Moraira villas kopen

Bestellen op
Tonen als

Moraira villas kopen

In Moraira is het kopen van villa's een uitstekende optie als u graag in de natuur wilt wonen en op elk moment van het jaar van de zon en het strand wilt genieten. Door het uitstekende klimaat in Moraira kunt u de activiteiten uitvoeren die u buitenshuis wilt. Het is de perfecte plek om watersporten te beoefenen . Liefhebbers van snorkelen of duiken hebben interessante onderwaterroutes in de talrijke baaien die de kustlijn van Moraira vormen. Geef niet op om de adembenemende schoonheid van de zand- of rotsbodem te ontdekken, met zijn Posidonia-weiden en scholen met minnows. Op veel van de stranden, met de Playa del Portet, vindt u een toegangskanaal voor kleine boten die kajaktochten, plezierschaatsen of de praktijk van roeien, kanoën, windsurfen, ... vergemakkelijken . Kunt u zich voorstellen dat u dit voorjaar op het blauwe vaart? wateren van de Middellandse Zee op een jetski?

Het is ook de perfecte plek voor wandelaars. Moraira biedt verschillende wandelpaden , zeer goed bewegwijzerd, waarmee u de omgeving van uw nieuwe huis kunt herkennen. Vergeet de verrekijker niet om de zee te observeren vanuit de verschillende uitzichtpunten van de kust die je langs de berg vindt. Je hebt ook toegang tot de uitkijktoren van Cap d'Or , een verdedigingstoren uit het piraterij-tijdperk, van waaruit je de populaire Peñón de Ifach in Calpe kunt observeren.

In Moraira heb je ook een ruim aanbod aan uitgaansgelegenheden . Als je een passie hebt voor flamenco of livemuziek, aarzel dan niet om de verschillende showlocaties te bezoeken om te dansen en plezier te hebben tot het ochtendgloren.

Wilt u dat Moraira villa's een moderne of traditionele stijl kopen?

Als u Moraira villa's wilt kopen, hebben wij een uitgebreid aanbod aan nieuwbouw en wederverkoop villa's . We zullen het geweldig vinden als u contact met ons opneemt om ons te vertellen hoe de villa die u wilt kopen eruit ziet. Onder onze grote verscheidenheid aan villa's bieden wij u moderne of traditionele design villa's aan . Ongeacht de stijl, de grote schoonheid van onze gebouwen zal u betoveren. Velen van hen bevinden zich bovendien in de bergen en hebben een idyllisch uitzicht op zee of liggen aan de frontlinie van prachtige kliffen. Onze huizen hebben fantastische locaties en in hun omgeving hebben ze supermarkten, restaurants, uitgaansgelegenheden, enz.

Het zwembad is een zeer relevant element in onze chalets. Al onze villa's hebben een fantastisch zwembad omgeven door grote zonneterrassen en prachtige mediterrane tuinen. Afhankelijk van de stijl van het huis vinden we verschillende zwembadmodellen:

  • Met kunstmatige fonteinen en watervallen
  • Met onderwaterverlichting
  • Met jacuzzi
  • Met ronde of overlopende vormen

In Moraira is het kopen van villa's heel eenvoudig met SELECT VILLAS

Als u ons vertrouwt, zult u heel gemakkelijk villa's in Moraira kopen. Om te beginnen hebben we een uitstekend team van professionals die u zullen adviseren over alle zaken die te maken hebben met het kopen van een huis aan de Costa Blanca. We spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen zoals : Engels, Frans, Duits, ... op onze website controleert u alle talen die we spreken.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es .

U kunt ons ook telefonisch bereiken: +34966490861 | +34616002993.

We ontvangen je graag op onze kantoren in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search