Nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Zeezicht

Stunning Front Line, Nieuwbouw Villa
Benissa Costa · Les Basetes

2.890.000 €
M2 520m2 M2 1.314m2 camas5 baños6 M2
Ref: 02181B

Nieuwbouw, moderne villa te koop in Les Basetes, Benissa Costa. Dit prachtige, vijf slaapkamers, zes badkamers villa...


Zeezicht

Fantastische nieuwbouwvilla met uitzicht op zee
Benissa Costa

1.995.000 €
M2 430m2 M2 1.292m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03088M

Dit is een fantastisch nieuwbouwproject te koop, ideaal gelegen in het gewilde gebied van Punta Estrella, Benissa...

Zoek eigendommen

Nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Select Villas wil dat u in een woning woont waar u voorheen niet woonde. Een woning omringd door verschillende geneugten om elke dag te genieten van vitaliteit en energie. Een woning die lijkt op het huis van uw dromen. We praten over onze fantastische nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa.

Deze tien villa's bieden de mogelijkheid om elk detail van luxe te strelen. Om te leven in een bevoorrechte omgeving van Spanje. Om te kunnen genieten van onvergetelijke gezinsactiviteiten. Onze nieuw gebouwde villa's zijn ontworpen en gebouwd met de moderniteit en elegantie die een nieuw huis in Benissa Costa verdient.

De afwerking is spectaculair. Elke hoek van het pand is een mysterie om te ontdekken. Als u een kwaliteitsstad toevoegt aan een kwaliteitsvol huis, hoeft u zich alleen maar te laten meeslepen door beide privileges. Benissa Costa is een prachtige stad ten noorden van de provincie Alicante en heeft als kustgebied prachtige stranden met een intense en helderblauwe zee.

Vanuit veel van onze chalets kunt u nadenken over een uniek maritiem landschap. Een zicht op de zee dat uw vijf zintuigen wakker maakt en u onvergetelijke momenten herinnert.

Hoe het is in een van onze nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Het interieur van een van onze nieuw te bouwen villa's te koop in Benissa Costa biedt luxe faciliteiten. Als we het huis binnenkomen, kunnen we 3 slaapkamers en 5 badkamers vinden. Het verspreidde zich over 4 verdiepingen. Uw keuken is ook kwaliteit en is volledig uitgerust. Buiten de villa kunnen we genieten van een aantal grote tuinen en een modern en groot zwembad met barbecue. Op dezelfde manier heeft de villa een fantastische fitnessruimte om te trainen zonder te hoeven vertrekken.

Ontdek de rest van de kwaliteiten van deze nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Dit type nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa biedt meer kwaliteiten die we willen dat je jezelf ontdekt. Als u meer informatie wilt, bezoek ons op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Bel ons op +34 966 490 861 of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS