Nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Select Villas wil dat u in een woning woont waar u voorheen niet woonde. Een woning omringd door verschillende geneugten om elke dag te genieten van vitaliteit en energie. Een woning die lijkt op het huis van uw dromen. We praten over onze fantastische nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa.

Deze tien villa's bieden de mogelijkheid om elk detail van luxe te strelen. Om te leven in een bevoorrechte omgeving van Spanje. Om te kunnen genieten van onvergetelijke gezinsactiviteiten. Onze nieuw gebouwde villa's zijn ontworpen en gebouwd met de moderniteit en elegantie die een nieuw huis in Benissa Costa verdient.

De afwerking is spectaculair. Elke hoek van het pand is een mysterie om te ontdekken. Als u een kwaliteitsstad toevoegt aan een kwaliteitsvol huis, hoeft u zich alleen maar te laten meeslepen door beide privileges. Benissa Costa is een prachtige stad ten noorden van de provincie Alicante en heeft als kustgebied prachtige stranden met een intense en helderblauwe zee.

Vanuit veel van onze chalets kunt u nadenken over een uniek maritiem landschap. Een zicht op de zee dat uw vijf zintuigen wakker maakt en u onvergetelijke momenten herinnert.

Hoe het is in een van onze nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Het interieur van een van onze nieuw te bouwen villa's te koop in Benissa Costa biedt luxe faciliteiten. Als we het huis binnenkomen, kunnen we 3 slaapkamers en 5 badkamers vinden. Het verspreidde zich over 4 verdiepingen. Uw keuken is ook kwaliteit en is volledig uitgerust. Buiten de villa kunnen we genieten van een aantal grote tuinen en een modern en groot zwembad met barbecue. Op dezelfde manier heeft de villa een fantastische fitnessruimte om te trainen zonder te hoeven vertrekken.

Ontdek de rest van de kwaliteiten van deze nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Dit type nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa biedt meer kwaliteiten die we willen dat je jezelf ontdekt. Als u meer informatie wilt, bezoek ons op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Bel ons op +34 966 490 861 of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

Nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Als u in een van de meest bevoorrechte gebieden van de hele Middellandse Zee wilt wonen, zijn onze nieuwbouwvilla's te koop in Benissa Costa daar perfect voor. Benissa, gelegen in het noorden van Alicante, specifiek in La Marina Alta, is een kleine kustgemeente die dichtbij belangrijke toeristische steden zoals Calpe, Moraira en Jávea ligt. Een van de grote voordelen van het wonen hier is de afwezigheid van gebouwen, toeristen en hotels, het is een rustige stad en weg van de overbevolking en het lawaai van de stad. Dus als u wilt ontspannen met pensioen of wilt genieten van een comfortabele vakantie zonder veel drukte, is Benissa een ideale optie. Het staat ook bekend als een van de gebieden met het grootste aantal baaien met kristalhelder en ondiep water. Hier vindt u:

  • Het strand van La Fustera: het bekendste en breedste van Benissa dat een kleine baai vormt waar je de Ifach-rots van Calpe kunt zien
  • Cala Baladrar : het is het dichtst bij Moraira, het is een van de verborgen baaien die je vanaf de weg niet kunt zien. Daarom vindt u een rustige en vredige plek om te genieten.
  • Cala de La Llobella: het is een wildere baai omdat het op een klif ligt. Als u op zoek bent naar privacy en een hoekje voor u en uw gezin, dan zult u dol zijn op deze baai.
  • Cala Els Pinets : is een andere verborgen baai en ligt onder een groot dennenbos met natuurlijke zwembaden.
  • Cala Advocat: het is een eigenaardige hoek van kristalhelder en ondiep water
  • Cala de Les Bassetes: gelegen naast de jachthaven van Les Bassetes.

Onze nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa bevinden zich op een steenworp afstand van de beste baaien

Onze nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa bevinden zich in unieke en onvergelijkbare enclaves. Als je er altijd al van gedroomd hebt om een huis te hebben met directe toegang tot een strand of baai, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze eigendommen te koop bevinden zich in enkele van de baaien die we eerder hebben genoemd. Daarom heb je niet alleen het genoegen om vanuit elke kamer van je huis een ongelooflijk panorama te bewonderen, maar heb je ook toegang tot, met slechts een paar stappen, een dromerige baai. Alleen hiervoor weten we dat we uw dromen zullen vervullen.

De deugden van onze nieuwbouwwoningen gaan echter veel verder. U zult onder de indruk zijn van alle luxe details die door alle binnen- en buitenkamers lopen: zonnepanelen, H&C geleide airconditioning, vloerverwarming, dubbele beglazing, verwarmd binnenzwembad, bioscoopzaal, spa met jacuzzi, badkamer met douche, fitness ruimte, wijnkelder, overloopzwembad en jacuzzi, overdekte parkeerplaats, tuinen, barbecue en houten overdekt terras.

Wij bieden u de beste nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa en een hoogwaardige vastgoedservice

Zoals je al hebt gezien, zijn onze nieuwbouwvilla's te koop in Benissa Costa ontworpen met zeer hoge kwaliteitsnormen en bevinden ze zich op bevoorrechte locaties. Haal het beste huis om uw nieuwe thuis te noemen en profiteer van onze hoogwaardige vastgoeddiensten. We trainen continu om een unieke en eenvoudige winkelervaring te bieden.

Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993 of schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es . We wachten op u in onze kantoren aan de Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search