Luxe huizen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Luxe huizen te koop in Moraira

Als u op een speciale plek wilt wonen die uw privéparadijs wordt, nodigen wij u uit om onze spectaculaire luxe huizen te koop in Moraira te bezoeken. Moraira , gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, is een van de mooiste steden in de Spaanse Middellandse Zee . Het heeft een fantastisch klimaat waar de zon bijna elke dag schijnt . Elk jaargetijde is perfect om comfortabele kleding aan te trekken en een wandeling langs de kust te maken. Stel je voor dat je het zachte, warme zand onder je voeten voelt terwijl je bruint.

Een paar decennia geleden was Moraira een klein stadje dat zich toelegde op visserij en landbouw. Het is erin geslaagd zich aan te passen aan de huidige omstandigheden en heeft zich voorbereid om een prachtige toeristische stad te worden. Momenteel is Moraira een van de plaatsen met de hoogste vraag naar onroerend goed. Het heeft een multiculturele bevolking die vooral uit de landen van Noord-Europa komt. In Moraira genieten ze wanneer ze maar kunnen van hun vakantie en in veel gevallen verhuizen ze na hun pensionering definitief.

Naast een prachtige natuurlijke omgeving gevormd door weelderige dennenbossen en prachtige stranden met kristalhelder water, vindt u in Moraira alle kwaliteitsdiensten die u comfortabel wilt leven:

  • Supermarkten, winkelcentra, diverse winkels, bankkantoren
  • Lokale en internationale gastronomische restaurants, bars
  • cafetaria's met grote terrassen en strandbars om te zonnebaden
  • gespecialiseerde medische centra, gezondheidscentra, apotheken

Onze luxe huizen te koop in Moraira, de beste optie om te ontspannen aan zee

Bij SELECT VILLAS hebben we een lange professionele carrière gewijd aan de verkoop van luxe huizen te koop in Moraira. We hebben een interessante selectie met de beste huizen in de omgeving. U zult genieten van de exclusieve en spectaculaire ontwerpen . We hebben huizen in een moderne en avant-gardistische stijl met rechte lijnen en spectaculaire overloopzwembaden met uitzicht op zee. Dankzij de glazen gevels kunt u overal in huis een indrukwekkend uitzicht op de zee observeren. Ze zijn gebouwd met de beste materialen op de markt.

Als u de voorkeur geeft aan een traditioneel ontwerp , heel typisch aan de Costa Blanca, vergeet dan niet om ons gedeelte met aanbevolen eigendommen en exclusieve eigendommen te bezoeken, waar we u interessante huizen aanbieden die u alleen bij onze makelaar zult vinden.

Bij SELECT VILLAS bieden we u luxe huizen aan in de meest exclusieve urbanisaties van Moraira: Pinar del Advocat, La Cometa, Paichi, La Sabatera, San Jaime, Villotel, El Portet, Sol Park, etc.

Vertrouw op SELECT VILLAS om luxe huizen te koop in Moraira te bezoeken

Als u op zoek bent naar luxe huizen te koop in Moraira, vertrouw ons en wij zullen u helpen het huis van uw dromen te vinden. We nodigen u uit om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op deze manier ontvangt u periodiek ons nieuws over panden die u mogelijk interesseren.

Volg ons op sociale netwerken en u zult ons beter leren kennen. U zult genieten van onze professionele en eerlijke manier van werken. We hebben een team van makelaars die zich kenmerken door hun enthousiasme op het werk.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt en stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es . U kunt ons ook bellen op: +34966490861 | +34616002993.

U vindt onze kantoren op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search