Makelaars in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Makelaars in Benitachell

De Costa Blanca is een paradijselijke hoek en vol mooie contrasten waar je zeker de ideale plek zult vinden om te wonen. Onze makelaars in Benitachell bieden u luxe huizen omgeven door de natuur en met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Benitachell is een klein stadje aan de noordelijke Costa Blanca, waar de bevolking niet groter is dan vijfduizend inwoners. In de stedelijke kern vind je alle noodzakelijke diensten: supermarkten, medisch centrum, apotheken, diverse winkels, postkantoor, gemeentelijk zwembad, stadsbus, restaurants, etc. Daarnaast wordt er wekelijks een straatmarkt aangelegd in de straten waar je kan verse producten kopen die onlangs zijn verzameld in de omliggende tuinen, keramiek, typische items, kleding en schoenen, lederwaren, ...

De kleine kuststrook die Benitachell heeft, zal spectaculair voor u zijn. De prachtige kliffen, tot honderd meter boven de zeespiegel , bieden je een gebroken kustlijn met kleine baaien van grind en zeer transparant water . Je zult verrast zijn om te zien dat er geen gebouwen aan de frontlinie staan, dus je zult genieten van een prachtige natuurlijke omgeving die lijkt op een klein en idyllisch paradijs.

U heeft toegang tot deze kleine baaien met de auto of via aantrekkelijke wandelpaden die goed aangegeven zijn. La Cala del Moraig is het populairst vanwege de interessante Cova dels Arcs , een grote holte die uit verschillende kamers bestaat.

Onze makelaars in Benitachell bieden u zonnige huizen met een spectaculair uitzicht

Als u aan de Costa Blanca wilt wonen om het hele jaar door te genieten van de heerlijke zon, dan bieden onze makelaars in Benitachell u een selectie van luxe huizen waarmee u ontspannen kunt leven en gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijke toeristische centra in de Oppervlakte.

We hebben indrukwekkende nieuwbouw- en doorverkoopseigendommen in de meest elite urbanisaties van Benitachell, zoals het resort Cumbre del Sol, dat beperkte toegang heeft tot de eigenaren. U zult genieten van het ontwerp van onze villa's. De rechte en avant-gardistische lijnen met grote glasoppervlakken aan de gevels worden zeer gewaardeerd door onze klanten, omdat ze de zee overal in huis kunnen observeren.

De huizen zijn gebouwd met luxe materialen die een traditionele en mediterrane stijl perfect combineren met de laatste trends. Onze chalets bevinden zich op privépercelen waar u alle privacy heeft die u nodig heeft om te zonnebaden of plezier te hebben in uw zwembad in gezelschap van uw vrienden.

Vraag naar uw droomhuis aan onze makelaars in Benitachell

Onze makelaars in Benitachell sturen u graag een bestudeerde selectie van woningen die aan uw behoeften voldoen. We hebben toch het huis aan de Costa Blanca dat u zoekt. We raden u aan om u te abonneren op onze nieuwsbrief en periodiek zullen we u informeren over ons laatste vastgoednieuws.

Als u van plan bent uw eigendom te verkopen, vindt u bij SELECT VILLAS de toewijding en het vertrouwen dat u nodig heeft. We bieden u een eerlijke en uitgebreide service, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Kies de manier die voor u het meest comfortabel is om contact met ons op te nemen. U ontvangt zo snel mogelijk ons nieuws:

  • Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt
  • Bel de telefoons +34966490861 | +34616002993
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search