Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira

Als u informatie wilt weten over de eigenschappen van nieuwbouw te koop in Moraira, biedt ons makelaarskantoor u graag een reeks nieuwe woningen aan die uw vijf zintuigen zullen doen ontwaken.

Als u besluit een van onze huizen uit de eerste hand te kopen, heeft u de mogelijkheid om een nieuw soort leven te beginnen. Onze eigenschappen zullen proberen geluk en energie over te brengen, zodat u uw dag op de best mogelijke manier tegemoet kunt treden.

Onze eigenschappen van nieuwbouw te koop in Moraira zullen u verrassen

Als u een persoon bent die moeilijk verrast kan worden, zal ons onroerend goed verkoopbedrijf proberen u sprakeloos achter te laten met uw nieuw te bouwen objecten te koop in Moraira. Onze makelaars zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van een reeks fantastische nieuwbouwprojecten die ideaal zijn om uw aandacht te trekken.

Sommige huizen zorgen ervoor dat je altijd plezier hebt met elk onderdeel. Een ruime en comfortabele ruimte om de rust te krijgen die u altijd al wilde hebben tijdens uw momenten van ontspanning. Enkele belangrijke plaatsen voor uw concentratie en prachtige gebieden voor uw kinderen of geliefden om plezier te hebben.

Dit alles op een prachtige plek in de gemeenschap van Valencia, net als Moraira. Deze prachtige stad zal je eigendom maken, je beste bondgenoot. Een plek om niet alleen te genieten van je zomerperiode, maar ook te profiteren van het winterweer. Een milde en aangename temperatuur, zodat u niet elk jaar hoeft te denken om warme kleding te kopen.

Een van de privileges die u kunt gebruiken als u een van onze nieuwe bouwprojecten in Moraira te koop kiest en vertrouwt, is een fantastisch uitzicht op de zee. Stel je voor dat je elke dag wakker kunt worden terwijl je nadenkt over de wonderen van de Middellandse Zeekust. Als u een van onze nieuw gebouwde huizen koopt, kunt u opstaan en naar bed gaan kijken naar uw zonsondergangen en uw avonden.

Wij bieden u onze communicatiemiddelen om een van onze nieuw te bouwen woningen te koop in Moraira te huren

In Select Villas bieden wij al onze contactmogelijkheden zodat u de kans niet mist om te profiteren van de voordelen van onze nieuw te bouwen woningen in Moraira.

Als u contact met ons wilt opnemen en op een van onze huizen wilt wedden, kunt u:

 • Kom en ontmoet ons persoonlijk aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.
 • Stel ons uw vragen per telefoon op +34 966 490 861 | +34 677 197 159
 • Schrijf een bericht naar onze e-mail info@select-villas.es

Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira

Als u een van onze ongelooflijke nieuwbouwwoningen te koop in Moraira koopt, woont u in een van de meest toeristische steden aan de hele Costa Blanca.

Moraira is een kleine, vriendelijke stad die alles biedt wat u nodig heeft om te genieten van een welverdiend pensioen, lange vakanties of rustperiodes. De vijf fantastische maagdelijke zand- en rotsstranden maken het tot een heel bijzondere plek:

 • de baai
 • Portet-strand
 • L´Ampolla
 • L'Andrago
 • Cap Blanc

Naast het genieten van de mooiste stranden van de Middellandse Zee, zult u de geneugten van de typische keuken van dit gebied kunnen proeven: paella, zeevruchten en stoofschotels schitteren in de culinaire gerechten die deze prachtige maritieme stad kenmerken.

Het klimaat is het hele jaar door fantastisch, het is stabiel, aangenaam en niet erg regenachtig met gemiddelde temperaturen van 20º graden, het is nog een reden waarom veel toeristen, vooral buitenlanders, uiteindelijk huizen te koop in Moraira kopen: appartementen, bungalows, chalets, geschakelde villa's of vrijstaande villa's…

Wij bieden u interessante nieuwe promoties van nieuwbouwwoningen te koop in Moraira

Vanwege de verhoogde ligging van onze nieuwbouwwoningen te koop in Moraira, kunt u vanuit het huis een prachtig uitzicht op zee aanschouwen.

Wij bieden u nieuwe ontwikkelingen van nieuwbouw in Moraira die u niet onverschillig zullen laten: geschakelde villa's, vrijstaande villa's en luxe chalets verdeeld over verschillende niveaus met 3 of 4 slaapkamers en 3 badkamers.

Met inkomhal, tweepersoonskamers, individuele en familiebadkamer, terras, barbecue, pergola, tuin en parkeerplaats , onze luxe chalets zijn adembenemend. Ze zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en hun gevels zijn modern en avant-garde.

Bent u niet zo modern en houdt u meer van klassiek, geen nood, want ook voor u hebben wij perfecte woningen. We hebben nieuw gebouwde villa's met klassieke ontwerpen op oppervlakten van 300 vierkante meter.

Dit type villa's bieden ook alle luxe en comfort die u zoekt met behulp van hoogwaardige materialen met vloerverwarming, warme en koude airconditioning, zonnepanelen om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren en kosten te besparen, elektrische rolluiken en glas. security 'Sun Guard' zodat u zich altijd rustig en veilig voelt.

Onze nieuwbouwwoningen te koop in Moraira bevinden zich in luxe resorts en exclusieve complexen

Mis de kans niet om een van de nieuwbouwwoningen te koop in Moraira te kopen, gelegen in felbegeerde luxe resorts en exclusieve wooncomplexen.

Daarnaast beschikken onze luxe villa's over 10 x 4 zwembaden met onderwaterverlichting en grote terrassen. Je kunt zo vaak doen wat je wilt, bijvoorbeeld 's avonds een duik nemen in het zwembad terwijl je naar de sterren kijkt en een mojito drinkt.

Begin te leven zoals je altijd hebt gedroomd en bel ons om je te helpen een rustig en gelukkig leven te leiden.

 • Telefoons: (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159
 • E-mail info@select-villas.es
 • Kantoor: Avenida de Madrid 5, in Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search