Nieuwe ontwikkelingen te koop in Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Costa Blanca

Bent u op zoek naar een huis in Spanje waar u kunt loskoppelen en genieten van de zon en de zee? Bij SELECT VILLAS bieden we u een interessante selectie van nieuwe ontwikkelingen te koop in Costa Blanca. Vertel ons hoe het huis is dat u zoekt en wij zullen u helpen het te vinden.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een plek om te telewerken, aan de Costa Blanca zult u uw levensstijl verbeteren. De prachtige omgevingsomstandigheden en de eersteklas diensten hebben het tot de favoriete toeristische bestemming van de inwoners van Noord-Europa gemaakt. Het uitstekende mediterrane klimaat biedt vrijwel het hele jaar door zonnige dagen , dus u zult genieten van uw favoriete activiteiten buitenshuis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slecht weer:

  • Speel golf bij de elite, internationaal gerenommeerde golfclubs
  • Ga wandelen of fietsen om de omgeving van je nieuwe huis te leren kennen
  • Beoefen watersporten in de prestigieuze sporthavens en nautische clubs

Langs de gevarieerde kustlijn vinden we een groot aantal toeristische stranden met de Blauwe Vlag . Het zachte en gouden zand zal u boeien. U zult ook een groot aantal magische baaien ontdekken, verborgen tussen weelderige dennenbossen, waar u graag zult ontspannen terwijl u luistert naar het zachte geluid van de golven.

U zult verrast zijn door de uitstekende locaties van onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Costa Blanca

Bij SELECT VILLAS hebben we een belangrijke portefeuille van nieuwe ontwikkelingen te koop aan de Costa Blanca, gelegen in Moraira, Denia, Benissa Costa, Jávea, Benitachell, Calpe, enz. Waaronder we herenhuizen, luxe villa's, appartementen, penthouses ...

Onze herenhuizen zijn een uitstekende optie om het hele jaar door te wonen en te genieten van een klein perceel in uw huis om van de zon en het buitenleven te genieten zonder uw huis te hoeven verlaten. Dankzij de uitgebreide terrassen van onze penthouses kunt u genieten van aangename familiebijeenkomsten en profiteren van het goede weer aan de Costa Blanca. U zult genieten van de luxueuze privéwoning waar onze appartementen zich bevinden met een gemeenschappelijk zwembad, tuinen, kinderspeelplaats, parkeerplaats ... In onze luxe villa's met prachtig uitzicht op zee geniet u van totale privacy terwijl u ontspant bij uw zwembad. Aarzel niet om ons de kenmerken te vertellen die uw gezin nodig heeft in hun nieuwe huis en we zullen u een selectie aanbieden die bij uw profiel past.

Als u op zoek bent naar nieuwe ontwikkelingen te koop in Costa Blanca, neem dan contact op met SELECT VILLAS

Wacht niet langer om contact met ons op te nemen en vraag ons naar onze nieuwe promoties te koop in Costa Blanca. Onze zeer gespecialiseerde medewerkers spreken uw taal vloeiend en zullen u alle details uitleggen met betrekking tot het kopen van uw huis in Spanje. Maak u geen zorgen over het papierwerk, want wij regelen alle formaliteiten terwijl u begint te genieten van de zon, het strand en de golf aan de Costa Blanca .

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier op onze website in en wij nemen contact met u op. Andere opties zijn:

  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
  • E-mail: vragen@select-villas.es
  • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search