Luxe huizen te koop in Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Luxe huizen te koop in Costa Blanca

SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van luxe huizen te koop in Costa Blanca waar u het huis zult vinden dat u altijd al heeft gewild en dat u in staat zal stellen om comfortabel te leven met uw familie naast de Middellandse Zee.

De Costa Blanca is de ideale plek om los te koppelen en een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden. Langs de tweehonderd kilometer kustlijn, het heeft een groot aantal van hoge kwaliteit stranden die worden bekroond met de Blauwe Vlag elk jaar, zowel voor hun uitstekende natuurlijke omstandigheden en voor hun eerste klas infrastructuren. U vindt er verschillende stranden en baaien, maar allemaal van grote schoonheid:

  • Uitgestrekte en zeer toeristische stranden met zacht, goudkleurig zand.
  • Kleine dromerige baaien met transparant, warm water.
  • Stedelijke of wilde stranden
  • Hondvriendelijke stranden
  • enz.
Naast een idyllisch zeegezicht vindt u aan de stranden van de Costa Blanca talrijke faciliteiten en diensten om uw verblijf comfortabel en zeer aangenaam te maken:
Verhuur van ligstoelen en parasols
  • Houten looppaden die naar het strand leiden
  • Afvalbakken, douches, toiletten en voetbaden
  • Badmeester en strandwachtposten tijdens de zomermaanden
  • Strandbars om te genieten van de voortreffelijke lokale gastronomie op het strand.
 

In welk type van luxe huizen te koop in Costa Blanca zou u willen wonen?

Bij SELECT VILLAS hebben we een interessante selectie van Luxe huizen te koop in Costa Blanca . Neem een kijkje op onze website en wij zijn er zeker van dat U de woning zult vinden waar U graag zou willen wonen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan nieuwbouw woningen in de belangrijkste steden van de Costa Blanca: Jávea, Moraira, Benitachell, Altea, Benissa Costa, enz.

Onze charmante traditionele designvilla's zullen u bekoren. Onze moderne designvilla's worden gekenmerkt door hun minimalistische stijl en gevels gevormd door rechte lijnen en grote glaspartijen die de zon in alle kamers binnenlaten. Kunt u zich voorstellen dat u vanuit elk punt van uw huis naar de zee kunt kijken? Nu kunt u uw dromen waarmaken door onze woningen te bezoeken.

Neem contact op met SELECT VILLAS om luxe huizen te koop in Costa Blanca te bezoeken

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van luxe huizen te koop in Costa Blanca , zal contact met ons opnemen zeer eenvoudig zijn. Vul het formulier in op onze website en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij bieden u ook andere manieren om contact met ons op te nemen. Kies uw favoriete:

Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
E-mail: enquiries@select-villas.es
Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search