Moraira luxe villas te koop

Bestellen op
Tonen als

Moraira luxe villas te koop

Kun je je voorstellen dat je zou zonnebaden bij het zwembad in je nieuwe huis terwijl je de onmetelijkheid van de Middellandse Zee bekijkt? Wij bieden u in Moraira luxe villa's te koop aan waar u het hele jaar door van de zon en de blauwe zee kunt genieten.

 Moraira is een van de mooiste plekken aan de Spaanse Costa Blanca.

In deze hoek van de Middellandse Zee kunt u ontspannen wonen en genieten van de prachtige stranden, de magische baaien en de unieke vallei.

Langs de acht kilometer lange kustlijn vinden we een grote verscheidenheid aan kleine baaien met helder en gematigd water.

 Ze zijn ideaal om jezelf onder te dompelen en plezier te hebben met je vrienden met een jetski of een waterskate.

Ze zijn ook de ideale plek om te ontspannen op het zachte zand om te zonnebaden terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

De jongsten van het gezin zullen met plezier games met je delen terwijl ze aan het strand spelen.

Kom en woon aan de Costa Blanca en geniet op elk moment van het jaar met uw familie en vrienden van uw stranden en uw zon.

Daarnaast kun je veel watersporten beoefenen. In deze spectaculaire hoek kun je kajaktochten maken en de prachtige kustlijn, de holtes, de kliffen, de stranden, de baaien, ...

Koop luxe villa's in Moraira te koop en neem de levensstijl die u wilt

Als u luxe villa's in Moraira te koop koopt, zult u in staat zijn om de levensstijl te leven die u altijd al had gewild.

U kunt genieten van de Moraira Yacht Club, waar u uw ligplaats kunt huren of een boot kunt huren om prachtige uitstapjes langs de kust te maken.

Deze maand juni is perfect om te zonnebaden op het dek van een jacht in de zee en met je vrienden te genieten van de warme wateren van de Middellandse Zee.

Moraira is een stad die is voorbereid om aan al uw behoeften voor ontspanning en plezier te voldoen. Je vindt er talloze locaties voor livemuziek, flamenco-tabla's, mariachis of discomuziek.

Geef niet op om te genieten van een gezellige avond, verlevendigd door een muzikale groep, terwijl u geniet van een voortreffelijk diner bij kaarslicht.

Het is op deze zeer indrukwekkende plek waar wij u in Moraira luxe villa's te koop aanbieden.

De chalets liggen tussen de lommerrijke pijnbomen in de bergen of aan het strand met een prachtig uitzicht over de zee.

Ze hebben een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past.

 
Als u luxe villa's in Moraira te koop bezoekt, wilt u nergens anders wonen

Je wordt omringd door de magie van de omgeving als je luxe villa's in Moraira te koop bezoekt en je niet langer op een andere plek wilt wonen.

De Costa Blanca biedt u een speciaal en opgewekt licht waarmee u het hele jaar door van de voordelen van het klimaat, de stranden en de bergen kunt genieten.

Neem contact met ons op als u luxevilla's in Moraira te koop wilt zien en we zullen een goed bestudeerde selectie voorbereiden op basis van uw behoeften.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt, stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

We wachten op u op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search