Nieuwbouwhuizen te koop in Benissa Costa

Villa Nieuwe Woningen Benissa

2.551.000 €
M2 947m2 M2 1.565m2 camas4 baños4
Ref: V-8941990

In het exclusieve perceel Racó Galeno 34 bevindt zich villa Neva, een residentie waarin de architectuur is...


Villa Nieuwe Woningen Benissa

1.800.000 €
M2 667m2 M2 1.376m2 camas3 baños4
Ref: V-6819835

Exclusief en verrassend project voor perceel nr. 12 van Racó de Galeno, een ideale locatie voor natuurliefhebbers,...

Zoek eigendommen

Nieuwbouwhuizen te koop in Benissa Costa

Wilt u wonen op een droomlocatie waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee? Dan zult u onze nieuwbouw huizen te koop in Benissa Costa geweldig vinden. Gelegen aan de Costa Blanca Noord, wordt de vier kilometer lange kustlijn van Benissa gekenmerkt door talrijke klifbaaien met weelderige dennenbossen die tot aan de zee reiken. Het schone, warme water is ideaal om te snorkelen en de indrukwekkende zeebodem van dit deel van de Middellandse Zee te ontdekken.

Langs deze paradijselijke kust loopt een prachtig ecologisch wandelpad. U kunt er met uw gezin langs wandelen en talrijke foto's maken van de paradijselijke uitzichten die u onderweg tegenkomt. U zult ze zeker graag delen met uw vrienden op sociale media. Wij raden u aan om geschikt schoeisel mee te nemen, een hoed om u te beschermen tegen de zon en een fles water zodat u onderweg niet uitgedroogd raakt.

Bijna de helft van de inwoners van Benissa Costa zijn afkomstig uit andere Europese landen, voornamelijk het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Zij zijn gecharmeerd van zowel de natuurlijke schoonheid van deze idyllische plek als het heerlijke klimaat, waar de zonnige winters perfect zijn voor buitenactiviteiten en de hete zomers worden getemperd door de zeebries.

Geniet van paradijselijke stranden in onze luxe nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa

Onze luxe nieuwbouw villa's te koop in Benissa Costa hebben niet alleen idyllische uitzichten op de Middellandse Zee, maar liggen ook naast het strand, zodat u comfortabel kunt genieten van een leuke duik in het kalme water van deze dromerige baaien.

Wij bieden u elegante villa's van modern design die zijn gebouwd op meerdere verdiepingen en met materialen van topkwaliteit. Ze combineren natuursteen, staal, glas, PVC buitenschrijnwerk, ... Ze hebben grote glaspartijen op hun gevels die u toelaten om de zee te zien van overal in het huis. Onder de belangrijkste kenmerken benadrukken we:

  • Vloerverwarming
  • Satelliet TV
  • Airconditioning
  • Jacuzzi
  • Dubbele beglazing
  • Elektrische poorten voor toegang voor voertuigen
  • enz.

Buiten heeft het perceel een immens overloop zwembad omgeven door solarium gebieden. De aangelegde gebieden zijn onderhoudsarm, zodat u niet veel tijd hoeft te besteden aan de verzorging ervan. De barbecue is een van de favoriete plekken voor het hele gezin. Stelt u zich eens voor om gezellig buiten te eten met uw vrienden en familie.


Wilt u meer informatie over onze nieuwbouw huizen te koop in Benissa Costa?

Als u meer wilt weten over onze nieuwbouwhuizen te koop in Benissa Costa, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundig team van makelaars zal met plezier al uw vragen beantwoorden. U zult merken dat wij uw taal vloeiend spreken, dus u zult in staat zijn om comfortabel met ons te praten en ons alle details te vertellen die u wenst in uw nieuwe huis in Spanje. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij zullen u regelmatig op de hoogte houden van onze beste woningen. Om contact met ons op te nemen hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen of ons een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es

  • Telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS