Nieuwbouw te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw te koop in Moraira

Select Villas nodigt u uit om de nieuwbouw te koop in Moraira te weten die uw makelaarskantoor zijn klanten biedt. Een nieuwe kans om nieuwe ervaringen te beleven in een nieuw huis, in een droomstad.

Moraira wordt gekenmerkt door zijn prachtige mediterrane kust die grenst aan de stad. Een maritieme zone die van de stranden een attractie voor toeristen maakt. Hun zand is zo zacht dat ze je het gevoel geven je handen kwijt te raken. De zee, aan de andere kant, is samengesteld uit kristalheldere wateren die je in staat stellen om voorbij het oppervlak te kijken. Dompel jezelf onder in haar fondsen en ontdek de mysteries die de stranden van Moraira bieden.

Welke nieuwbouw te koop in Moraira kan ik kopen?

Ons makelaarskantoor biedt verschillende soorten nieuwbouw te koop in Moraira, zodat elke klant aan zijn behoeften kan voldoen. Wij bieden geweldige nieuwbouwvilla's om samen te leven als een familie. Een ongelooflijke plek die uw dag tot dag, of uw vakantie onvergetelijke momenten zal maken. Veel van onze villa's liggen dicht bij de zee, zodat u een prachtig uitzicht op de stranden heeft en gemakkelijk toegang hebt tot de boulevard.

Op dezelfde manier heeft Select Villas plots, zodat je je favoriete gebied van Moraira kunt kiezen en je kunt bouwen wat je altijd al hebt willen bouwen om een nieuw leven te beginnen. Als u bijvoorbeeld een bedrijf wilt bouwen op een bebouwd terrein, biedt ons onroerend goed bedrijf ook commerciële panden om een nieuwe manier van werken te beginnen.
Als u daarentegen van Moraira wilt genieten tijdens uw vakantieperiodes, biedt ons makelaarskantoor u prachtige bungalows, goed gelegen, zodat u de grootst mogelijke rust kunt bereiken en tegelijkertijd uw gezin kan genieten van een heel leuke vrije dagen.

Stelt u zich eens voor dat u het hele jaar door in een van deze eigenschappen leeft onder een geweldig klimaat. Nou, Moraira biedt aangename en milde winters en droge, hete zomers.

Wilt u meer weten over onze nieuwbouw te koop in Moraira?

Als u meer informatie wilt ontvangen over de nieuwbouw te koop in Moraira die Select Villas verkoopt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met uw makelaar. Als u met ons wilt communiceren, kunt u dit op verschillende manieren doen:

 • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante
 • Telefoon: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • Maii: enquiries@select-villas.es

Nieuwbouw te koop in Moraira

Jij bent metJe hebt er altijd van gedroomd om je eigen hoekje aan de Middellandse Zee te hebben, waar de zon eindeloos schijnt. Dit is het perfecte moment om het waar te maken met onze selectie van Nieuwbouw te koop in Moraira! De meest opvallende voordelen van wonen in Moraira zijn:

 • Zonnig weer het hele jaar: Geniet van een warm en zonnig klimaat gedurende alle seizoenen, perfect voor een ontspannen leven aan zee.
 • Ideale locatie: Moraira, een schat aan de kust, biedt u de perfecte locatie nabij de zee en essentiële diensten.
 • Verscheidenheid aan stedelijke diensten: Vind winkelcentra, winkels, apotheken en medische zorg, maar ook entertainment en leuke opties.
 • Feesten en Evenementen: Dompel jezelf onder in de lokale cultuur met festiviteiten zoals het patroonheiligenfestival in juli en de traditionele vieringen "Moros y Cristianos".
 • Cultureel en Recreatief aanbod: Geniet het hele jaar door van flamenco-locaties, livemuziek en gastronomische evenementen.
 • Historisch erfgoed: Ontdek de historische, artistieke en monumentale overblijfselen van Moraira, inclusief sporen van het paleolithicum.
 • Unieke smaken:Proef de heerlijke "La Mistela" likeur, gemaakt met "Moscatel" druiven, een specialiteit van de streek.

Wij helpen u bij het kiezen en kopen van elk type huis Nieuwbouw te koop in Moraira

Ons team staat klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft bij het kopen van uw huis in Nieuwbouw te koop in Moraira. Vertrouw ons voor:

 • Professioneel advies: Wij begeleiden u bij elke stap, van het verkrijgen van de NIE tot aan de aan- en verkoop en het notariële traject.
 • Integrale diensten:Wij vergemakkelijken de opening van bankrekeningen, de domiciliëring van belastingen en de activering van leveringen in uw nieuwe woning.
 • Verzekerde veiligheid: Wij helpen u bij het kopen van essentiële verzekeringen, zoals auto, gezondheid, huis en leven.
 • Professioneel netwerk: Als u hervormingen of aanpassingen plant, brengen wij u in contact met vertrouwde experts om uw projecten te realiseren.
 • Continue ondersteuning: Onze inzet houdt niet op bij de aankoop. We zijn hier om u voortdurend te ondersteunen.

Uw Space by the Sea wacht op u in een huis van Nieuwbouw te koop in Moraira by SELECT VILLAS

KIES VILLA'S tebiedt een breed scala aan woonmogelijkheden van Nieuwbouw te koop in Moraira

 • Luxe villa's met uitzicht: Geniet van een panoramisch uitzicht op zee vanuit uw eigen luxe villa.
 • Villa's in eigentijdse stijl naast de natuur:Leef verbonden met de natuur in een exclusieve woning op de eerste lijn.

Wacht niet langer om te genieten van de zon, de zee en het relaxte leven in Moraira. Onze nieuwbouwwoningen geven u de kans waarop u heeft gewacht. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team u begeleiden naar uw nieuwe woning aan de prachtige Spaanse Costa Blanca.Avenida Madrid 5 - 03724 Moraira (Alicante) |+34 966 490 861 | (+34) 616 002 993 |enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search