Luxe villas te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Luxe villas te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Als u op een werkelijk schitterende plek aan de Middellandse Zee wilt wonen, neem dan contact op met SELECT VILLAS. Wij hebben een interessante selectie van luxe villa's te koop in Cumbre del Sol Benitachell, een droomplek om te leven tussen de hemel en de zee.

Benitachell is een klein stadje aan de Costa Blanca Noord, omgeven door velden en weelderige dennenbossen. Het heeft een kleine uitloper naar de zee, grenzend aan de toeristische stad Jávea. De twee kilometer lange kustlijn wordt gekenmerkt door prachtige kliffen, sommige tot 100 meter boven de zeespiegel. Deze ruige en gebroken kustlijn is vol charmante baaien met helder water waar u aantrekkelijke onderwatergrotten en grotten kunt vinden, waarvan de meeste alleen over zee bereikbaar zijn. Deze bucolische hoek van de Costa Blanca is omgeven door luxe ontwikkelingen, zoals Cumbre del Sol. Het is de ideale plaats voor mensen die een ontspannen en gezonde levensstijl willen leiden en willen genieten van de zon, de natuur en de zee. Gedurende de laatste decennia is het de plaats gekozen door vele Britten om zich te vestigen na hun pensioen.

Als u tussen de hemel en de zee wilt leven, zullen onze luxe villa's te koop in Cumbre del Sol Benitachell u bekoren

Leven in onze luxe villa's te koop in Cumbre del Sol Benitachell is een totaal boeiende ervaring die nu binnen uw bereik kan liggen. Wij bieden u ongeëvenaarde villa's met een moderne en elegante stijl die over meerdere verdiepingen met lift en ruime terrassen beschikken.

Kunt u zich voorstellen dat u thuis een ontspannend bad neemt terwijl u over de zee uitkijkt? Dit is mogelijk in de lumineuze woningen die SELECT VILLAS u aanbiedt in Cumbre del Sol en die gekenmerkt worden door:

 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
 • Glazen muren om van overal in het huis van het uitzicht te kunnen genieten.
 • Indrukwekkend overloopzwembad met jacuzzi
 • Solariumzones met chilloruimtes
 • Parkeerplaats voor voertuigen
 • Aluminium buitenschrijnwerk met thermische brug
 • Vloerverwarming
 • Airconditioning

Wij hebben nieuwe en wederverkoop woningen die volledig gemeubileerd zijn en klaar om in te trekken. Wij bieden villa's met verschillende aantallen slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw familie behoeften. Geniet deze zomer van de Costa Blanca zon in uw nieuwe huis in Benitachell.

Bel ons nu en regel een online bezoek aan de luxe villa's te koop in Cumbre del Sol Benitachell waar u in geïnteresseerd bent

Als een van onze luxe villa's te koop in Cumbre del Sol Benitachell u bevalt, neem dan contact met ons op en wij kunnen een comfortabel bezoek aan de woning regelen via een videogesprek. We spreken af op welke dag en op welk tijdstip u de villa wenst te bezoeken en een van onze makelaars zal contact met u opnemen via videogesprek. Hij/zij zal u de villa in real time laten zien terwijl hij/zij alle kenmerken ervan uitlegt en al uw vragen beantwoordt.

Om contact met ons op te nemen heeft u verschillende opties:

 • Vul het contactformulier in
 • Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search