Moraira onroerend goed te koop

Bestellen op
Tonen als

Moraira onroerend goed te koop

SELECT VILLAS biedt u in Moraira Real Estate de verkoop van verschillende types en locaties zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw interesses past. Naast een van de mooiste uithoeken van de Middellandse Zee , vinden we in Moraira een brede infrastructuur van diensten van hoge kwaliteit . Dit zijn de belangrijkste redenen geweest waarom deze kleine populatie die ooit bezig was met vissen vandaag de dag een van de meest begeerde toeristenplaatsen in heel Europa is geworden.

De stad is erin geslaagd om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te combineren met kleine gebouwen en van enkele hoogtes die de privacy mogelijk maken die onze klanten eisen. Op deze manier was het mogelijk om een paradijselijke natuurlijke omgeving te behouden met bergen vol weelderige dennenbossen en prachtige kliffen. Als u van wandelen houdt, vindt u zeer goed gemarkeerde routes van waaruit u een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee kunt zien.

Anderzijds vinden we in Moraira een gevarieerd aanbod van:

· Internationale restaurants en lokale gerechten

· Entertainmentlocaties, live muziek, flamenco-shows, discomuziek, ...

· Supermarkten, winkelcentra, verschillende winkels, ...

· Medische centra en apotheken

· Wekelijkse straatmarkt

· Teulada-auditorium, bibliotheek, auditorium, tentoonstellingsruimte

In de fascinerende Yacht Club kunt u de ligplaats van uw boot huren, deelnemen aan zeilwedstrijden of verschillende watersporten beoefenen (kanoën, roeien, windsurfen, jetskiën, ...)

Wij bieden u in Moraira Real Estate te koop aan zee, in de bergen of in het stedelijk centrum

SELECT VILLAS heeft Moraira Real Estate te koop, aan het strand, in het stedelijk centrum of in de buurt van Monte y Valle. We hebben een uitgebreide portfolio van nieuwbouw- en wederverkoopeigenschappen, waaronder luxueuze villa's, chalets, penthouses en appartementen, bungalows en herenhuizen, commerciële gebouwen, herenhuizen, percelen, .... Onze panden zijn gelegen in de meest prestigieuze gebieden van Moraira zoals Benimeit, Paichi, Fanadix, La Sabatera, El Alcazar, Arnella, Pinar de l'Advocat, Villotel, Los Almendros, Pla del Mar, ...

Kun je je voorstellen om te zonnebaden op het terras van je indrukwekkende villa terwijl je kijkt naar de immense Middellandse Zee met de karakteristieke Peñón de Ifach? Misschien kiest u voor een licht appartement in een selecte woonwijk met prachtige tuinen, zwembaden, solarium, speeltuin, parkeerplaatsen, barbecue, enz.

We horen graag hoe je het huis van je dromen beschrijft. Onze meertalige agenten spreken uw taal vloeiend, zodat u zich zeer op uw gemak voelt om met ons te praten terwijl u onze professionaliteit controleert.

Als u op zoek bent naar onroerend goed in Moraira, vertrouw dan op SELECT VILLAS

Als u onze ervaring en professionaliteit vertrouwt, vindt u in Moraira onroerend goed te koop dat past bij uw wensen. Bovendien willen we u graag de hele procedure voor het kopen van een woning in Spanje uitleggen. Aarzel niet om ons je vragen te stellen. Wij stellen uw lange ervaring in de vastgoedsector tot uw beschikking , zodat de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca voor u zeer comfortabel is.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es en we nemen snel contact met u op. Als u wilt, kunt u ons persoonlijk bezoeken in onze kantoren op Avda. De Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search