale en internationale gastronomie
 • Vrijetijdsgelegenheden, cafés, livemuziek, flamenco, discomuziek, pubs
 • Gezondheidscentrum, apotheken, medische consultaties ...
 • Enzovoort.

U zult genieten van wandelen langs de perfect bewegwijzerde routes en genieten van een landschap met weelderige dennenbossen en uitzicht op de zee. Vergeet niet geschikt schoeisel mee te nemen, een hoed om jezelf tegen de zon te beschermen en een kantine met water.

In wat voor soort huizen te koop in Moraira zou je willen wonen?

Speel je graag golf? Woon je liever aan zee om aan watersport te doen? Hou je van stadscentra vol winkels? Vertel ons in welk type huizen te koop in Moraira je zou willen wonen en bij SELECT VILLAS zullen we je helpen het te vinden.

We hebben een breed scala aan nieuwbouw- en wederverkoopwoningen: appartementen, penthouses, bungalows, herenhuizen, chalets, luxe villa's, semi-vrijstaande huizen, enz. We bieden u zeer lichte en gezellige woningen instapklaar met:

 • de ingerichte keuken met veel opbergruimte
 • apparaten van topmerken
 • badkamers met een zeer moderne stijl
 • ingebouwde kasten in de slaapkamers
 • enzovoort.

Wilt u meer informatie over onze huizen te koop in Moraira?

Wacht niet langer om contact met ons op te nemen als u uw informatie over onze huizen te koop in Moraira wilt uitbreiden. Bij SELECT VILLAS hebben we een lange ervaring in internationale klantenservice , zoals blijkt uit onze Testimonials sectie.

Volg ons op sociale netwerken en ontdek onze vastgoedaanbiedingen, onze nieuwste eigendommen, interessante tips voor het verkopen van een huis in Moraira, het kopen van een woning in Spanje, enz.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen dat op onze website verschijnt en wij zorgen voor de rest. U kunt ook kiezen uit de volgende opties:

 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es 
 • Kantoor: Bezoek ons persoonlijk op onze centrale kantoren aan Avda. De Madrid, 5 - Moraira 03724 (Alicante). We hebben een lang aaneengesloten programma van maandag tot en met zaterdag.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search