Nieuwbouw villas te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouw villas te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Wilt u wonen in een luxe villa in eigentijdse stijl aan de Costa Blanca? Onze fantastische nieuwbouwvilla's te koop in Cumbre del Sol Benitachell zullen indruk op u maken. Vanuit de urbanisatie Cumbre del Sol kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Benitachell heeft slechts twee kilometer kustlijn, die wordt gekenmerkt door een gebroken kustlijn met indrukwekkende kliffen, waarvan sommige tot honderd meter boven de zeespiegel reiken. Indrukwekkend zijn de uitzichten vanaf de paden die u naar kleine inhammen met kristalhelder water leiden, met hun bijna maagdelijke kiezelstranden en zonder bebouwing aan de kust. U zult er prachtige natuurlijke plekjes ontdekken om te ontspannen terwijl u zonnebaadt of duikt. De kustlijn van Benitachell is een gebied van grotten en aantrekkelijke onderwatergrotten. Gelegen naast de toeristische badplaatsen Jávea en Teulada - Moraira, is het de perfecte plek om het hele jaar door te wonen als u van de rust van een prachtige natuurlijke omgeving houdt.

Als u graag ontspant onder de mediterrane zon, bezoek dan onze nieuwbouwvilla's te koop in Cumbre del Sol Benitachell en geniet van het idyllische uitzicht op zee

Onze nieuwbouwvilla's te koop in Cumbre del Sol Benitachell worden omringd door een ruim aanbod aan winkels, boetieks, bars, internationale tweetalige school, enz. die u zullen toelaten om in alle comfort te leven.  Bovendien beschikt het centrum van Benitachell, op enkele minuten, of de nabijgelegen steden Moraira, Teulada en Jávea over een ruim aanbod aan winkels, restaurants, vrijetijdsvoorzieningen, enz.

Onze villa's in Cumbre del Sol hebben een elegante en moderne stijl. Gebouwd op een of meerdere verdiepingen, combineren ze verschillende hoogwaardige materialen in hun ontwerp: glas, staal, natuursteen, ... het creëren van een prachtige architectonische compositie. Een van de belangrijkste kenmerken zijn de glazen wanden waardoor het zonlicht alle kamers kan binnendringen en men overal in het huis van een idyllisch uitzicht kan genieten. Onze spectaculaire woningen zijn gelegen op een groot perceel waar u een prachtige onderhoudsvriendelijke tuin heeft die niet veel van uw tijd in beslag zal nemen in de verzorging ervan. Het zwembad is een essentieel element. In overeenstemming met de stijl van de woningen, zult u genieten van hun oneindige ontwerpen waar de waterlijn samensmelt met de zee die aan de horizon te zien is. 

Neem contact op met SELECT VILLAS en wij tonen u de beste nieuwbouwvilla's te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze nieuwbouwvilla's te koop in Cumbre del Sol Benitachell, neem dan contact met ons op. U zult verrast zijn wanneer u het grote professionalisme van onze makelaars en hun ervaring in internationale klantenservice ziet. Wij zullen u met plezier adviseren over alle vragen met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje, zoals:

  • Het aanvragen van een NIE
  • Het openen van een bankrekening in Spanje
  • Verwerking van een hypothecaire lening
  • Huis, leven, gezondheid en auto verzekering, ...
  • Verbouwingen en decoratie in uw nieuwe woning
  • enz.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier op onze website in met uw gegevens en wij bellen u zo spoedig mogelijk. Wij wachten op u in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search