Kopergegevens

Voor onze lokaal gevestigde kopende klanten die al resident status hebben bieden wij het volgende aan:

De serieuze aandacht, de zorg en de service van onze directie en het vaste personeel om met u te communiceren en namens u te handelen op een eerlijke, vlotte en professionele manier, u alle aandacht verlenen, en zorgen voor een snelle en grondige communicatie, door middel van telefoon en/of e-mail.

Door goed naar u te luisteren, aan uw specifieke behoeften en aspiraties bij de aankoop te denken, en om een vastgoedportefeuille voor u samen te stellen, volgens uw eisen en overeengekomen budget.

Door een doordacht bezoekplan, met begeleiding, voor u te ontwerpen, en door dit proces te herhalen tot het gewenste vastgoed wordt gevonden.

Door te adviseren en een relevante verkoopsprijs overeen te komen en om te helpen met het onderhandelen over een definitieve aankoopprijs voor u.

Door goed contact te onderhouden met alle andere betrokken partijen, inbegrepen een advocaat, enz., tijdens de initiële deposito-periode, en de kosten van een eerste 'Juridische Gezondheidstest' te regelen en betalen (als u van ons aanbevolen advocatenkantoor gebruik maakt).

Door een inventarisatie af te spreken en te laten maken van alle apparatuur, meubilair en andere voorwerpen die inbegrepen worden in de verkoop.

Door onderling te overleggen en afspraken te maken tussen partijen en hun wettelijke vertegenwoordigers, en een redelijk tijdschema te tekenen voor de aanbetalingen en afbetalingen van vastgoed.

Door nauw samen te werken met alle partijen om een stress-vrije en aangename afwikkeling en afronding van het hele aankoopproces te verzekeren.

In aanvulling op het bovenstaande: voor onze klanten die voor het eerst in Spanje kopen, bieden wij de volgende diensten aan:

Adviseren en bijstaan bij de keuze en het boeken van vluchten, transfers, autoverhuur en lokale accommodatie voor uw bezoeken om huizen te bekijken.

Door te adviseren over de tijden en plannen voor uw bezoekroute, om u te begeleiden op een eerste oriëntatie rondleiding in een door u gekozen gebied om huizen te bekijken.

Door u te assisteren bij de nodige stappen voor uw aanvraag van een Identificatienummer voor Buitenlanders (NIE), waaronder inbegrepen met u naar de nodige instanties te gaan voor het indienen van de vereiste papieren.

U kennismaken met de beste lokale vakkundigen en diensten, zoals advocaten, banken, accountants, geldoverdrachtspecialisten, verzekering, verhuizers, artsen, etc.

Door u hulp en begeleiding te verlenen met betrekking tot andere relevante servicediensten en maatschappelijke groepen, zoals:

Tuiniers, zwembad onderhoud, dierenartsen, tandartsen, tuincentra, postdiensten, medische en nooddiensten, meubelwinkels, supermarkten, restaurants en andere lokale diensten, en ook sport- en/of sociale groepen en lokale clubs, verenigingen, etc.

Door advies en bijstand te verlenen bij alle na de aankoop zich, zo nodig, voordoende bureaucratische processen, zoals de burgerlijke stand, de residencia, de Spaanse nationale zorgdienstkaart (SIP).

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief