Luxe eigendommen te koop in Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Luxe eigendommen te koop in Costa Blanca

Spanje is voor veel Europeanen de droombestemming geworden om hun gewone verblijfplaats te vestigen, waar ze kunnen telewerken en genieten van lange vakanties. Bij onze luxe woningen aan de Costa Blanca kunt u op elk moment van het jaar ontspannen in de zon terwijl u uitkijkt op de Middellandse Zee.

Gelegen in het Spaanse oosten, biedt de Costa Blanca een heerlijk klimaat met een bijzondere helderheid . Met zeer milde winters en hete zomers schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar en de regens, die zeer zeldzaam zijn, zijn geconcentreerd in de lente en de herfst. Deze omstandigheden vergemakkelijken buitenactiviteiten en contact met de natuur.

Deze omstandigheden zijn ook het meest geschikt om te golfen. Aan de Costa Blanca vindt u 23 golfbanen met verschillende ontwerpen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw speelstijl past. Gelegen in een prachtig mediterraan landschap, hebben ze een gazon van hoge kwaliteit en hoogwaardige faciliteiten. Bovendien vindt u in de omgeving luxe resorts en wooncomplexen die zijn uitgerust met alle diensten om in totaal comfort te leven.

Geniet van de zon, golf en de zee in onze luxe woningen te koop in Costa Blanca

Wilt u wonen in een indrukwekkende villa met uitzicht op zee? Bij SELECT VILLAS hebben we een speciaal gedeelte van luxe woningen te koop aan de Costa Blanca waar u spectaculaire huizen in een idyllische omgeving zult vinden. We hebben moderne of traditionele design villa's gelegen in de meest toeristische steden aan de Costa Blanca: Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell, Altea ... Onze villa's zijn zeer licht en gebouwd met materialen van topkwaliteit. U bent omgeven door prachtige tuinen en heeft een spectaculair zwembad omgeven door een groot solarium . Onder de belangrijkste kenmerken benadrukken we:

 • Ruime keuken ingericht met een elegant design
 • State-of-the-art apparaten
 • Badkamers met een zeer moderne stijl
 • Ingebouwde kasten in de slaapkamers
 • Gezellige woonkamer met open haard
 • Dubbele beglazing op de ramen
 • Buitenschrijnwerk in aluminium
 • Toegangsdeur naar het beveiligingshuis

Bij SELECT VILLAS beheren we alle procedures met betrekking tot onze luxe eigendommen te koop in Costa Blanca

Als u contact opneemt met SELECT VILLAS om luxe onroerend goed te koop aan de Costa Blanca te bezoeken, zult u zien dat onze deskundige makelaars alle procedures met betrekking tot de aan- of verkoop van huizen aan de Costa Blanca voor hun rekening nemen . Daarnaast helpen we je graag bij alles wat je nodig hebt om je in Spanje te vestigen. Wij zijn deskundige experts in het gebied en we zullen u adviseren over alle diensten in de buurt van het huis dat u kiest : scholen, artsen, supermarkten, winkelcentra, restaurants, openbaar vervoer, enz.

We kunnen u ook betrouwbare professionals aanbieden die u nodig heeft voor het onderhoud van uw nieuwe woning of voor het geval u een verbouwing wilt doorvoeren om de woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin: schilders, metselaars, loodgieters, elektriciens ..., zoals evenals tuinmannen, personeel zwembadonderhoud, huisreiniging, enz.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

 • Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt
 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search