Nieuwbouw appartementen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw appartementen te koop in Benitachell

Als je je ooit hebt kunnen voorstellen om te kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie of een afspraak met je pensioneringsvergadering, dan zullen de nieuwbouw appartementen te koop in Benitachell die Select Villas aanbiedt, je helpen je dromen waar te maken.

Een van onze verschillende nieuwbouwappartementen die we in onze catalogus hebben, biedt een moderne behuizing en aangepast aan de nieuwe tijd. Het wooncomplex heeft een eigen toegangssysteem om de veiligheid bij u thuis te vergroten.

De charmes van dit appartement zijn binnen en buiten het huis. Buiten vinden we prachtige gemeenschappelijke ruimtes om te zonnebaden of om af te koelen. Binnen in de accommodatie kunt u genieten van luxe kwaliteiten, zoals het uitzicht op de Middellandse Zeekust. Een totaal van 228m2 om uw welverdiende vakantie of uw pensioen te organiseren.

Welke andere voordelen bieden de nieuwbouw appartementen te koop in Benitachell?

Het eerste voordeel van onze nieuwbouw appartementen te koop in Benitachell is het weer. Met het weer in deze noordelijke stad van de Costa Blanca kunt u tijdens de 365 dagen van het jaar genieten van een fantastische tijd. We hadden het over bijna elke dag wakker worden met een stralende zon.

Een ander voordeel van het leven in een van onze eerste hand appartementen is de nabijheid van de Middellandse Zeekust. De mogelijkheid hebben om een huis te hebben dat slechts enkele minuten van het strand verwijderd is, is een voorrecht dat nu voor u en uw gezin toegankelijk is.

Vrije tijd in Benitachell is een van de kwaliteiten die deze prachtige stad anders maken. Als u graag een avond met uw partner wilt vieren, in een restaurant vlak bij de zee, bevinden onze appartementen zich in een gebied met gemakkelijke en snelle toegang.

Koop nu een van onze nieuw te bouwen appartementen te koop in Benitachell

Wacht niet langer en kies voor een van onze nieuw te bouwen appartementen te koop in Benitachell. Ons kantoor staat voor u klaar op de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

Als u contact wilt opnemen met onze makelaars per telefoon of e-mail, dan kunt u dat doen door + 34 966 490 861 | +34 677 197 159 of ook, een e-mail schrijven naar info@select-villas.es.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search