Nieuwbouw Villas in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw Villas in Moraira

Als u zich wilt vestigen in de Costa Blanca Noord om een ontspannen levensstijl te leiden en te genieten van de natuur, de felle zon van Spanje en zijn prachtige stranden, raden wij u aan onze nieuwbouwvilla's in Moraira te bezoeken.

In Moraira kun je de plek kiezen om te wonen die het beste bij je past. Wij bieden u huizen in uw agrarische vallei.

Kun je je voorstellen op het terras van je nieuwe huis terwijl je luistert naar het gezang van de inheemse vogels van deze prachtige plek?

In Moraira wordt de wijnstok op een traditionele manier geteeld. Nu bieden wij u de kans om te leven, omringd door een traditioneel agrarisch landschap dat de Verklaring van het Beschermde Landschap heeft sinds het jaar 2.006.

In deze traditionele agrarische omgeving zie je nog steeds een groot aantal vogels zoals de Bonelli's adelaar, torenvalken, uilen, bijeneters of de kleurrijke hop die over het veld vliegt.

Met de druiven geteeld in deze beroemde landbouwvallei, wordt een voortreffelijke zoete drank, "la mistela", bereid uit de Romeinse tijd, ideaal om het dessert te begeleiden.

Moraira heeft niet alleen een stad die rijk is aan natuurlijk en cultureel erfgoed, maar ook een gevarieerde kustlijn vol met baaien met warme, transparante wateren waar u kunt genieten van de zomer en leuke en verfrissende baden kunt bieden met uw gezin.

In onze nieuwbouwvilla's in Moraira, leid je een andere levensstijl

Wonen aan de Costa Blanca verandert je levensstijl. Wanneer u onze nieuwbouwvilla's in Moraira koopt, zult u genieten van een zonnige en gezonde omgeving waarin u vele buitenactiviteiten kunt uitvoeren.

Je kunt ook mooie baden nemen in de prachtige gouden zandstranden, onderhoudende wandel- of fietsroutes maken, deelnemen aan wateractiviteiten georganiseerd door je Yacht Club of de ligplaats van je boot huren om uit te gaan en de kust van de Costa Blanca te verkennen. dat je het wilt

Deze maand juli worden de festiviteiten van "Moren en Christenen" en hun traditionele "Bous al Carrer" gevierd.

Het is de perfecte tijd om deel te nemen aan hun ludieke acts en te genieten van hun festivals, parades, paardrijden met drijvers, vuurwerk en vuurwerk.

Zoals de traditie in de vissersdorpen, en Moraira was ooit een klein vissersdorp, wordt de processie van de vissers ook gevierd met de Maagd van Carmen, patroonheilige van de vissers.

Deze zomer heb je de mogelijkheid om de traditie en cultuur van Moraira, deze prachtige stad aan de Costa Blanca, te leren kennen, waar je je nieuwe huis kunt creëren.

 
Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze nieuwbouwvilla's in Moraira

Als u meer informatie wilt over onze nieuwbouwvilla's in Moraira, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Onze makelaars staan voor u klaar om u hun jarenlange ervaring en professionaliteit ten dienste te stellen.

Zij zullen u uitgebreid informeren over de kenmerken van onze nieuwe bouwvilla's in Moraira, de locatie, de diensten die u in de omgeving zult vinden, de uitzichten vanaf het terras, ...

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

Als u wilt, kunt u ons bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993 of bezoek ons op onze kantoren op Avda. De Madrid, 5 - Moraira (03724) Alicante.


Nieuwbouw Villas in Moraira

Kunt u zich voorstellen dat u in een paradijs aan de Middellandse Zee woont in een van onz eNieuwbouw Villas in Moraira? Bij SELECT VILLAS maken wij uw dromen waar. Moraira is een echte schat, een juweel van de Noord-Costa Blanca. Dit Oud vissersdorpje is geworden een internationaal bekende toeristische bestemming dankzij het brede scala aan attracties. De vraag om het hele jaar door in Moraira te wonen of te genieten van een idyllische vakantie blijft groeien, en Moraira is verantwoordelijk voor het bedienen van haar bewoners en bezoekers met volledig uitgeruste moderne faciliteiten, waaronder restaurants, winkels, banken, hulpdiensten, medisch centrum, privé kantoren, supermarkten en meer. Enkele van de meest opvallende voordelen van Moraira zijn onder meer:

 • Rustige en traditionele stad met een internationale bevolking, waar meer dan 50% van de inwoners buitenlanders zijn.
 • Charmante baaien omgeven door dennenbossen en kristalhelder water in paradijselijke omgevingen, met de meest populaire zoals La Cala, Punta Estrella, Cap Blanc en L'Andrago.
 • Toeristische en semi-stedelijke stranden met een breed scala aan diensten, zoals verhuur van ligbedden en parasols, watersporten, openbare toiletten en beveiliging.
 • Het aanbod van vrije tijd en plezier, met toeristische routes, gezinsactiviteiten, levendige evenementen en een gevarieerde feestkalender.
 • Een gezonde levensstijl dankzij de mediterrane keuken, een golfbaan met tennisbanen, wandelpaden en een groot deel van het jaar een zonnig klimaat.

Voor duikliefhebbers biedt Moraira de perfecte gelegenheid om prachtige zeebodems te verkennen.

Leef in een Paradise Corner in een van onze Nieuwbouw Villas in Moraira

Ontdek onze selectie van Nieuwbouw Villas in Moraira en vind degene die het beste bij uw smaak en voorkeuren past. Ons aanbod omvat:

 • Moderne design villa's uitgerust met de nieuwste technologische snufjes.
 • Nieuwe villa's met gezellige ruimtes en een perfecte staat van instandhouding.
 • luxe villa's die elegantie en exclusiviteit oproepen met royale percelen en buitenruimtes.
 • Minimalistische villa's ingericht met goede smaak.
 • Villa's met uitzicht op zee en een buitenzwembad, sommige voorzien van airconditioning.
 • Villa's met overloopzwembaden, overloop zwembaden, jacuzzi's en kunstmatige watervallen.

Al onze villa's bieden ruime en lichte ruimtes, zowel binnen als buiten, met ingerichte ruimtes voor barbecues, tuinen, solariums en ontspanningsruimtes. Wat wil je nog meer?

Ontvang meer informatie over uw Nieuwbouw Villas in Moraira favorieten

Als een van onze Nieuwbouw Villas in Moraira uw aandacht heeft getrokken en u meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze meertalige agenten, die spreken Engels, Russisch, Duits, Frans, Nederlands en Spaans.. Zij geven u graag meer informatie over het aankoopproces en eventuele andere overwegingen die u wilt bespreken.

 • Bel ons op de volgende telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.
 • Stuur een e-mail naar: enquiries@select-villas.es.
 • Bezoek ons op ons kantoor aan de Avda. de Madrid, 5, 03724 Moraria, Alicante.
 • Vul ons online contactformulier in.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search