Huizen te koop in Sol Park Moraira

Prachtige nieuwbouwvilla in Moraira
Moraira · Sol Park

1.100.000 €
M2 329m2 M2 800m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03120M

Een gewoonweg prachtige nieuwbouwvilla te koop in Sol Park, Moraira. Deze villa, die in april 2020 voltooid zal...


Zeezicht

Een Opvallende, Spacious & Moderne villa met Attached Guest House
Moraira · Sol Park

990.000 €
M2 499m2 M2 1.063m2 camas6 baños3 M2
Ref: 01397M

Architect ontworpen villa te koop in Moraira, Sol Park. Een heel bijzondere, architect ontworpen, familie...


Moderne nieuwbouwvilla
Moraira · Sol Park

755.000 €
M2 296m2 M2 800m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03157M

Moderne nieuwbouwvilla te koop in Sol Park, Moraira . De villa is verdeeld over drie niveaus en bevindt zich in...

Zoek eigendommen

Huizen te koop in Sol Park Moraira

Als u midden in de natuur en naast een zonnig Spaans strand wilt wonen, dan zult u genieten van onze huizen te koop in Sol Park Moraira. Moraira is een prachtige stad aan de Middellandse Zee gelegen aan de Costa Blanca Noord. De spectaculaire kustlijn is vol kleine baaien met kliffen met pijnbomen en zeer toeristische stranden die zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten om een aangename dag aan zee door te brengen.

Het strand van El Portet is een van de belangrijkste baaien met stukken rots en zacht zand. Het is ondiep en het water is erg transparant en warm, dus u zult genieten van snorkelen of onderwaterroutes om de weiden van Posidonia op de bodem van de zee te observeren. Deze spectaculaire en semi-stedelijke hoek heeft de vorm van een schelp en wordt beschut door het schiereiland Cap d'Or. Als je van wandelen houdt , is Moraira de perfecte plek. De milde en zeer zonnige winters worden sterk aanbevolen om deze prachtige natuurlijke omgeving te verkennen en te genieten van idyllische uitzichten. Ga naar de uitkijktoren van Cap d'Or vanwaar de boten van de kapers werden waargenomen en u zult genieten van het indrukwekkende uitzicht op de Middellandse Zee en de Peñón de Ifach.

Leef ontspannen in onze luxe huizen te koop in Sol Park Moraira

Dit traditioneel vissersdorpje is omgeven door mediterrane dennenbergen die zijn ontwikkeld met luxe villa's van waaruit u een idyllisch uitzicht op de zee of een indrukwekkend open uitzicht op de vallei kunt zien . Op korte afstand van het stadscentrum bieden wij u huizen te koop aan in Sol Park Moraira. Je krijgt de mogelijkheid om op een ontspannen manier te wonen in een luxe woonwijk met een selecte buurt en vlakbij:

  • de toeristische stranden van Moraira
  • zijn jachthaven
  • het vrijetijds- en servicegebied, enz.

SOL PARK is een volledig geconsolideerde urbanisatie die alle diensten biedt die u wenst: supermarkten, restaurants, enz. Het is zeer goed verbonden met de mediterrane snelweg waardoor u in slechts een uur op de luchthaven aankomt.

SELECT VILLAS biedt u een breed scala aan nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in Moraira. Onze villa's in moderne stijl zullen indruk op u maken door de grote helderheid van hun kamers, aangezien ze grote glazen oppervlakken aan de gevels hebben. Het zwembad, met een onverslaanbaar ontwerp, kan oneindig zijn, overlopen, met fonteinen en watervallen, met een geïntegreerde jacuzzi, enz.

We laten je graag onze huizen te koop zien in Sol Park Moraira

Neem contact op met SELECT VILLAS als u onze huizen te koop in Sol Park Moraira wilt bezoeken en u zult de vriendelijke behandeling van onze makelaars zien. U zult snel zien dat ze uw taal vloeiend spreken en over een grote professionaliteit beschikken.

We hebben uitgebreide ervaring in de vastgoedsector en in internationale klantenservice , dus we kunnen u adviseren over alle zaken die te maken hebben met het kopen van een huis in Spanje.

We bieden u verschillende manieren om contact met ons op te nemen. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden:

  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS