Moraira luxe villas

Bestellen op
Tonen als

Moraira luxe villas

Wij bieden u luxe villa's in Moraira. U zult betoverd worden door deze prachtige gebouwen op een van de meest spectaculaire plekken aan de Costa Blanca Noord. Moraira wordt beschouwd als de parel van de Middellandse Zee. Langs de acht kilometer lange kustlijn vinden we talloze hoeken van grote schoonheid. De baaien zijn erg populair Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala, L'Andrago, ... waar u kunt duiken en de prachtige zeebodem kunt ontdekken.

In Moraira zijn er ook gevarieerde stranden met fijn zand, zoals de meest uitgestrekte en stedelijke: het strand van l'Ampolla , dat wordt beschouwd als de belangrijkste stad. Het is uitgerust met alle nodige voorzieningen om van de zon en de zee te genieten.

Naast de Yacht Club vinden we een interessant recreatiegebied met talloze cafés, restaurants, livemuziek, enz.

Het strand van El Portet is een van de meest charismatische plekken aan de Costa Blanca. Het heeft een toegangskanaal voor kleine boten. Het kalme en ondiepe water maakt het de ideale plek om plezier te oefenen met kanoën, roeien, jetskiën, kajakken, ... Vanaf de promenade, gekenmerkt door banken en palmbomen, wordt een spectaculair uitzicht op de zee en het kristalheldere water waargenomen.

In Moraira ontbreekt cultuur niet. Het indrukwekkende Auditorium van Moraira - Teulada biedt een compleet en gevarieerd jaarprogramma. Maar je kunt ook plezier beleven aan flamenco- en livemuziekuitvoeringen die je in de vele nachtclubs zult vinden.

Wij bieden u in Moraira luxe villa's met verschillende ontwerpen

Als u op zoek bent naar luxe villa's in Moraira, vertrouw dan op SELECT VILLAS. We hebben een grote selectie villa's met verschillende kenmerken. Je vindt vast het huis dat je wilt. Onze luxe villa's zijn gebouwd met uitstekende materialen en perfecte afwerkingen. Ze bevinden zich op de beste locaties zoals El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, Benimeit, El Alcazar, Paichi, Arnella, Moravit, Sol Park, etc. , waar u een selecte en multiculturele buurt vindt. Bezoek onze website als u een luxe villa wilt in:

· Aan het strand

· Met panoramisch uitzicht op zee

· Met spectaculair uitzicht op de vallei en de berg

U zult verrast zijn door de fantastische moderne, traditionele of elegante en tijdloze ontwerpen van onze herenhuizen. Onze nieuw gebouwde of wederverkoopvilla's hebben prachtige percelen met privézwembaden omringd door een solarium, tuinen, parkeerplaatsen voor voertuigen, ...

De ontwerpen van onze zwembaden zullen ook indruk op u maken met hun verscheidenheid. Ze hebben onderwaterverlichting, jacuzzi, fonteinen en kunstmatige watervallen, overloopzwembaden, enz.

Heb je luxe villa's in Moraira bezocht?

Als u nog geen luxe villa's in Moraira heeft bezocht, neem dan contact op met SELECT VILLAS en wij zullen de huizen selecteren die aan uw behoeften voldoen. Je vindt vast het huis waar je altijd van hebt gedroomd. Ons team van makelaars heeft een uitstekende voorbereiding en zij zullen u adviseren over alle noodzakelijke procedures om een huis in Spanje te kopen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de taal, want we spreken vloeiend alle talen die op internet verschijnen.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt, stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es of bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

We ontmoeten u graag in onze kantoren aan de Avda. van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search