Nieuwbouw Villas in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw Villas in Moraira

Als u zich wilt vestigen in de Costa Blanca Noord om een ontspannen levensstijl te leiden en te genieten van de natuur, de felle zon van Spanje en zijn prachtige stranden, raden wij u aan onze nieuwbouwvilla's in Moraira te bezoeken.

In Moraira kun je de plek kiezen om te wonen die het beste bij je past. Wij bieden u huizen in uw agrarische vallei.

Kun je je voorstellen op het terras van je nieuwe huis terwijl je luistert naar het gezang van de inheemse vogels van deze prachtige plek?

In Moraira wordt de wijnstok op een traditionele manier geteeld. Nu bieden wij u de kans om te leven, omringd door een traditioneel agrarisch landschap dat de Verklaring van het Beschermde Landschap heeft sinds het jaar 2.006.

In deze traditionele agrarische omgeving zie je nog steeds een groot aantal vogels zoals de Bonelli's adelaar, torenvalken, uilen, bijeneters of de kleurrijke hop die over het veld vliegt.

Met de druiven geteeld in deze beroemde landbouwvallei, wordt een voortreffelijke zoete drank, "la mistela", bereid uit de Romeinse tijd, ideaal om het dessert te begeleiden.

Moraira heeft niet alleen een stad die rijk is aan natuurlijk en cultureel erfgoed, maar ook een gevarieerde kustlijn vol met baaien met warme, transparante wateren waar u kunt genieten van de zomer en leuke en verfrissende baden kunt bieden met uw gezin.

In onze nieuwbouwvilla's in Moraira, leid je een andere levensstijl

Wonen aan de Costa Blanca verandert je levensstijl. Wanneer u onze nieuwbouwvilla's in Moraira koopt, zult u genieten van een zonnige en gezonde omgeving waarin u vele buitenactiviteiten kunt uitvoeren.

Je kunt ook mooie baden nemen in de prachtige gouden zandstranden, onderhoudende wandel- of fietsroutes maken, deelnemen aan wateractiviteiten georganiseerd door je Yacht Club of de ligplaats van je boot huren om uit te gaan en de kust van de Costa Blanca te verkennen. dat je het wilt

Deze maand juli worden de festiviteiten van "Moren en Christenen" en hun traditionele "Bous al Carrer" gevierd.

Het is de perfecte tijd om deel te nemen aan hun ludieke acts en te genieten van hun festivals, parades, paardrijden met drijvers, vuurwerk en vuurwerk.

Zoals de traditie in de vissersdorpen, en Moraira was ooit een klein vissersdorp, wordt de processie van de vissers ook gevierd met de Maagd van Carmen, patroonheilige van de vissers.

Deze zomer heb je de mogelijkheid om de traditie en cultuur van Moraira, deze prachtige stad aan de Costa Blanca, te leren kennen, waar je je nieuwe huis kunt creëren.

 
Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze nieuwbouwvilla's in Moraira

Als u meer informatie wilt over onze nieuwbouwvilla's in Moraira, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Onze makelaars staan voor u klaar om u hun jarenlange ervaring en professionaliteit ten dienste te stellen.

Zij zullen u uitgebreid informeren over de kenmerken van onze nieuwe bouwvilla's in Moraira, de locatie, de diensten die u in de omgeving zult vinden, de uitzichten vanaf het terras, ...

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

Als u wilt, kunt u ons bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993 of bezoek ons op onze kantoren op Avda. De Madrid, 5 - Moraira (03724) Alicante.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search