Nieuwe ontwikkelingen te koop in Cumbre del Sol

Bestellen op
Tonen als

Nieuwe ontwikkelingen te koop in Cumbre del Sol

In onze nieuwe urbanisaties te koop in Cumbre del Sol, zal u uw levenskwaliteit verbeteren aangezien u midden in de natuur zal wonen en zal genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De elite urbanisatie Cumbre del Sol maakt deel uit van de gemeente Benitachell, aan de Costa Blanca Noord. Het is gelegen op indrukwekkende kliffen die idyllische uitzichten bieden op de zee en de iconische Peñón de Ifach. Kunt u zich voorstellen dat u 's ochtends uw eerste koffie drinkt terwijl u naar de zonsopgang kijkt? Nu kunt u uw dromen waarmaken als u contact opneemt met SELECT VILLAS.

Maar de urbanisatie Cumbre del Sol in Benitachell is niet alleen idyllisch gelegen tussen de zee en de hemel, maar ook tussen de toeristische badplaatsen Jávea en Moraira, waar u kunt genieten van de idyllische stranden, de vele winkels en de talrijke restaurants waar u kunt genieten van de voortreffelijke mediterrane gastronomie. De golfbaan van Jávea ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto. Profiteer van het uitstekende mediterrane klimaat van de Costa Blanca om te zonnen en te ontspannen in Cumbre del Sol.

In onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Cumbre del Sol kunt u het hele jaar door genieten van het strand en golf

In deze exclusieve woonwijk zijn de woningen gebouwd met de beste materialen. In onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Cumbre del Sol zult u wonen in een elite woning die heeft:

 • ruime en zonnige terrassen met een prachtig open uitzicht
 • inbouwkasten in de slaapkamers
 • lichte kamers
 • ingerichte keukens en badkamers met een zeer modern design
 • Top merk apparatuur
 • Beveiliging alarmsysteem

Onze villa's hebben een avant-garde modern design met grote gebieden van glazen gevels die zonlicht in alle kamers. Ze hebben een zonnig perceel met een aantrekkelijk zwembad, een groot solarium en een mooie tuin met barbecue waar u kunt samenkomen met uw vrienden om te genieten van het mooie weer van de Costa Blanca. Bovendien zijn ze slechts een paar minuten verwijderd van de paradijselijke baaien met transparant water van Moraig, Llebeig of Cala dels Testos of de nabijgelegen Jávea Golf Club.


  
Neem contact op met SELECT VILLAS als u geïnteresseerd bent in onze nieuwe ontwikkelingen te koop in Cumbre del Sol

Neem contact met ons op en wij zullen u de nieuwbouwprojecten te koop in Cumbre del Sol laten zien die aan uw profiel voldoen. Wij zijn er zeker van dat u het huis zult vinden dat u altijd al heeft gewild. Bij SELECT VILLAS zullen we het hele proces van het kopen van uw nieuwe huis in Spanje beheren, zelfs als u een woning aan de Costa Blanca moet verkopen om een van onze nieuwe ontwikkelingen in Cumbre del Sol te kopen, zodat u vanaf de eerste dag kunt genieten van de zon, de natuur, de zee....

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die het beste bij u past:

 • Vul het contactformulier op onze website in.
 • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
 • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
 • Bezoek ons persoonlijk in onze centraal gelegen kantoren.
 • Wij staan van maandag tot zaterdag voor u klaar op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). 

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search